Προς το περιεχόμενο

'Εχετε αγοράσει τηλεόραση υψηλής ευκρίνειας ?

Hal9000

'Εχετε αγοράσει τηλεόραση υψηλής ευκρίνειας ?  

2 μέλη έχουν ψηφίσει

1. 1. 'Εχετε αγοράσει τηλεόραση υψηλής ευκρίνειας ?

• Ω ναι!
      727
    • Ω όχι!
      664
    • Σύντομα
      253
    • 'Αχρηστη είναι τώρα
      421

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 147
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

εγω τα dvd μου τα βλεπω στον προβολεα μου ,η τηλεοραση εινε αχρηστη εκτος αν θελεις να βλεπεις τους

βρομιαριδες της τηλεορασης σε ΧΑΙ ΝΤΕΦΙΝΙΣΙΟΝ,ισως ο βοθρος και τα περιεχομενα του να τα βλεπεις καθαροτερα εκει.ΜΠΟΡΕΙ

Δημοσ.
Ποιος ο λόγος να αγοράσει κανείς HD οθόνη από την στιγμή που δεν έχουμε HD κανάλια. Ο μόνος σοβαρός λόγος είναι αν παίζει κανείς videogames με κανένα xbox η ps.Αντε και να δει καμιά ταινία DVD. Πιστεύω είναι ακόμα νωρίς και δεν αξίζει γιατί οι τιμές είναι πανάκριβες.

Θα συμφωνούσα αν αυτό το μήνυμα είχε γραφτεί πριν 2+ χρόνια. Τώρα υπάρχει πολύ HD υλικό και οι τηλεοράσεις είναι φτηνές. TV ποιός βλέπει άλλωστε; :D

Δημοσ.

Το μόνο που με αποθαρρύνει είναι η σκέψη ότι η τεχνολογία των HD 'βράζει' ακόμα.... Μην καώ λοιπόν σα παιδάκι που δοκιμάζει το σιρόπι από την τσουκάλα! :)

Δημοσ.

αν δεν έχετε κάποια πηγή HD δεν υπάρχει κ λόγος για αγορά hdtv. εκτός κ αν σας χάλασε η παλιά τηλεόραση κ δεν φτιάχνεται. κατά τα άλλα οι τηλεοράσεις θεωρούνται πολύ ώριμες πλέον και σύντομα που τα κανάλια θα είναι όλα ψηφιακά, θα είναι κ μονόδρομος η αγορά τους.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...