kage Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2008 1)ξερει κανεις σιτε που να μπορεις να στειλεις κανονικα χωρις διαφημισεις στο κυριως μυνημα και σαν αποστολεας να ειναι κανονικα το νουμερο κινητου που θελεις? 2)αν ισχυει το παραπανω πως μπορεις να καταλαβεις οτι ειναι μεσω ινετ? θυμαμαι σε ενα παλιο μοτορολα που ειχα εμφανιζε σε καθε εισερχομενο μυνημα κ απο ποιο κεντρο μυνηματων ηρθε,περα απο τον αποστολεα. στο νοκια που ειδα δεν υπαρχει τετοιο πραγμα
Επισκέπτης Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2008 voipdiscount.com χωρίς χρέωση προς το παρόν
cd2matheos Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2008 bulk-sms σου δινει την δυνατοτητα να εμφανισεις οποιον αριθμο θελεις στο κινητο του αποστολεα.Με την εγγραφη εχεις 2 δωρεαν μυνηματα και μετα πρεπει να αγορασεις μοναδες.Το κοστος δεν θα ελεγα οτι ειναι ακριβο.
kage Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2008 βρηκα απο αλλο φορουμ κ αυτα..sms.gr+thesmszone.com ξερετε αν αυτα τα 2 που λετε δεν εχουν διαφημισεις μεσα?π.χ. να αναφερει το σιτε ?
johnserres Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2008 που λετε. μπορει καποιοσ να μου το εξηγηση?
JohnMik Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2008 Τι δεν κατάλαβες?Στέλνεις ένα μύνημα και στον αποδέκτη εμφανίζεται ο αριθμός του κινητού που εσύ έχεις επιλέξει.Π.Χ. είναι μια γκόμενα που γουστάρεις και τα έχει με ένα βλάκα.βρίσκεις τα τηλέφωνά τους και στέλνεις στον βλάκα ένα μύνημα "Δεν θέλω να σε ξαναδώ μην με ξαναενοχλήσεις ποτέ!".Σε αυτόν θα φανεί σαν να του το έχει στείλει η κοπέλα. (Πολύ καφρίλα το παράδειγμα αλλά έτσι γίνετε πλήρως κατανοητή η λειτουργία )
butters Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2008 Τι δεν κατάλαβες?Στέλνεις ένα μύνημα και στον αποδέκτη εμφανίζεται ο αριθμός του κινητού που εσύ έχεις επιλέξει.Π.Χ. είναι μια γκόμενα που γουστάρεις και τα έχει με ένα βλάκα.βρίσκεις τα τηλέφωνά τους και στέλνεις στον βλάκα ένα μύνημα "Δεν θέλω να σε ξαναδώ μην με ξαναενοχλήσεις ποτέ!".Σε αυτόν θα φανεί σαν να του το έχει στείλει η κοπέλα. (Πολύ καφρίλα το παράδειγμα αλλά έτσι γίνετε πλήρως κατανοητή η λειτουργία ) Dεν είναι ακριβώς ετσι θα πρέπει να γίνει verification του αριθμού που θα μπει στο πεδίο του αποστολέα, γιατί αλλιώς θα είχαμε πολλές καφρίλες.. Μόνο ο Μάκης μπορεί να στέλνει sms με οποιοδήποτε αριθμό αποστολέα... και να λαμβάνει τις απαντήσεις στο δικό του κινητό Για web-2-sms που δεν απαιτούν προ-αγορά πολλών sms, δείτε αυτό: http://www.dosms.gr Για την εγγραφή λαμβάνεις sms με confirmation code στο κινητό σου, οπότε γίνεται επιβεβαίωση ότι ο αιρθμός κινητού είναι δικός σου..
mariosCS Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2008 η Q έχει 2 ευρωλεπτά το SMS βρε παιδιά, τι κάθεστε και σκάτε?
butters Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2008 ισχύει για αποστολή sms σε όλα τα ελληνικά δίκτυα αυτή η χρέωση; ή μόνο από q σε q;
mariosCS Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2008 ισχύει για αποστολή sms σε όλα τα ελληνικά δίκτυα αυτή η χρέωση; ή μόνο από q σε q; Απίστευτα Φθηνές Χρεώσεις Q card (μέχρι 31/3/2008)Εθνικές κλήσεις Κλήσεις προς κινητά WIND, COSMOTE, VODAFONE και όλα τα Σταθερά 0,0042 ?/ δευτ. Κλήσεις προς κινητά Q 0,002 ?/ δευτ. Αποστολή μηνυμάτων Αποστολή σύντομων γραπτών μηνυμάτων SMS προς Q 0,02 ?/ SMS Αποστολή σύντομων γραπτών μηνυμάτων SMS προς όλα τα Ξένα δίκτυα. 0,02 ?/ SMS Αποστολή σύντομων γραπτών μηνυμάτων SMS προς όλα τα Ελληνικά δίκτυα. 0,04 ?/ SMS Διεθνείς κλήσεις Ζώνη 8 – 25 χώρες Ανατολικής Ευρώπης 0,0042 ?/ δευτ. Από το http://www.myq.gr
Berolinezos Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2008 Καλά αφού υπάρχει τρόπος απο το mail στο δίκτυο να στείλεις όσα μηνύματα θέλεις στο κινητό χωρίς να φαίνεται ο αποστολέας και μάλιστα δωρεάν αρκεί να είσαι συνδεδεμένος. Έχω δεχτεί άπειρες φορές στο παρελθόν και ψαχνόμουνα, ενώ και εγώ κάποια φεγγάρια που είχα ασχοληθεί στα σοβαρά γύρω απο αυτό το θέμα έστελνα.
butters Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2008 Καλά αφού υπάρχει τρόπος απο το mail στο δίκτυο να στείλεις όσα μηνύματα θέλεις στο κινητό χωρίς να φαίνεται ο αποστολέας και μάλιστα δωρεάν αρκεί να είσαι συνδεδεμένος.Έχω δεχτεί άπειρες φορές στο παρελθόν και ψαχνόμουνα, ενώ και εγώ κάποια φεγγάρια που είχα ασχοληθεί στα σοβαρά γύρω απο αυτό το θέμα έστελνα. ποιος τρόπος;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.