edem_lord Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2008 Η ATI σταμάτησε να βγάζει συμβατούς drivers και για την AGP Radeon HD 2400 εδω και 7 μήνες.O τελευταίος συμβατός driver ήταν ο 7.7 o οποίος δίνει φτωχή ανάλυση στα video games και παρέχεται απο τις εταιρίες.Ήθελα να ξέρα πότε θα τελειώσει αυτή η ανοησία. Πάντως, προσωπικά σκέφτομαι να πουλήσω την κάρτα μου και να πάρω μια άλλη για να βρω την υγειά μου.
liopyr Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2008 Ο λόγος που κυκλοφόρησαν αυτές οι low end σειρές είναι αποκλειστικά για υποστήριξη HD . Aν πήρες την συγκεκριμένη κάρτα για να παίζεις games, απλά έκανες ένα τεράστιο λάθος.. Kαι να την πουλήσεις πόσο? 20 ευρώ? Kαλύτερα να την κάνεις διακοσμητικό ρολόι ή κάτι τέτοιο...
EddieObscurant Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2008 Εχω την εντύπωση οτι οι catalyst 8.1 με ένα hotfix την υποστηρίζουν, αλλιώς κατεβασε τους omega drivers που είναι βασισμένοι στους 7.12 . Ψαξε στο google και θα τους βρεις δεν είναι τπτ.
edem_lord Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2008 Εχω την εντύπωση οτι οι catalyst 8.1 με ένα hotfix την υποστηρίζουν, αλλιώς κατεβασε τους omega drivers που είναι βασισμένοι στους 7.12 . Ψαξε στο google και θα τους βρεις δεν είναι τπτ. μπορείς να γίνεις πιο συγκεκριμένος ; Σ'ευχαριστώ.
EddieObscurant Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2008 Τι ακριβώς δεν κατάλαβες? Γραψε στο google αυτά που σου είπα και θα τα βρεις. Αν δεν κάνω λάθος αυτοί εδώ πρεπει να ναι οι τελευταίοι omega (7.12) αλλά ψάξε στο site τους μπορεί να βγάλανε και άλλη έκδοση. κατεβασέ τους. http://downloads.guru3d.com/download.php?det=1817
edem_lord Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2008 Τι ακριβώς δεν κατάλαβες? Γραψε στο google αυτά που σου είπα και θα τα βρεις. Αν δεν κάνω λάθος αυτοί εδώ πρεπει να ναι οι τελευταίοι omega (7.12) αλλά ψάξε στο site τους μπορεί να βγάλανε και άλλη έκδοση. κατεβασέ τους. http://downloads.guru3d.com/download.php?det=1817 katevasa toys omega drivers apo edw(http://www.ngohq.com/home.php?page=Files&go=cat&dwn_cat_id=14) kai diekopsa thn egakatastash toys gia na mhn apostatheropoihthei to systhmha.Sigoyra den tha exw provlima an egatasthsw ton driver apo to site poy moy edwses? oso gia to ti den katalava ,einai poio hot fix prepei na katevasw apo to http://www.hotfix.net gia na lysw to provlima toy catalyst 8.2..
Marcos_Aurilius Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2008 ...kai diekopsa thn egakatastash toys gia na mhn apostatheropoihthei to systhmha.Sigoyra den tha exw provlima an egatasthsw ton driver apo to site poy moy edwses? Για να μην αποσταθεροποιηθεί το σύστημα? Τι σε έκανε να υποθέσεις ότι θα συμβεί κάτι τέτοιο? Επειδή το πέταξε σε κανένα παραθυράκι η μαμά Microsoft? Οι Omega drivers είναι το ίδιο ασφαλείς με οποιονδήποτε άλλον.
edem_lord Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2008 Για να μην αποσταθεροποιηθεί το σύστημα? Τι σε έκανε να υποθέσεις ότι θα συμβεί κάτι τέτοιο? Επειδή το πέταξε σε κανένα παραθυράκι η μαμά Microsoft?Οι Omega drivers είναι το ίδιο ασφαλείς με οποιονδήποτε άλλον. moy to evgale se parathyraki:" h microsoft sas ypodeiknyei na stamathsete thn egkatastash twn drivers giati to systhma tha xeiroterepsei ;h tha apostatheropoihthei sto ameso mellon .".TO IDIO MOY EBGALE KAI GIA TO HOTFIX AGP THS AMD. HMARTON PIA. EPISHS, LEEI OTI EXEI NA KANEI ME TO MICROSOFT LOGO!
Dark_son20 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2008 lol.... κανονικά πέρασε τους δεν θα έχει πρόβλημα τουλάχιστον σε αυτό... απορία υπήρχαν πριν 7 μήνες HD2400agp? γιατί την HD2600XT την αγόρασα μόλις βγήκε και δεν νομίζω ότι έχει περάσει τόσος καιρός :s
edem_lord Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2008 απορία υπήρχαν πριν 7 μήνες HD2400agp? γιατί την HD2600XT την αγόρασα μόλις βγήκε και δεν νομίζω ότι έχει περάσει τόσος καιρός :s STO ARXIKO POST GRAFW OTI H ATI . MESA STOYS EFTA MHNES POY PERASAN ,STAMATHSE NA BGAZEI DRIVERS GIA THN SEIRA STHN OPOIA ANHKEI KAI H 2400 PRO.
Dark_son20 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2008 Η ATI σταμάτησε να βγάζει συμβατούς drivers και για την AGP Radeon HD 2400 εδω και 7 μήνες. meh? :confused:
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.