Koritsi_Gia_PC Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2008 Koritsi_Gia_PC, καταρχήν γράφε ολόκληρες τις λέξεις. Πλήρες πληκτρολόγιο έχεις μπροστά σου. Forum είμαστε εδώ όχι κινητό. Με ολο το σεβασμό κύριε /SC..Μου κόψατε το Ρόζ, μου κόψατε το Greeklish, μου κόψατε το 1337 Slang μου..ΔΕΝ 8α μου κόψετε και το Abbreviation! Εάν τσαλαπατώ καποιον κανόνα να με κανετε ΒΑΝ.. Στο θέμα σου: 1. Με συνδεδεμένη την TV στο pc, nVIDIA Control Panel, επέλεξε αριστερά [nView Display Settings] και στο nView Display Mode δώσε [single Display]. Κάνε restart το pc σου ώστε να γίνουν reset όλες οι τιμές στη registry. 2. Άνοιξε ξανά το nVidia Cotrol Panel επέλεξε αριστερά [nView Display Settings] και δώσε δεξιά στο nView Display Mode [DualView]. 3. Το μόνο που χρειάζεσαι τώρα είναι αριστερά να επιλέξεις Full Screen Video και δεξιά ότι βλέπεις στην από κάτω εικόνα. Με αυτό τον τρόπο λες στην κάρτα γραφικών σου ότι παίζεις στην κύρια οθόνη από video (overlays) να το κάνει mirror σε full screen στην tv σου ( και τα games ). Επίσης συνεχίζει και δουλεύει κανονικά σαν dual view, δηλαδή μπορείς πάλι να σύρεις ένα παράθυρο στην tv σου. Τώρα, μερικές συμβουλές για τη θέαση. Ανάλογα με τον τρόπο ή codecs που έχουν φτιαχτεί κάποια videos μπορεί να στα βγάλει με λάθος χρώμματα ή όλη την οθόνη πράσινη στο mirror. Αν συμβεί αυτό απλά απο-επέλεξε το track overlay rotation στην άνωθι εικόνα. Αν δεν ρυθμίζει αυτόματα τα κάδρα ( 16/9, 4/3 κτλ ) η tv σου ή δεν μπορείς να βρείς άκρη για το πως, μια καλή λύση είναι ο Media Player Classic (MPC) της Gabest. Με το numlock on, παίζεις με τα πλήκτρα στο αριθμολόγιο μέχρι να φέρεις το κάδρο της εικόνας εκεί που επιθυμείς. Αν έκλεισες το track overlay rotation ή απλά δεν σου δουλεύει για κάποιο λόγο, υπάρχει και η εξής λύση. Δεξί κλικ πάνω στον Media Player Classic => Video Frame => Stretch to Window. Και μετά απλά αλλάζεις τις διαστάσεις του παραθύρου του MPC στην οθόνη σου και αντίστοιχα αλλάζει το κάδρο της εικόνας στην tv. Καλές θεάσεις. /sc Ολα αυτα που διάβασα παραπάνω πρεπει να ειναι η χρυσή λύση που περιμενα να'ρ8εί! Αλλα δυστυχώς εχω εντελώς διαφορετικό Panel και πραγματικά, εψαξα και δν βρήκα το συγκεκριμένο παρά8υρο που βλεπω στην ULαρισμένη SS σου..Ούτε κτ παρεμφερές.. =| Για ρίξε μια ματιά στο δικο μ.. Koritsi_Gia_PC!
madsc Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2008 Με ολο το σεβασμό κύριε /SC..Μου κόψατε το Ρόζ, μου κόψατε το Greeklish, μου κόψατε το 1337 Slang μου..ΔΕΝ 8α μου κόψετε και το Abbreviation! Εάν τσαλαπατώ καποιον κανόνα να με κανετε ΒΑΝ.. Κανένα πρόβλημα. Οι (s)mods είμαστε στην υπηρεσσία των χρηστών. Σοβαρεύοντας, τα abbreviation σου δεν τα καταλαβαίνουν όλοι οι χρήστες, αντίθετα με τη δημοτική ελληνική που διδαχθήκαμε όλοι στα σχολεία μας. (και ξέρεις πόσο κωλόπαιδο γίνομαι όταν με βάζουν να λέω κάτι 2η φορά, ε; ) Για το nVidia control panel σου ανέμενε να bootάρω ένα παρα-δίπλα pc με nvidia gpu να σου πω ακριβώς εντολές. edit: Πας View => Use Classic nVidia Control Panel στη photo που δίνεις. Από drivers υποθέτω έχεις κάτι από 91.xx και πάνω τουλάχιστον. /sc
Koritsi_Gia_PC Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2008 Σοβαρεύοντας, τα abbreviation σου δεν τα καταλαβαίνουν όλοι οι χρήστες, αντίθετα με τη δημοτική ελληνική που διδαχθήκαμε όλοι στα σχολεία μας. Προβλημά τους είναι..Εδω ειναι Internet..Δεν ειναι δημοτικό..Και, πληροφοριακά, δεν επαρκούν οι γνώσεις του δημοτικού στο Διαδικτυο imho, αλλα για τπτ Ψαροκαλλιέργειες.. Για το nVidia control panel σου ανέμενε να bootάρω ένα παρα-δίπλα pc με nvidia gpu να σου πω ακριβώς εντολές. edit: Πας View => Use Classic nVidia Control Panel στη photo που δίνεις. Από drivers υποθέτω έχεις κάτι από 91.xx και πάνω τουλάχιστον. /sc Και πάλι ρε c /SC δν το βλέπω αυτο π λες..Στο View εχω μόνο Standard/Advance και 2-3 ασχετα....Δεν ειναι αυτο που εννοεις τπτ απο αυτα..Next? Οταν λες Drivers? Της GrafixCard? 169.21_forceware_winxp_32bit_english_whql.. Koritsi_Gia_PC!
GioKorn Δημοσ. 1 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2008 παιδια εχω μια ερωτηση... θεωρησα οτι δεν χρειαζεται να φτιαξω αλλο post πιστευοντας οτι απο σας θα βρω λυση στο προβλημα μου.. συνδεω το pc μου με την tv και γω μεσω s-video . Το προβλημα μου ειναι οτι δεν ειναι εγχρωμο αυτο που βλεπω στην tv..το καλωδιο ειναι ολοκαινουριο κ δεν ξερω τι μπορει να φταιει....μια βοηθεια σας παρακαλω... ευχαριστω εκ των προτερων !!
Super Moderators Thresh Δημοσ. 1 Μαρτίου 2008 Super Moderators Δημοσ. 1 Μαρτίου 2008 νομίζω πως πρέπει να βάλεις PAL-Β το σήμα
GioKorn Δημοσ. 1 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2008 νομίζω πως πρέπει να βάλεις PAL-Β το σήμα φιλε μου το σημα ειναι PAL-B...αλλα συνεχιζει να ειναι ασπρομαυρη η οθονη...δυστυχως !!
Koritsi_Gia_PC Δημοσ. 2 Μαρτίου 2008 Μέλος Δημοσ. 2 Μαρτίου 2008 παιδια εχω μια ερωτηση... θεωρησα οτι δεν χρειαζεται να φτιαξω αλλο post πιστευοντας οτι απο σας θα βρω λυση στο προβλημα μου..συνδεω το pc μου με την tv και γω μεσω s-video . Το προβλημα μου ειναι οτι δεν ειναι εγχρωμο αυτο που βλεπω στην tv..το καλωδιο ειναι ολοκαινουριο κ δεν ξερω τι μπορει να φταιει....μια βοηθεια σας παρακαλω... ευχαριστω εκ των προτερων !! Κοίτα.. Στην TV μου για να βρω το σημα για το PC ή την συσκευη του DvD μου..Εχω τις εξείς επιλογές: AV1 AV2 AV2 (S-Video) DvD3 DvD3 (S-Video) Στο DvD3 βλεπω στο DvD και στο DvD3(S) βλεπω την ο8όνη του PC μου..Οταν συνδεω την ο8ονη του PC και πηγαινω στο DvD3 τότε βλέπω Black&White! Λογικό ειναι να μην ειναι αυτο..επειδη 8α το ειχες βρεί..Αλλα στο ειπα επειδη ειναι η μοναδική φάση που τα βλεπω οπως τα βλεπεις.. Ελπιζω να helpαρα.. Maraki..
GioKorn Δημοσ. 2 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2008 thanks !! το δοκιμασα κ αυτο αλλα στο μονο σημειο που εχω σημα απο το pc ειναι εκει...κ δυστυχως ειναι ασπρομαυρο...σκεφτομαι εντονα το ενδεχομενο να φταιει το καλωδιο...αλλα δεν ειμαι και σιγουρος... ευχαριστω παντως... κανεις αλλος καποια γνωμη???
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.