nikosl Δημοσ. 8 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2008 αρχηγέ εγώ πήρα το βαιο τελικα, την ώρα της διακοπής εκανε εγκατασταση των vista
pappous_soulis Δημοσ. 8 Μαρτίου 2008 Μέλος Δημοσ. 8 Μαρτίου 2008 Vaio? Ποιο μοντέλο? Όλα ΟΚ ή κώλοσε το πράγμα με την διακοπή? Το δικό μου είχε προεγκατεστημένα τα Vista,απλώς το άνοιξα και είχε 50% μπαταρία.
stefanos_79 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2008 Το δικό μου είχε προεγκατεστημένα τα Vista,απλώς το άνοιξα και είχε 50% μπαταρία.Οταν εννοεις προεγκαταστημενα Windows φανταζομαι οταν τον ανοιξες για πρωτη φορα σου ζητησε να κανεις εγκατασταση το λογισμικο διαλεγοντας γλωσσα επιλογης κτλ και δεν βρηκες ηδη φορτωμενα τα Windows
pappous_soulis Δημοσ. 9 Μαρτίου 2008 Μέλος Δημοσ. 9 Μαρτίου 2008 Απλά μου ζήτησε να επιλέξω γλώσσα,τίποτε άλλο.
IMMORTALFRANK Δημοσ. 9 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2008 ....Και λογικά περίμενες καμιά ωρίτσα να ολοκληρωθεί η εγκατάσταση ε???
temeteron Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2009 Έχει βάλει κανεις Windows 7 στον φορητό αυτό; Παίζουν οι drivers ή υπάρχει πρόβλημα;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.