Προς το περιεχόμενο

Pavilion dv6680ev

pappous_soulis

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Τη γνώμη σας γι'αυτό το λάπτοπ. http://www.plaisio.gr/product.aspx?catalog=21&category=69977907&product=1029649

Αρχικά σκεφτόμουν να πάρω το dv6661ev.

Η μοναδική διαφορά τους είναι ο επεξεργαστής,και 100 ευρώ.

Το dv6680ev έχει τον Τ7500 στα 2,2ghz με 4mb cache,ενώ το άλλο έχει τον Τ7250 στα 2ghz με 2mb cache.

Πιο πολύ κολλάω στο μέγεθος της cache.

Πιστεύετε πως αξίζει τα 100 επιπλέον ευρώ?

Δημοσ.

Παπππού μέχρι πριν από κανά 1-1,5 μήνα θα σου έλεγα ναι, τώρα όμως και ειδικά με αυτή τη τιμή σίγουρα όχι. Δε κοιτάς στη Πάτρα αν υπάρχει ακόμα σε κανένα μαγαζί το Xi2428-004 ? Με την ίδια τιμή θα πάρεις κάτι ταχύτερο, πιο ήσυχο με ανάλογη ποιότητα.

Για τι χρήση το προορίζεις το φορητό ?

Δημοσ.

Τον φορητό θα τον έχω για εφαρμογές office,να γράφω κανά πρόγραμμα στην C,ταινίες και ίντερνετ.Δεν προορίζεται για παιχνίδια,γι'αυτό έχω το desktop.

Καλό το Xi2428..Θα ρωτήσω στα Multirama άμα το'χουν και βλέπουμε. :-)

Δημοσ.

Μια ερωτηση παιδια. Το συγκεκριμενο εχει windows vista. Υπαρχει προβλημα εαν εγκαταστησουμε office 2003 GR? Θελει καποια ιδιαιτερη εκδοση?

Δημοσ.

Πήγα και ρώτησα στα Multirama.

Δεν το έχουν διαθέσιμο,και ούτε υπάρχει στις αποθήκες τους.

Οπότε αν δεν έχει βγει κάποιο άλλο καλό μέχρι 1000 ευρώ μέχρι να βγουν οι επιδοτήσεις πάω για το dv6680ev.

Πάντως οι άνθρωποι στα Multirama είναι ελεεινοί,δεν ξέρουν τι τους γίνεται.Tους ρωτάω αν το συγκεκριμένο λάπτοπ επιδοτείται απ'το υπουργείο και μου λένε ότι δεν ξέρουν,και οτι κανονικά επιδοτούνται συγκεκριμένα μοντέλα και όχι όλα όσα πληρούν τις προυποθέσεις που έχουν ανακοινώσει απ'το υπουργείο.

Έλεος τα ζώα,τι σκέφτονται για να πλασάρουν πλαγίως τα μοντέλα που τους συμφέρουν να πουλήσουν..

Δημοσ.
Μια ερωτηση παιδια. Το συγκεκριμενο εχει windows vista. Υπαρχει προβλημα εαν εγκαταστησουμε office 2003 GR? Θελει καποια ιδιαιτερη εκδοση?

Οχι δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα.

Τον φορητό θα τον έχω για εφαρμογές office,να γράφω κανά πρόγραμμα στην C,ταινίες και ίντερνετ.Δεν προορίζεται για παιχνίδια,γι'αυτό έχω το desktop.

Για αυτή τη χρήση τα 1000 ευρώ είναι πάρα πολλά. Μπορείς να κάνεις τη δουλειά σου πολύ άνετα με κάτι στα 600-700 ευρώ και κράτα τα υπόλοιπα κάβα για αργότερα.

Μπορεί να σε μπερδεύω αλλά πιστεύω ότι δεν αξίζει να δώσεις τόσα χρήματα. Κοίτα το ΗΡ 530 KP479AA που μπορείς να το βρεις και στo τοπικό Play24/7 αλλά και στο Υοu. Ταχύτατο και ποιοτικό και πιο ευλαφρύ από τα όσα αναφέρθηκαν. Πιστεύω ότι ταιριάζει καλύτερα στις ανάγκες σου. Του βάζεις 1GB RAM ακόμα και πετάει.

Αλλιώς κοίτα και το Toshiba Satellite A210-183.

Γνώμη μου είναι να μην ανέβεις περισσότερο στη τιμή.

Δημοσ.

1. Μα καλά στο multirama πήγες και εσύ να βγάλεις άκρη

2. Και εγώ το hp θα τσιμπήσω, εκτός και αν βγάλει κάτι η toshiba με hdmi θύρα.

3. Μια 8400 είναι τουλάχιστον απαραίτητη για να μην σέρνεται το σύστημα μετά από 6 μήνες

4. Καλό το fujitsu-siemens , αλλα δεν στο προτείνω γιατί πάει για φούντο το τμήμα computers της εταιρείας και μετά παρακάλα μην πάθει τίποτα. Αν πάθει αντε να βρεις ανταλλακτικά.

5. Χαλαρωσε. Πρώτα πρέπει να σου έρθει η επιστολή με τον προσωπικό σου κωδικό.

Δημοσ.

ΑΑΑ από πέρυσι θυμάμαι ότι τις καλύτερες προσφορές τις είχε το e-shop γιατί μπορούσες να βάλεις open-office αντι για το ms office και έτσι γλυτώνεις ένα 60 ευρω.

Εγώ ή απο κεί θα παρω, ή απο το παλικάρι που πήρε ο κινέζος το ASUS που είναι και γνωστός μου.

Δημοσ.
Για αυτή τη χρήση τα 1000 ευρώ είναι πάρα πολλά. Μπορείς να κάνεις τη δουλειά σου πολύ άνετα με κάτι στα 600-700 ευρώ και κράτα τα υπόλοιπα κάβα για αργότερα.

Μπορεί να σε μπερδεύω αλλά πιστεύω ότι δεν αξίζει να δώσεις τόσα χρήματα. Κοίτα το ΗΡ 530 KP479AA που μπορείς να το βρεις και στo τοπικό Play24/7 αλλά και στο Υοu. Ταχύτατο και ποιοτικό και πιο ευλαφρύ από τα όσα αναφέρθηκαν. Πιστεύω ότι ταιριάζει καλύτερα στις ανάγκες σου. Του βάζεις 1GB RAM ακόμα και πετάει.

Αλλιώς κοίτα και το Toshiba Satellite A210-183.

Γνώμη μου είναι να μην ανέβεις περισσότερο στη τιμή.

Έχω κάνει τα πλάνα μου και έχω καταλήξει στο ότι θέλω να δώσω 900-1000 ευρώ.Όχι παραπάνω,όχι παρακάτω.

Να μην είναι ακριβό,αλλά και να μην έχω πρόβλημα να τρέξω ένα photoshop,ή κάτι παρεμφερές.Και εννοείται να μην σέρνεται σε 2 χρόνια. :P

Άσε που δεν μ'αρέσει να τσιγκουνεύομαι.Όσες φορές το'χω κάνει το'χω μετανιώσει...

1. Μα καλά στο multirama πήγες και εσύ να βγάλεις άκρη

2. Και εγώ το hp θα τσιμπήσω, εκτός και αν βγάλει κάτι η toshiba με hdmi θύρα.

3. Μια 8400 είναι τουλάχιστον απαραίτητη για να μην σέρνεται το σύστημα μετά από 6 μήνες

4. Καλό το fujitsu-siemens , αλλα δεν στο προτείνω γιατί πάει για φούντο το τμήμα computers της εταιρείας και μετά παρακάλα μην πάθει τίποτα. Αν πάθει αντε να βρεις ανταλλακτικά.

5. Χαλαρωσε. Πρώτα πρέπει να σου έρθει η επιστολή με τον προσωπικό σου κωδικό.

Στα multirama πήγα μήπως και τους είχε ξεμείνει κανα Xi2428. :-D

Anyways,i'll stick with dv6680ev.

Αλήθεια,τον κωδικό θα τον στείλουν ταχυδρομικώς σπίτι μου?

Και by the way,αυτός που λες,που το'χει το μαγαζί να περάσω να ρίξω μια ματιά?

Δημοσ.
Στα multirama πήγα μήπως και τους είχε ξεμείνει κανα Xi2428. :-D

Anyways,i'll stick with dv6680ev.

Αλήθεια,τον κωδικό θα τον στείλουν ταχυδρομικώς σπίτι μου?

Και by the way,αυτός που λες,που το'χει το μαγαζί να περάσω να ρίξω μια ματιά?

1. Ναι, θα σου στείλουν επιστολή.

2. Βασικά και να πάς δεν θα δείς τίποτα. Θα του πείς τι θες και το παραγγέλενει και το φέρνει. Πέρυσι ήταν στο πρόγραμμα, αλλά φέτος είναι επιφυλακτικός, αφού δεν τους έχει δώσει ακόμα το κράτος τα λεφτα από πέρυσι.

by the way η ΗΡ έχει ανακοινώσει ήδη τα νέα μοντέλα με τους νέους επεξεργαστές στα 45nm. Για αυτό μην σκοτωθείς να πάρεις από την πρώτη μέρα.

Δημοσ.
by the way η ΗΡ έχει ανακοινώσει ήδη τα νέα μοντέλα με τους νέους επεξεργαστές στα 45nm. Για αυτό μην σκοτωθείς να πάρεις από την πρώτη μέρα.

Εχεις ιδεα ποτε?Γιατι σε κανενα μαγαζι δεν εχω βρει την συγκεκριμενη σειρα

Δημοσ.
Πήγα και ρώτησα στα Multirama.

Δεν το έχουν διαθέσιμο,και ούτε υπάρχει στις αποθήκες τους.

Οπότε αν δεν έχει βγει κάποιο άλλο καλό μέχρι 1000 ευρώ μέχρι να βγουν οι επιδοτήσεις πάω για το dv6680ev.

Πάντως οι άνθρωποι στα Multirama είναι ελεεινοί,δεν ξέρουν τι τους γίνεται.Tους ρωτάω αν το συγκεκριμένο λάπτοπ επιδοτείται απ'το υπουργείο και μου λένε ότι δεν ξέρουν,και οτι κανονικά επιδοτούνται συγκεκριμένα μοντέλα και όχι όλα όσα πληρούν τις προυποθέσεις που έχουν ανακοινώσει απ'το υπουργείο.

Έλεος τα ζώα,τι σκέφτονται για να πλασάρουν πλαγίως τα μοντέλα που τους συμφέρουν να πουλήσουν..

Όλα τα μοντελα επιδοτούνται. Αυτό βέβαια μόλις βγει η εγκύκλειος....

• 3 εβδομάδες αργότερα...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...