Προς το περιεχόμενο

Top 10 at Athen's Clubs

kosmasgr

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα παιδιά :)

Μπορεί κανείς να κάνει μία λίστα με τα 10 καλύτερα κομμάτια που παίζουν αυτήν την περίοδο στα decks στην Αθήνα ? House , Progressive , γενικά dance μουσική :o :-D

Δημοσ.

καλά επειδή κανένας δεν γράφει θα γράφω εγώ αυτά που γουστάρω :D

fragma toca me in petto remix

paul van dyk - let go (pvd club mix)

oakenfold - southern sun 2008 rmx

Δημοσ.

δεν υπαρχουνε clubs στην ελλαδα που παιζουνε καποιο ειδος μουσικης. οτι πουλαει μονο, και καναν γνωστο dj για guest.

αρα δεν υπαρχει απαντηση

Δημοσ.

λαθος,υπαρχουν οπως συγκεκριμενες μερες που παιζουν djs στα decks μονο House,Progressive,dance ή και καποιο μαγαζι να βαραει μονο τετοια y not?

φυσικα και υπαρχουν

Δημοσ.

Εγώ προτείνω: Bissen - Quicksand (Bissen´s Infinite Harmonies Mix), παρόλο που είμαι σχεδόν σίγουρος ότι δεν παίζεται πουθενά στην Ελλάδα!

Δημοσ.

καλα ο kiss fm δεν υπαρχει...αλλα ακομα δεν καταλαβα τι εννοεις.

Οτι δεν υπαρχει διαφορετικοτητα και ποικιλια; και ολα τα κλαμπ παιζουν τα ιδια και τα ιδια απο electo,house κτπ;

Δημοσ.

Καλά δοκίμασε να πας Hyde τις παρασκευές που παίζει ο Junior Rush, μην εισαι και απόλυτος.

Υπάρχουν πολλά club που συγκεκριμένες μέρες παιζουν συγκεκριμένη μουσική. Αλλά και πάλι γιατί να παίξει ο επιχειρηματίας με εναν DJ που ασχολείται με τέτοια μουσική αφου δεν παει κανεις? Ο κόσμος παει σε club με την παρέα του για να περάσει καλά.. αν βάλεις μέσο όρο παρέας 4 ατομα, ξέρεις πολλές παρέες που να ακούνε ολοι τετοια μουσική? Λογικό λοιπόν ειναι ο κόσμος να πηγαίνει εκεί που λίγο πολύ βολεύονται όλοι..

Όπως εγώ δεν παίζει να με κουβαλησει η κοπέλα μου σε μπουζούκια, ετσι και εγω δεν γινεται να την κουβαλάω σε μέρη που δεν τις αρέσουν και έτσι καταλήγουμε σε κάτι που κανεις δεν εχει πρόβλημα!

Δεν φταίνε τα μαγαζιά λοιπόν, αλλά ο κόσμος. Όπως ο κόσμος πριν λιγα χρονια αγκάλιασε την RnB σκηνη και τώρα όλα τα καλά μαγαζιά έχουν τουλάχιστον 1 μερα της βδομάδας RnB βραδιες που ειναι ΤΙΓΚΑ ΠΑΝΤΑ, έτσι θα κάνουν και θα αναγκαστούν να κάνουν τέτοιες βραδιές αν ο κόσμος αρχίσει να ζητάει άλλου είδους μουσικη.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...