AquaBoy Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2008 Share Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2008 Καλησπερα, πριν απο μερικες μερες παραγγειλα υπολογιστη σε κομματια που το συναρμολογησα εγω αλλα εχω κολλησει στο θεμα ψυξης CPU.Εχεται στα υποψιν καμια καλη ψυκτρα αθορυβη? Και να τονισω οτι ειμαι fun της ASUS, ελεγα γι αυτη ΕΔΩ Ευχαριστω Βασιλης EDIT:Μητρικη Asus maximus extreme & Ε8400 3 Ghz Core 2 Duo Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kosmasgr Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2008 Share Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2008 Καλως ήρθες και στο insomnia Με κλειστά τα μάτια http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.650279 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
stm00192 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2008 Share Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2008 +1 για την Thermalright!!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kosmasgr Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2008 Share Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2008 Πολύ καλή η επιλογή σου σε μητρική και επεξεργαστή Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
AquaBoy Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2008 Μέλος Share Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2008 Πολύ καλή η επιλογή σου σε μητρική και επεξεργαστή Ναι οντως!! Καμια Asus μηπως? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kosmasgr Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2008 Share Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2008 Δεν ξέρω φίλος σε αέρα για Asus. Αλλά οι πιο πολλοί θα σου προτείνουν την Thermalright. Είναι η καλύτερη σε αέρα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Thresh Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2008 Super Moderators Share Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2008 Asus ψύκτρα? παίρνε Asus εκεί που ξέρεις ότι είναι ο τομέας της...(μητρικές, άντε και κάρτες γραφικών) άσε τις ψύκτρες για άλλες εταιρίες Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
AquaBoy Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2008 Μέλος Share Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2008 Για την συγκεκριμενη ψυκτρα απο θορυβο πως παμε? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kostasSTi Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2008 Share Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2008 Εξαρτάται από τον ανεμιστήρα που θα βάλεις. Δεν τον έχει στη συσκευασία, οπότε διάλεξε έναν ήσυχο... Προσωπικά θα διάλεγα με βάση τα cfm περισσότερο και όχι το θόρυβο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Arkudas Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2008 Share Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2008 Εγω εχω την Thermaltake bigTyphoon 120. Σχετικα φτυνη (35?) και με το πιο αθορυβο ανεμιστηρα που εχω δει ποτε (16dB). Την εχω παρει για 3 συστηματα που εχω φτιαξει και ειμαι πολυ ευτχαριστημενος Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Vice Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2008 Share Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2008 όντως η Big Typhoon 120 (όχι η VX) είναι αρκετά ήσυχη και η τιμή σχετικά μέτρια. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gega Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2008 Share Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2008 παιδια με την thermalright 120 extreme και με αυτον τον ανεμιστιρα http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.807919 μπορει να φυγει το socket?? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
liopyr Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2008 Share Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2008 παιδια με την thermalright 120 extreme και με αυτον τον ανεμιστιρα http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.807919 μπορει να φυγει το socket?? πού να πάει το socket? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sadman Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2008 Share Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2008 εννεοει μαλλον να κρεμασει απο το βαρος. Αμα ειναι καλα βιδωμενη η μιτρηκη δεν νομιζω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
liopyr Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2008 Share Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2008 Πώς να κρεμάσει ρε συ η μητρική? Από χαρτί είναι? Εκτός αυτού, η συγκεκριμένη ψύκτρα νομίζω έχει back plate, δεν στηρίζεται πάνω στην μητρική. (πόσο μάλλον στο socket)! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.