Προς το περιεχόμενο

ATI 8.2 Drivers

kosmasgr

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημέρα παιδιά. Εχει εγκαταστήσει κανείς τους καινούριους drivers ? Ποια είναι η σωστή διαδικασία εγκατάστασής τους ? Εγώ είμαι στην 7.12 ακόμα :) :-D

• Απαντ. 50
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

μπα εγω δεν παρατηρισα τπτ ουσιαστικο.Κανα-2 fps παραπανω μονοστο CoD4 ειδα αλλα δν εγινε και τπτ.Αμελιτεες διαφορες.ΙΣως στα αλλα παιχνιδια να πηγαινουνε καλυτερα(crysis πχ)

• Super Moderators
Δημοσ.

δες την λίστα με τα changes και αποφάσισε...

δεν είναι μόνο θέμα επιδόσεων αλλά και bugs των drivers με συγκεκριμένα games και έτσι

Δημοσ.

απορία: έχω εγκαταστημένους τουσ 8.1 με το Catalyst Control Center. Τώρα που βγήκαν οι 8.2 να κατεβάσω μόνο τον display driver ή την έκδοση με το Catalyst Control Center; Αλλάζει κάτι στο Catalyst Control Center;

Δημοσ.

Ε αμα θέλεις να βάλεις και το Catalyst πρέπει να κάνεις Unistall τα πάντα. Αλλίως βγάζεις τους παλιούς drivers και βάζεις τους νέους

Δημοσ.

ναι ρε, το κατάλαβα αυτό! απλά ρωτάω αν στο καινούριο σετ αναβαθμίζουν και το CCC (π.χ. βάζουν καμιά extra λειτουργία ώστε να δικαιολογούν την εκ νέου εγκατάσταση);

Δημοσ.

ούτως ή άλλως δεν ρωτούσα αποκλειστικά εσένα, μην το παίρνεις κατάκαρδα :-):-) !! Θα περιμένω να δω τι θα απαντήσει και κάποιος άλλος.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...