egalps Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2008 Καλησπέρα! Ψάχνω ένα πρόγραμμα να κάνει το εξής:Από ένα βιντεάκι θέλω να πάρω μόνο τον ήχο για να το χρησιμοποιήσω κάπου αλλού.Ποιό μου προτείνετε; Ευχαριστώ προκαταβολικά:
mamouxalos Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2008 Καλησπέρα! Ψάχνω ένα πρόγραμμα να κάνει το εξής:Από ένα βιντεάκι θέλω να πάρω μόνο τον ήχο για να το χρησιμοποιήσω κάπου αλλού.Ποιό μου προτείνετε; Ευχαριστώ προκαταβολικά: Για δες εδώ
parsifal Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2008 Μετακινείται στο DivX και DVD authoring. Εξαρτάται από τον τύπο του αρχείου. Για κάθε format υπάρχουν και διαφορετικά εργαλεία που μπορούν να κάνουν αποπολύπλεξη (demultiplexing-demux) των διαφόρων streams που περιέχει ένα multimedia αρχείο. Π.χ. για AVI ή DIVX, η δουλειά που θέλεις γίνεται εύκολα με το VirtualDubMod. Για ένα MPEG, μπορείς με το DGIndex (βλ. [[MPEG1-2 κόψιμο-ράψιμο με freeware εργαλεία για Windows]]). Για ένα Matroska (MKV), μπορείς με το MKVExtractGUI και πάει λέγοντας. Όλα τα παραπάνω διατίθενται απολύτως ελεύθερα, με μία αναζήτηση θα τα βρεις πανεύκολα. Υπάρχει ένα δωρεάν εργαλείο που μπορεί να δουλέψει με πολλούς διαφορετικούς τύπους αρχείων, το Avidemux. Επειδή όμως προέρχεται από τον κόσμο του Linux, στα Windows δεν είναι ακόμη αρκετά σταθερό. Μπορείς να το δοκιμάσεις φυσικά, δεν έχεις κάτι να χάσεις...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.