novice21 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2008 Εκανα αναβαθμιση της γραμμης απο 8 σε 24 Mbps.(Αμ δε, που θα πιασω τετοιες ταχυτητες.) Σιγα μην σκονταψω.Ας επιανα τουλαχιστον 16-18 και θα ημουν ΟΚ. Σε επικοινωνια με την Τ/Υ,τα ριχνουν ολα στον αμοιρο τον ΟΤΕ.Οχι πως ειναι και αυτος αμοιρος ευθυνων,αλλα οτι προβλημα και αν προκυψει πια,ριχνουν τις ευθυνες σε αυτον.Μου ειπαν για χαλκο,για οξειδωμενες επαφες,για μακρυνο DSLAM, και ενα καρρο αλλες μπουρδες,που δεν ισχυουν,γιατι ολα τα ανωτερω ειναι ΚΑΡΑΤΣΕΚΑΡΙΣΜΕΝΑ, και ειναι ολα OK.Το δε DSLAM, απο την πολυκατοικια μου,ειναι 1450-1500 μετρα.Επισης μου ειπαν οτι εκει βλεπουν την γραμμη μου στα 24.(πατραμυθι αραγε???) Το router οπως φαινεται πιο κατω,εχει κλειδωσει περιπου στα 12Mbps. System FRITZ!Box Fon, Firmware version 06.04.24 The modifications to your FRITZ!Box are not supported by the manufacturer. More information. Ports and Lines DSL 11747/1021 kbit/s LAN Attainable data rate Kbit/s 11916 1100 ATM data rate Kbit/s 11747 1021 User data rate Kbit/s 10639 925 Latency path interleaved interleaved Latency ms 8 7 Frame Coding Rate Kbit/s 16 7 FEC Coding Rate Kbit/s 901 72 Trellis Coding Rate Kbit/s 908 72 Negotiation adaptive adaptive Signal/Noise ratio dB 11 11 Line attenuation dB 20 14 Status 3ce20 74 Τα φωτα σας παιδες.Thanks....
coultoir Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2008 ελα αδερφε,αν κρινω απο τα χαρακτηριστικα της γραμμης σου,τοτε το προβλημα σου ειναι αυτο που ειχα κι εγω τις πρωτες μερες,μεχρι που καταλαβα τι γινεται και τους ζητησα να το διορθωσουν..αν εχεις το fritz box,τοτε μπορεις ευκολα να δεις αν η γραμμη σου δουλευει σε adsl 2, 'η σε adsl 2+..υποθετω πως δουλευεις σε adsl2,οπως κι εγω τις πρωτες μερες,ενω φυσικα και δεν θα επρεπε γιατι ειχα κανει αιτηση για 24/1..για να καταλαβεις σε περιπτωση που δεν ξερεις σχετικα (ουτε εγω ηξερα),στο adsl 2,το ανωτερω που μπορεις να πιασεις ειναι 12/1,ενω στο adsl 2+ πιανεις ως 24/1.. φυσικα οπως εγινε και στην περιπτωση μου,λογικα θα προσπαθησουν να σε πεισουν οτι αυτο δεν ισχυει,'η οτι δεν εχεις δει σωστα,'η οτι δεν ειναι αυτο το προβλημα,'η ,'η ,'η...αν επιμεινεις ομως και τους δειξεις οτι ξερεις τι γινεται,τοτε δεν μπορουν παρα να σε βαλουν σε adsl2+ αργα 'η γρηγορα...ολα αυτα φυσικα για την περιπτωση που λειτουργεις σε adsl2,πραγμα το οποιο θα πρεπει να βρεις στο web interface του router σου καπου..
novice21 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2008 DSL status DSL active Manufacturer AVM Berlin Globespan Manufacturer FFB54753504E000B Version 000B Serial 00 ADSL 2+ (ITU G.992.5) Annex B Σε ευχαρισtω για την απαντηση,αλλα οπως βλεπεις ειμαι στο ADSL2+.Αλλη ιδεα?.
-WISE- Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2008 ρε παιδια εγω πως μπορω να βρω που κλειδωνει το ρουτερ μου?
Super Moderators Thresh Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2008 Super Moderators Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2008 novice21 κανονικά έπρεπε να κλειδώνεις αρκετά πιο πάνω... βγάλε ΟΛΑ τα τηλέφωνα/fax/whatever από τις μπρίζες του σπιτιού και άσε μόνο το router (χωρίς splitter) πάνω στην γραμμή να δεις πόσο συγχρονίζει... |Wise| από το web config του router σου...
novice21 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2008 ThReSh,Τα εκανα και αυτα ολα.Δυστυχως δεν αλλαξε τιποτα. Μηπως θελει καποια ρυθμιση το router,που δεν την ξερω,γιατι δεν σκαμπαζω και πολλα πραγματα περι του αθληματος.Novice...βλεπεις.
-WISE- Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2008 thresh κατι μας ειπες τωρα.τι γλωσσα μιλας?χεχε
tab0u Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2008 Παιδιά έχω και γω ένα παρόμοιο πρόβλημα με HOL Double Play.Πριν ήμουν κάτοχος hol 3 mbps και κατέβαζα μέχρι 350++.Μία χαρά δηλαδή. Τώρα το ρούτερ κλειδώνει στα 15,3mbps αλλά κατεβάζει το πολύ με 1mb(από ftp οτυ ntua).Ενώ κανονικά θα έπρεπε με 1,7-1,8!.Έχετε καμία ιδέα τι μπορεί να φταίει?Να και ένα στιγμιότυπο από τα στοιχεία της σύνδεσης:
coultoir Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2008 WISE ποιο router εχεις;παντως γενικα υπαρχει εκει που λεει κατι σχετικο με dsl information,'η κατι τετοιο.. THRESH τι να πω.. Signal/Noise ratio dB 11 12 Line attenuation dB 25 13 αυτα ειναι τα δικα μου χαρακτηριστικα,που σημαινει οτι ειμαστε τοσο κοντα που δεν εξηγουνται τετοιες διαφορες στις ταχυτητες που κλειδωνουμε (εγω κλειδωνω στα 16000/1000 περιπου παντα,και ειμαι κι εγω στην hol)..εχεις δηλωσει βλαβη στην Hol; γιατι ναι μεν σε βλεπουν οτι συνδεεσαι με 24 αλλα εφοσον εχεις προβλημα οφειλουν να το τσεκαρουν ξανα,και εν αναγκη να στειλουν και τεχνικο στον χωρο σου (αυτο θα γινοταν και στην περιπτωση μου γι'αυτο και ξερω οτι γινεται,απλα τελικα δεν χρειαστηκε γιατι λυθηκε πριν χρειαστει να ερθει καποιος..)
Super Moderators Thresh Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2008 Super Moderators Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2008 για 25db είσαι οκ στα 16mbit
coultoir Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2008 sorry φιλε THRESH,εννοουσα NOVICE,εκει απευθυνοταν το μηνυμα μου,κατα λαθος εγραψα THRESH..λαθος μου! (το ξερω οτι με 25 db καλα ειμαι στα 16000,το θεμα ειναι γιατι να μην ειναι και ο NOVICE κοντα στα 16000..)
koulis@4 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2008 Εγω εχω ΗΟL 24Μb κλειδωνω περιπου 10000/1000 με 35db
novice21 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2008 WISE ποιο router εχεις;παντως γενικα υπαρχει εκει που λεει κατι σχετικο με dsl information,'η κατι τετοιο.. THRESH τι να πω.. Signal/Noise ratio dB 11 12 Line attenuation dB 25 13 αυτα ειναι τα δικα μου χαρακτηριστικα,που σημαινει οτι ειμαστε τοσο κοντα που δεν εξηγουνται τετοιες διαφορες στις ταχυτητες που κλειδωνουμε (εγω κλειδωνω στα 16000/1000 περιπου παντα,και ειμαι κι εγω στην hol)..εχεις δηλωσει βλαβη στην Hol; γιατι ναι μεν σε βλεπουν οτι συνδεεσαι με 24 αλλα εφοσον εχεις προβλημα οφειλουν να το τσεκαρουν ξανα,και εν αναγκη να στειλουν και τεχνικο στον χωρο σου (αυτο θα γινοταν και στην περιπτωση μου γι'αυτο και ξερω οτι γινεται,απλα τελικα δεν χρειαστηκε γιατι λυθηκε πριν χρειαστει να ερθει καποιος..) Τους εχω παρει 20 τηλεφωνα,και μετα απο καθε τηλ,παω για ξυρισμα,γιατι ξαναφυτρωνουν τα γενια απο την χρονοβορα αναμονη.Λοιπον αυτοι μου πουλανε τρελα.Δεν βρισκω ακρη μαζι τους.Ολοι οι αλλοι και τα αλλα φταινε,εκτος απο αυτους. Μια μου λενε τα db,ειναι υψηλα, αλλος λεει ειναι χαμηλο το SNR,αλλοτε παλι τα ριχνουνν στην αποσταση του dslam (1500m)!!!,αλλη φορα παλι,μου λενε οτι η γραμμη μου τοσο μπορει να σηκωσει,και δεν μπορει να γινει τιποτα,αλλοτε παλι οτι φταει ο ΟΤΕ..Τι να πω ρε παιδια με δαυτους.Τους σιχαδοβαρεθηκα.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2008 Super Moderators Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2008 μλκιες λένε...είμαι στα 2.2km με 31db και παίζω πιο ψηλά από σένα... επέμενε που θα πάει θα το φτιάξουν
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.