Emil101 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2008 Είχα εγκαταστήσει τα Vista χωρίς πρόβλημα , αλλά επειδή το πρόγραμμα του εκτυπωτή μου δεν υποστήριζε κάποιες λειτουργίες σε αυτά , αποφάσισα να ξαναγυρίσω στα XP. Βρήκα όμως λύση με τον εκτυπωτή και έβαλα πάλι να εγκαταστήσω τα Vista ,αλλά όταν φτάνει η εγκατάσταση περίπου στα τρία τέταρτα για να ολοκληρωθεί εκεί νεκρώνει κάθε δραστηριότητα στον υπολογιστή και μετά τίποτα.Κάνω επανεκκίνηση και φυσικά τα Windows δεν εχουν εγκατασταθεί . Μήπως έχει κανείς κάτι υπόψη του ; Έχω κάνει πολλές φορές προσπάθεια αλλά κάθε φορά γίνεται το ίδιο . Να υπενθυμίσω ξανά ότι πριν ένα μήνα είχε γίνει κανονικά η εγκατάσταση με το ίδιο δισκάκι.
John-lamia Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2008 τα vista κατα την εγκατασταση τους εχουν καποιες επιλογες για να ελενχουν τον υπολογιστη για τιχων προβλιματα.προτα ψαξε αυτο. 2ον. αν μπορεις κανε διαμορφοση των δισκο σε καποιο αλλο υπολογιστη κ ξανα δοκιμασε. 3ον.αν ελεγες κ τι μηχανιμα εχεις θα μπορουσαμε να πουμε κ κατι παραπερα... προσοπικα ειχα 2 διαφορετικες μνημες στον δικο μου κ ενω στα ΧΡ δουλευαν κανονικα με dual chanel (64bit controler) αντι για 128. στα VISTA μου κολαγε το φορματ στην μεση!! και οταν εκανα ελενχο απ τις επιλογες μου βρικε προβλιματηκη μνημη....
Emil101 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2008 Ευχαριστώ για την άμεση απάντηση σου και 1ον. Εχώ δοκιμάσει σε διαφορετικούς δίσκους να κάνω την εγκατασταση 2ον. Επεξεργαστής DualCore 2.66 Gh - 1 Gb DDR2 Ram X 2 Dimm Αυτό με τις 2 μνήμες μπορείς να μου το εξηγήσεις καλύτερα γιατί δεν το καταλαβαίνω ;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.