stavros34 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2008 ρε παιδια τι θα γινει με αυτες τις ati?εχω την καρτα αυτη και δεν μπορω να εγκαταστησω τους οδηγους.ολοι οι οδηγοι που κατεβασα απο το web μωλις πανε να εγκαταστησουν την καρτα μου λενε οτι δεν βρεθηκε τετοιο υλικο στον υπολογιστη. help pls....τι να κανω????
John-lamia Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2008 το ειχα κ εγω αυτο το προβλιμα με την Χ850.... μηπως εχεις chipset via στην μητρηκη σου?δεν τα πανε καλα με τις ΑΤΙ αυτα τα τσιπακια εχεις απεγκαταστισει σοστα τους παλιους drivers? κανε και κανα καθαρισμο μιτροου με ccleaner η καποιο παρομιο.... τι σιστιμα εχεις?
stavros34 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2008 το ειχα κ εγω αυτο το προβλιμα με την Χ850....μηπως εχεις chipset via στην μητρηκη σου?δεν τα πανε καλα με τις ΑΤΙ αυτα τα τσιπακια εχεις απεγκαταστισει σοστα τους παλιους drivers? κανε και κανα καθαρισμο μιτροου με ccleaner η καποιο παρομιο.... τι σιστιμα εχεις? athlon xp32 2,8 msi km4m 512 εχω εγκαταστησει με το live update τους πιο προσφατους drivers για το via chipset με live update απο το site της msi και εχω εγκαταστησει τους drivers apo to site tis saphire για τις ati τους 8.420.0.0.εγινε η εγκατασταση αλλα στα παιχνιδια κολλαει και μετα απο ενα λεπτο κανει επανεκκινηση.δεν ξερω τι να κανω....
John-lamia Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2008 κιτα ολες τις θερμοκρασιες απ το συστημα σου, δοκιμασε το everest. κιτα με το atitool θερμοκρασια της καρτας γραφεικων, ακομα κιτα κ σει ο ιδιος με το χερι σου τι chipset της μητρηκης σου, (την δεχετε την θερμοκρασεια το χερι σου?)\ αν δεν σου ανιγει το atitool δοκιμασε το riva της nvidia, με αυτο σικοσε τις στοφες του κουλερ απ την καρτα γραφεικων.... κιτα και πες μας
alectoris Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2008 κιτα ολες τις θερμοκρασιες απ το συστημα σου, δοκιμασε το everest.κιτα με το atitool θερμοκρασια της καρτας γραφεικων, ακομα κιτα κ σει ο ιδιος με το χερι σου τι chipset της μητρηκης σου, (την δεχετε την θερμοκρασεια το χερι σου?)\ αν δεν σου ανιγει το atitool δοκιμασε το riva της nvidia, με αυτο σικοσε τις στοφες του κουλερ απ την καρτα γραφεικων.... κιτα και πες μας το riva ρε παιδια που θα το βρω γιατι στο site nvidia δεν υπαρχει και στο google δεν μου το βγαζει το εχει κανενας?
John-lamia Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2008 ρα μεγαλε γραψε download rivatuner το google κ θα δεις.... γκουγκλαρουμε κ λιγο....
Ailuros Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2008 http://downloads.guru3d.com/ Αρκετές χρήσιμες εφαρμογές, οδηγοί κλπ. για όλες τις κάρτες γραφικών.
edem_lord Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2008 FILE KAI GW EXW TO IDIO PROVLIMA ME THN 2400 AGP PRO. H ATI STAMATHSE NA BGAZEI SYMBATOYS DRIVERS GI AYTH THN SEIRA .OLOI LENE OTI THA BGALEI SYNTOMA KAI GIA THN AGP ALLA EXOYN PERASEI HDH 7 MHNES. TI NA PEIS TWRA? DOKIMASA TOYS OMEGA ALLA PARALIGO NA APOSTATHEROPOIHTHEI TO SYSTHMA MOY. RE AN EXEI KANEIS KANENA LINK GIA TO AGP HOT FIX WINDOWS XP,NA TO POSTAREI. MPAS KAI LYTHEI TO PROVLIMA .
edem_lord Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2008 PALIKARI ,DOKIMASE AYTO. http://support.ati.com/ics/support/default.asp?deptID=894&task=knowledge&questionID=31625
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.