KalEL Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2008 Γεια σας! Εχω ένα δίκτυο με ένα modem router και 2 pcs. Ο ένας συνδέεται ασύρματα μέσω κάρτας wifi pci. Μπορώ να μειώσω την ταχύτητα του internet σε αυτόν τον υπολογιστή? Εννοώ με λίγα λογια - γίνεται να μου τρώει λιγότερους πόρους internet αυτός που συνδέεται ασύρματα ώστε να πηγαίνω πιο γρήγορα εγώ? Ακόμα πιο απλά - γίνεται να χωριστεί δυσανάλογα η ταχύτητα της σύνδεσης εις βάρος του ασύρματου client? Αυτά τα λίγα... Ξέρω οτι είναι λίγο περίεργη ερώτηση...
KalEL Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2008 Τι γραμμή Ιντερνετ έχεις? exo adsl2+ apo ontelecoms (16Mbps to anotero)
JohnMik Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2008 Λογικά η ασύρματη PCI κάρτα σου θα έχει ρύθμιση της ταχύτητας που συνδέεται.Βάλτην σε μια πιο χαμηλή ταχύτητα π.χ.1 ή 2Μbps!
KalEL Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2008 Λογικά η ασύρματη PCI κάρτα σου θα έχει ρύθμιση της ταχύτητας που συνδέεται.Βάλτην σε μια πιο χαμηλή ταχύτητα π.χ.1 ή 2Μbps! ωχ! σωστός! Δεν το είχα σκεφτεί καθόλου αυτό! Θενξ ρε φίλε θα το κοιτάξω!
karakostk Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2008 Για την ιστορία πάντος αυτό κανονικά για να γίνει σωστά θέλει traffic shaping και linux
diabibas Δημοσ. 11 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2008 Το πρόγραμμα net-limiter το έχεις δοκιμάσει?? κάνει ακριβώς αυτό που θες
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.