O mitsios Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2008 Καλημερα,εχω ενσωματωμενη ασυρματη καρτα σε laptop.Θα παρω κανενα repeater η expander και πιστευω το προβλημα θα λυθει.
N_Pellas Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2008 Παιδιά λίγο τα φώτα σας!!! Υπάρχει το speedtouch 585v6 Νο 1 το οποίο το έχω συνδέσει με ethernet στο pc για ιντερνέτ. Επειδή χρειάζομαι ν΄αυξήσω λίγο την απόσταση του ασύρματου σήματος για το 2ο PC σκέφτηκα να βάλω ως repeater ένα από τα 2 επιπλέον μόντεμ ρούτερ που έχω στη διάθεσή μου, speed touch 585v5 Νο 2 ή philips CGA5720N/TE Νο 3 Αυτό που έχω κάνει ως τώρα είναι μεσω του μόντεμ Νο 1 έχω ψάξει με WDS και βρήκα ως άξες πόιντ το Νο 3 και πάτησα apply τι άλλο να κάνω ή τι να κάνω για να παίξει όπως θέλω; Στον 2ο υπολογιστή στον κάτω όροφο έχω ασύρματη κάρτα δικτύου και θέλω να μπαίνω ιντερνέτ μέσω του repeater μια και το σήμα είναι ασθενικό μόνο με το Νο 1 και ασφαλώς με πολλά ντισκονέ... Γίνεται;;;;
poulinos Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2008 γιατι μου φενεται οτι απανταμε για αυτο σε αλλο τοπικ??
N_Pellas Δημοσ. 29 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 29 Φεβρουαρίου 2008 Έχεις δίκιο κατα λάθος έγεινε γιαυτό το ανάφερα κιόλας στο άλλο τόπικ,,,, αν μπορούσα θα το είχα ακυρώσει...
poulinos Δημοσ. 29 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 29 Φεβρουαρίου 2008 ok δνε εγινε τιποτα απλα κολλησα και λεω πιο πριν δεν απαντησα σε αυτο τωρα τι εγινε.λεω με πειραξε η ελλιψη υπνου
diabibas Δημοσ. 4 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2008 access point οπωσδήποτε, και κάνε στον γείτονά σοτ καλύτερη κεραία δώρο στα 5,5db
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.