Aleksiss Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2008 Share Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2008 Καλησπέρα, έχω εγκαταστήσει Ubuntu 7.10. Αν προσπαθήσω να αλλάξω τα visual effects σε Νοrmal ή Extra μου εμφανίζεται το μήνυμα the composite extension is not available. Ξερει κανείς τι ακριβώς συμβαίνει; Ευχαριστώ!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gemini235 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2008 Share Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2008 Νομίζω οτι πρέπει να ενεργοποιήσεις τους restricted drivers. Το πώς δεν θυμάμαι να σου πώ βήμα βήμα ακριβώς... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
limez Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2008 Share Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2008 εκανες install τα drivers της καρτας γραφικων? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DIMITRISG Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2008 Share Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2008 αυτα τα έκανες ; http://vistakiller.blogspot.com/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
aliartos Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2008 Share Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2008 Καλησπέρα, έχω εγκαταστήσει Ubuntu 7.10. Αν προσπαθήσω να αλλάξω τα visual effects σε Νοrmal ή Extra μου εμφανίζεται το μήνυμα the composite extension is not available. Ξερει κανείς τι ακριβώς συμβαίνει; Ευχαριστώ!!! paidia!kai egw mia mikri voithia!de mporo na grapso ellinika kai mou bgazei to parapano minima!exo tin 8.04 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.