Προς το περιεχόμενο

Ξεμεινα με extra hardware και ψαχνω μητρικη και επεξεργαστη για νεο pc!

Lefteris29

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μετα απο αναβαθμιση εχω εξτρα 2 καρτες γραφικων 7600gs και ενα τροφοδοτικο 400 watt, οπως και απο τον προηγουμενο υπολογιστη μου που ειχε χαλασει (λογω μητρικης) εχω τον σκληρο δισκο και 1 dvd writer.

Επειδη μου εχουν ξεμεινει ολα αυτα, σκεφτομαι να χτισω εναν επιπλεον υπολογιστη.

Βασικα σκεφτομαι να αγορασω νεα μητρικη που να ειναι sli ready + εναν επεξεργαστη core 2 duo.

Δεν θελω να ανεβω πολυ σε τιμη. Μεχρι 200-250 ευρω εχετε κατι καλο να μου προτεινετε, γιατι ειδικα με μητρικη εχω χαθει και δεν ξερω τι να παρω...

Δημοσ.

με τις 7600 δεν θα δεις τίποτα τρελό καλύτερα πούλα τα σε κανέναν που δεν έχει την δυνατότητα να πάρει καλή κάρτα και δεν έχει και τα λεφτά πήγαινε πιες τα μπύρες με τους φίλους σου :P

Δημοσ.
με τις 7600 δεν θα δεις τίποτα τρελό καλύτερα πούλα τα σε κανέναν που δεν έχει την δυνατότητα να πάρει καλή κάρτα και δεν έχει και τα λεφτά πήγαινε πιες τα μπύρες με τους φίλους σου :P

Ειναι και αυτο μια ιδεα, αλλα που μπορω να τις πουλησω και ποσο πιανουν σημερα μεταχειρισμενες ?

Αν ειναι να μου λες για μπυρες να καταλαβω οτι ειναι πολυ λιγα???

Δημοσ.

Το πολυ να τις δώσεις 35Ε την μια! Αγγελια μπορεις να βάλεις και εδώ στο insomnia στο τομέα των αγγελιων ολο και καποιος θα βρεθεί που να τις θέλει. Αντε και κανενα 40αρι ακόμη ολα τα υπολοιπα μαζι (αναλογα βέβαια και το μέγεθος του σκληρου)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...