Προς το περιεχόμενο

sps slim 3.80 help

advisor65

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Για σας, είναι το πρώτο μου post σ'αυτη τη γωνιά του φόρουμ και και έχω κάποιες απορίες. Συγκεκριμένα αγόρασα 1 psp slim με την έκδοση 3.80 και αυθεντική memory stick pro duo 4GB. Διαβάζοντας ώρες ατελείωτες είδα ότι πρέπει να χρησιμοποιήσω Pandora battery για να μπορώ να παίζω πχ iso games.

Μετα κοπών και βασάνων καθώς υπηρετώ την θητεία μου βρήκα ένα παλικάρι να μου παραχωρήσει το fat psp του για λίγες μέρες με cf 3.40 OE-A, αυθεντικο memory stick duo pro 2gb . Ώστε να κανω την Pandora battery& memory stick μέσω του οδηγού του Seijeto :

http://www.octapus.net/phpnuke/modules.php?name=Forums&file=viewtopic&t=4045&sid=7859fd303e8ed35643b28d4637846371

Ερώτηση 1) η επαναφορά της μπαταρίας του psp fat γινετε εύκολα η θα του την καταστρέψω του ανθρώπου??

Ερώτηση 2) μετά ποιον οδηγό πρέπει να ακολουθήσω για να κάνω downgreat to psp slim μου αφού έχω φτιάξει την Pandora battery? Κάποιο λινκ απʼτο φόρουμ η κάποιον άλλον οδηγό?

Συγνώμη αν ρωτώ κατι τελείως noobiko(οι γνώσεις μου περί psp και hacking είναι μηδαμινές) αλλα πιστέψτε με είμαι ήδη 5 ώρες συνεχώμενες πάνω σe φόρουμs σήμερα και δεν εχω καταφέρει να καταλαβω 100% τι γίνετε… και ο χρόνος στο στρατό είναι περιορισμένος δυστυχώς…

Ευχαριστώ εκ των προτέρων:)

Δημοσ.

γεια σου φιλε μου σχετικα με την πρωτη σου ερωτηση οχι δεν θα εχει κανενα προβλημα η μπαταρια αν τα κανεις ολα οπως πρεπει (κρτατα backup EPROOM) της μπαταριαςδιαβασε καλα τον οδηγο που παραθετεις στο post σου και στη δευτερη παλι αν ακολουθησεις τον οδηγο μολις τελςιωσεις με την μπαταρια και την καρτα θα τα βαλεις στο psp σου θα ανοιξει μονο του και θα σε ρωτησει τι θες να κανεις εσυ θα επιλεξεις να περασεις το CF 371 m33 και εισαι οκ μονο θυμισου πρωτου μετατρεψεις την μπαταρια να κρατησεις να κρατησεις Backup ειναι ευκολο αρκει να διαβασεις καλα και να διαβαζεις και οτι σου βγαζει στην οθονη το PSP παντως πιστευω οτι αν κολλησεις καπου στο site που βρηκες τον οδηγο θα σε βοηθησουν και μην πειραξεις το PSP η το κλεισεις οταν περναει το καινουριο firmware και το μπρικαρεις αυτα καλη επιτυχια

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...