Προς το περιεχόμενο

ασυρματο τηλεφωνο και adsl

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

ενας φιλος μου εχει στο σπιτι του adsl προσφατα την εβαλε και εχει συνολικα μια πριζα.και θελει να βαλει στην ιδια πριζα και ενα ασυρματο τηλεφωνο dect.αν βαλει spliter και στην μια μερια βαλει το adsl και στην αλλη βαλει το καλωδιο που παει στο ασυρματο dect θα παιξει???θελει και φιλτρο?

Δημοσ.
Μην το λες!!!! Εγω εχω 3 ασυρματα και ενα fax πανω σε router χωρις κανενα φιλτρο.

Και δεν εχεις αποσυνδεσεις με ΟΛΑ αυτα?

Εγω με ενα ρουτερ και 1 ασυρματο και οποτε χτυπαει τελος...

Δημοσ.

Δεν απαραιτητο το φιλτρο,εχω 3 τηλεφωνα και 1 Πολυμηχανημα φαχ χωρις φιλτρα ολα πανω στο Vood και δεν εχω κανενα προβλημα 7 μηνες τωρα.

Δημοσ.

επειδη βλεπω τετοια και ....ας τα ξαναπουμε μια φορα.

α.οταν βαζεις σπλιττερ δεν 8ελει και φιλτρο.ειναι υπερβολη δεν 8α προσφερει κατι.

β.φιλτρα ειναι υποχερωτικα παντου ειτε εχεις αποσυνδεσεις ειτε ακους φυσημα ουτε οτιδηποτε.οτι δεν ακουει καποιος 8ορυβο στο τηλ δεν σημαινει τιποτε.απλα αν εχεις πολυ καλη γραμμη και παιζεις με margin 31 ακομα και να μην βαλεις φιλτρο 8α πεσει το margin αλλα παλι 8α παιξεις .αν τωρα exeis 2play που εκει η γραμμη φτανει στο οριο αν δεν βαλεις φιλτρο ριχνεις ταχυτητα μεχρι 8ορυβο τηλεφωνο μεχρι αποσυνδεσεις.τα φιλτρα ειναι απαραιτητα να μπουν παντου εκτος απο το adsl.ενδεικτικα παραδιγματα .2play .φιλτρο αναποδα.απο 8 mbit ι γραμμη με ενα φιλτρο αναποδα κλειδωσε 4.ενα τηλ χωρις φιλτρο και το adsl 2 mbit κατω και απειρα τετοια παραδειγματα.Στους κατοχουν 2play απο οποιαδηποτε ετερεια φιλτρα παντου.προσοχη με καλωδια τσαλακωμενα προσοχη με καλωδια που περνανε κοντα απο ρευματα .επισης να μην ειναι συνδεδεμενα αναπληρωματικα ζευγαρια που καταληγουν στον κατανεμητη η αναπληρωματικα ζευγαρια που πανε απο πριζακι σε πριζακι.κα8ε βλακεια που γινεται να το πω απλα 8α εχει επιπτωση στην ταχυτητα και στην στα8εροτητα της γραμμης.

αυτα για οταν εχουμε κανονικα τηλεφωνα.οταν εχουμε voip τηλεφωνα πανω στον ρουτερ εκει δεν 8ελει φιλτρο γιατι ειναι voip

Δημοσ.

αυτα για οταν εχουμε κανονικα τηλεφωνα.οταν εχουμε voip τηλεφωνα πανω στον ρουτερ εκει δεν 8ελει φιλτρο γιατι ειναι voip

Ετσι ακριβως για οσους εχουν οπως εγω netone ή αλλο παροχο με voip τηλεφωνια.:-D

Δημοσ.
αρα δηλαδη χρειαζετε και στα ασυρματα τηλεφωνα να βαζουμε φιλτρο.

ειτε λεγεται τηλεφωνο ειτε συναγερμος ειτε φαξ ειτε μηχανημα πιστωτικης καρτας 8ελει φιλτρο.

Δημοσ.
ειτε λεγεται τηλεφωνο ειτε συναγερμος ειτε φαξ ειτε μηχανημα πιστωτικης καρτας 8ελει φιλτρο.

Εκτος ,οπως ειπες και πιο πισω , αν ειναι Voip η τελεφωνια οποτε δεν θελει !!!!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...