Προς το περιεχόμενο

Forthnet ηθελα ας προσεχα

dk

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 149
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
  • 5 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Παιδιά, σκέφτομαι να βάλω το πακέτο της forthnet, το 2play που συζητάτε γύρω στο τέλος Αυγούστου. Θα ήθελα να ξέρω τι θα έπρεπε να προσέξω πρίν περάσω στο πακέτο. Μένω στο Περιστέρι κάπου ανάμεσα σε δημαρχείο και γήπεδο Ατρομήτου για όσους έχουν κάποιες περισσότερες πληροφορίες.

Δεν ξέρω αν είναι θέμα τύχης αλλά έχω φιλαράκι που μένει πλατεία Δέγλερη προς Πετρούπολη και με το 2play δεν έχει κανένα πρόβλημα, απλά το adsl του παίζει στα 11-12 mbps.

Υ.Γ. Ενημερωτικά, επειδή πρόσφατα έψαχνα τα της τηλεφωνίας πριν καταλλήξω σε κάποιο πακέτο που τα συνδυάζει, η altec telecoms έχει ένα ενδιαφέρον πακέτο που γνωρίζω ότι λειτουργεί απο προσωπική πείρα, το "Σταθερής Διάρκειας". με αυτό πληρώνεις τον αριθμό των κλήσεων αναλόγως το δίκτυο στο οποίο ανήκει αυτός που κάνεις κλήση. δηλαδή και 250 κλήσεις μπορούν να σου κοστίσουν γύρω στα 15-25 euro / μήνα. Βέβαια χωρίς σύνδεση ίντερνετ.

Δημοσ.

οταν ενεργοποιηθεις θα δεις τι γινετε.απο εκει και περα αν εχεις ηδη adsl Κοιτα τα χαρακτησριστικα σουτης γραμμης να ξερεις τι να περιμενεις.ο χαλκος θα παραμεινει ο ιδιος.και επειδη καποιος αλλος παιζει καλα δεν σημαινει οτι και το δικο σου ζευγαρι ειναι το ιδιο καλο.μην σε τρομαζω.εξερεσεις ειναι αυτα.

Δημοσ.
και τώρα οι ταχύτητές τους ανεβαίνουν (νομίζω ότι διάβασα κάπου ότι πάνε για 50+)

και μεις ούτε 24 δεν μπορούμε (εκτός ελαχίστων περιπτώσεων)

50 mbps δεν παιζουν με adsl2+.μετα παμε σε αλλη τεχνολογια το οποιο δεν προκεται να γινει καθολου συντομα.

Το πρόβλημα είναι απλό... απλούστατο...Όπου λαλούν πολύ κοκόροι αργή να ξημερώσει!!!!

???

Δημοσ.

Εγω παλικάρια απλως θέλω να πω τον δικο μου πονο για την μαλ@@σμένη Forthnet. Εκτός του οτι έπρεπε να περιμένω 1,5 με 2 μήνες για να μου έρθει το 2(επι-)πλέει, αποφασισα πριν από λίγο καιρό να πάω σε πιο οικονομικό πρόγραμμα (στο economy που κοστίζει 40 Ε απο 80 Ε που πλήρωνα) και μου είπαν ότι θα μου έρθει στον επόμενο λογαριασμο επιπλέον 25 Ε λόγω υποβαθμισης της γραμμής. ΕΛΕΟΣ!!!! Για το αντίστροφο δεν θα πλήρωνα τίποτα μου ειπαν (για αναβάθμιση). Απατεώνες με 'Α'.

• Super Moderators
Δημοσ.

αυτό νομίζω πως ισχύει σε όλους και δεν ισχύει δεν σε αφήνουν να κάνεις υποβάθμιση πριν περάσει ο δεσμευμένος χρόνος...

Δημοσ.

λοιπον παιδια μην κοιτατε τι πιανουν οι φιλοι γνωστοι κλπ σε adsl ταχυτητα, αν φυγεις και πας σε εναλλακτικο ριχνεις ζαρια και αν σου κατσει εχει καλως - και για οσο σου καθετε- αν στραβωσει....οχι adsl δεν θα εχετε αλλα θα ανεβετε φωτιες στις ταρατσες για επικοινωνια οπως οι Ινδιανοι για να μιλατε και καλα με τους γειτονες με τους μακρινους θα παρετε περιστερια, ε ρε κερδη τα petshop , ναι εκει κοντεψα να φτασω, ετσι αραξα στον ΟΤΕ πληρωνω παραπανω αλλα τι να κανω που να τρεχεις περιστερια, τροφες, κουτσουλιες κλπ

Δημοσ.

διαβαζω πολλους απο εσας το τι γραφετε αυτη την στιγμη για τον ΟΤΕ και το τι λεγαμε ολοι μας πριν 2 χρονια για τον ΟΤΕ και δεν πιστευω στα ματια μου . Μαζι σας οτι ολοι οι εναλλακτικοι εχουν προβληματα και οχι μονο η Forthnet αλλα μην τρελαθουμε τελιως . Αν δεν υπηρχε η ForthNet και η καθε ForthNet θα ειμασταν ακομα στην εποχη του μυνηματος με καπνο απο τον ΟΤΕ οπως ειπε και καποιος φιλος πιο πανω . Ξεχναμε γρηγορα μαλλον οτι ο ΟΤΕ προσφερε DSL 384 στην τιμη που οι υπολοιποι εδιναν 2 MBPS ....

Πως τα φερνει η Ρουσλανα η ζωη....

Δημοσ.
Εγω παλικάρια απλως θέλω να πω τον δικο μου πονο για την μαλ@@σμένη Forthnet. Εκτός του οτι έπρεπε να περιμένω 1,5 με 2 μήνες για να μου έρθει το 2(επι-)πλέει, αποφασισα πριν από λίγο καιρό να πάω σε πιο οικονομικό πρόγραμμα (στο economy που κοστίζει 40 Ε απο 80 Ε που πλήρωνα) και μου είπαν ότι θα μου έρθει στον επόμενο λογαριασμο επιπλέον 25 Ε λόγω υποβαθμισης της γραμμής. ΕΛΕΟΣ!!!! Για το αντίστροφο δεν θα πλήρωνα τίποτα μου ειπαν (για αναβάθμιση). Απατεώνες με 'Α'.

αυτα τα ρωτανε απο πριν.αν ειναι απατη αυτο τοτε τα παγια στον οτε και να πληρωνεις και για αναγνωριση και να πληρωνεις και για φραγη τοτε τι ειναι????

Δημοσ.
λοιπον παιδια μην κοιτατε τι πιανουν οι φιλοι γνωστοι κλπ σε adsl ταχυτητα, αν φυγεις και πας σε εναλλακτικο ριχνεις ζαρια και αν σου κατσει εχει καλως - και για οσο σου καθετε- αν στραβωσει....οχι adsl δεν θα εχετε αλλα θα ανεβετε φωτιες στις ταρατσες για επικοινωνια οπως οι Ινδιανοι για να μιλατε και καλα με τους γειτονες με τους μακρινους θα παρετε περιστερια, ε ρε κερδη τα petshop , ναι εκει κοντεψα να φτασω, ετσι αραξα στον ΟΤΕ πληρωνω παραπανω αλλα τι να κανω που να τρεχεις περιστερια, τροφες, κουτσουλιες κλπ

επισησς να πω οτι ναι πραγματι ειναι ενα ρισκο αλλα δεν γινετε να πληρωνουμε συνεχεια στον οτε τοσα χρονια για να παιζουμε με 2 mbps.επισης το πιο μεγαλο ρισκο δεν ειναι ο εναλακτικος και τα προβληματα του αλλα το πιο μεγαλο ρισκο ειναι τι θα γινει αμα χρειαστει να μπει βλαβη στον οτε για θεμα χαλκου οπου εκει ο οτε κανει την κοτα.

Δημοσ.

παιδια δεν λεω οτι ο ΟΤΕ ειναι αμειρος ευθυνων, αν θελετε ισως να εχει και τις περισσοτερες αφου δεν φτιαχνει τις βλαβες για να μας αναγκασει να αγανακτησουμε με τους εναλλακτικους, ουτε οτι δεν επρεπε να ιδρυθουν. Αυτο που λεω ειναι οτι οσο οι εναλλακτικοι κρεμονται απο τα αρ...α του ΟΤΕ και δεν κανουν δικα τους δικτυα και επενδυσεις αλλα οποιοι θελουν ανοιγουν μια εταιρεια μισθωνουν γραμμες και αντε να κονομισουμε, δεν θα δουμε ασπρη μερα, για να ερθει μια ΧΨΖ εταιρεια να ριξει φραγκα και να φτιαξει πραγματικα δικο της δικτυο και να βαλει με 40 ευρω τα παντα μεσα (σταθερο, adsl και 60 λεπτα κινητα) οτι ισχυει δλδ αλλα χωρις να εχουν δικες τους γραμμες και θα δεις τι θα γινει. Μηπως ομως το κοστος τοτε θα φτασει σε τετοια υψη που ολοι θα μεινουμε στο ΟΤΕ; οποτε σου λενε οι εναλλακτικοι αστο ετσι και οσους τσιμπησουμε, σε οσους δουλέψει και συνεχιζουν να ψαρευουν και να μας τα πριζουνε ελατε στην εταιρεια μας κλπ. σας εχουν παρει ποτε για ψαρεμα απο τον ΟΤΕ; Εμενα με πηρανε απο την Teledome ενω ήμουν πελατης τους για να μου πουν να γραφτω στην Teledome, απο εκει και περα τι λεμε και γραφουμε

• Super Moderators
Δημοσ.

δεν παίζει 2ο δίκτυο...τρελά έξοδα...

η μόνη που έπαιζε να κάνει κάτι ήταν η Tellas λόγω των έτοιμων στήλων της ΔΕΗ

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...