poulinos Δημοσ. 23 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2008 με τι ρουτερ εισαι?εγω παιζω etsi DSL Status: Connected DSL Modulation Mode: ADSL2+ DSL Path Mode: Interleaved Downstream Rate: 14331 kbps Upstream Rate: 1020 kbps Downstream Margin: 6 db Upstream Margin: 9 db Downstream Line Attenuation: 30 db Upstream Line Attenuation: 7.5 db forthnet.καπου εκει θα πρεπε να πεζεις και εσυ σε ιδανικες συνθηκες.εχω Linksys wag200 και μια χαρα.
Erwdios Δημοσ. 23 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2008 με τι ρουτερ εισαι?εγω παιζω etsiDSL Status: Connected DSL Modulation Mode: ADSL2+ DSL Path Mode: Interleaved Downstream Rate: 14331 kbps Upstream Rate: 1020 kbps Downstream Margin: 6 db Upstream Margin: 9 db Downstream Line Attenuation: 30 db Upstream Line Attenuation: 7.5 db forthnet.καπου εκει θα πρεπε να πεζεις και εσυ σε ιδανικες συνθηκες.εχω Linksys wag200 και μια χαρα. Με το καταραμένο Bαudtec του ΟΤΕ. Line State: Showtime Modulation: ADSL2 PLUS Annex Mode: ANNEX_A Downstream Upstream SNR Margin: 19.1 30.6 db Line Attenuation: 31.8 22.1 db Data Rate: 4096 253 kbps Το να μου μειώσουν ταχύτητα δεν είναι λύση. Λύση είναι να μου πουν τι ακριβώς φταίει και αν δεν φτιάχνεται, τότε το συζητάμε για αλλαγή. Έτσι στα ξεκούδουνα, εγώ άλλες υποβαθμίσεις δεν κάνω.
poulinos Δημοσ. 23 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2008 δοκιμασε εσυ με αλλο ρουτερ.σιγουρεψου οτι εχεις παντοθ φιλτρα ακομακαι στο συναγερμο αμα εχεις οτι δεν ειναι αναποδα κτλ.
dk Δημοσ. 23 Ιουνίου 2008 Μέλος Δημοσ. 23 Ιουνίου 2008 εγω απο τοτε που γυρισα εχω και τηλ και 2 mb γραμμη και αστικα υπερ/κα σ/κ και 8 βραδ-8 πρωι εντος ΟΤΕ και πληρωνω περιπου 40 το μηνα - και πιεση κανονική
alexiou92 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2008 Εγώ παιδιά έχω ΟΤΕ 4 Μbps Δεν έχω αποσυνδεθεί ποτέ και είμαι 3.5 km από το κέντρο του ΟΤΕ Η Forthnet λέει: Πρόσβαση μέσω ιδιόκτητου δικτύου Forthnet: Υπάρχει διαθέσιμη κάλυψη. Σας υπογράφω κανείς δεν έχει κάνει τίποτα εδώ. Ούτε σε καλώδια, ούτε σε κουτιά. Ούτε ΟΤΕ, ούτε Forthnet Θα τους πάρω για να βάλω και θα τους πω να μου εγγυηθούν τι ταχύτητα θα πιάνω. Αν δεν τα πιάσω θα ζητήσω μια αποζημίωση κάτι χιλιάδες ευρώπουλα (ψυχική οδύνη, εξαπάτηση και πάει λέγοντας). Θα κάνω δικό μου δίκτυο μετά. Σκέφτομαι να βάλω 24, σε σπίτι 300 μέτρα από το κέντρο. Εκεί λογικά θα τα πιάνει. Είναι και κοντά αλλά έχουν κάνει κάτι με τα καλώδια στο κέντρο της πόλης. Τώρα αν το λειτουργούν είναι άλλου παπά ευαγγέλιο. Πάντως, ή θα έχω 24 ή θα τους πάρει ο διάολος. Μια φορά εγώ κερδισμένος θα βγώ!!!! LOOOOOOOOOOOOOL
Super Moderators Thresh Δημοσ. 23 Ιουνίου 2008 Super Moderators Δημοσ. 23 Ιουνίου 2008 καλύπτονται νομικά, αν ήταν έτσι θα το έκαναν όλοι αυτό που λες... μείνε με τα 4mbit του ΟΤΕ imho, 3.5km μακρυά από το dslam είναι πικρα (ως γνωστόν το dslam των εναλλακτικών είναι στο ίδιο κτήριο με αυτό του OTE)
SoulReapeR Δημοσ. 23 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2008 Παιδια το καλοκαρι μετα απο μια περιπετεια με την Teledome αποφασισα να παω στο ανεξαρτητο δικτυο της Forthnet βαζωντας το 2play και γνωριζοντας οτι θα πληρωνω κατι παραπανω απο οτι οι υπολοιποι αλλα ειχα ακουσει καλα λογια. Μετα λοιπον απο 10 μερες χωρις τηλ και νετ ηρθε η γραμμη. Ολα καλα μεχρι 15.12.2007. Απο εκει αργιζει το παραμυθι. Ξαφνικα η γραμμη τα παιξε. Τηλ στο 8001009000 σημερα το φτιαχνουμε αυριο το φτιαχνουμε εγω χωρις τηλ και νετ γυρισα στο μεσαιωνα.Ποτε ερχονταν η γραμμη για λιγες ωρες ποτε μπορουσα να καλεσω αλλα οταν με καλουσαν εδειχνει οτι ελειπα ενω ημουν στο σπιτι, το αποκορυφωνα να χτυπαει το τηλ στις 1 το βραδυ να σηκωνομαι και να ακουω να μιλανε ρωσιδες μεταξυ τους (δεν κανω πλακα). Μετα απο 100 τηλ κκαι βαλε το παραμυθι αλλαξε. Φταει ο ΟΤΕ γιατι εμεις δηλωνουμε βλαβη (αυτο εγινε στις 5.1.08 δηλ 20 μερες μετα) και αυτος δεν σας το φτιαχνει. Τι θα γινει παιδια. θα στειλουμε τεχνικό. Οντως γυρω στις 15.1 (1ος μηνας χωρις τηλ) ερχεται ενα παιδι ο οποιος ελεγχει τις βλαβες για ολες τις εταιρειες (εργολαβος δηλαδη) Ελεγχει το σπιτι ελεγχει το κουτι στην εισοδο της πολυκατοικιας και μου λεει οτι υπαρχει βλαβη 690 μετρα απο το σπιτι, αλλα να μην ανυσηχω σεδ 2-3 μερες ολα θα ειναι καλα. Αμ δε ουτε 3 ουτε 23 μερες φιλοι μου. Ερχονται απο τον ΟΤΕ και μου λενε οτι η Forthnet ειναι εταιρεια της απατης η γραμμη δεν εχει κανενα προβλημα και μου δινουν μαλιστα και το τλ της ΕΕΤΤ Παιρνω την Forthnet και τους λεω ειστε ψευτες (φταιει ο ΟΤΕ) ανικανοι (δεν μπορουν να φτιαξουν τη βλαβη) και κλεφτες διοτι εξακολουθω να πληρωνω 80 ευρω το 2μηνο. Στο αιτημα δε αναστολης μεχρι να φτιαχθει η γραμμη μου ειπαν οτι αυτα δεν γινονται και οτι θα αφαιρεθουν μετα (σιγα και μη) Ο δε υπαλληλος που το σηκωσε με λιγα λογια μου ειπε φιλε δε γυρνας στον ΟΤΕ. Α ξεχασα να σας πω οτι επειδη δεν εχω κλεισει χρονο θα πληρωσω και 70 ευρω προστιμο. Εκανα αιτηση λοιπον επιστροφης στον ΟΤΕ πριν 20 μερες. Ακομα περιμενω ακουγωντας Ρωσιδες και φυσικα πληρωνω την Forthnet, ας προσεχα "Ξέρετε, σε αυτές τις περιπτώσεις συνήθως φταίει ο ΟΤΕ...." Κάπως έτσι μου ακούγεται.. Ευχαριστώ πάντως για την ενημέρωση... Και σκεφτόμουν να βάλω και forthnet... Ποτέ να μη σώσω...
alexiou92 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2008 όταν λένε ιδιόκτητο δίκτυο έχουν μόνο αυτοί ευθύνη τίποτα δεν τους καλύπτει αν άλλα λένε και άλλα κάνουν μπορείς να τους για πολλά αν θυμάστε γι αυτό κόπηκε η διαφήμιση της forthnet με τον παππού εκτός αυτών κοιτάω τώρα τις χρώσεις του 2play μέσα σ' όλα έχει και -->με προνομιακές χρεώσεις προς κινητά για κοιτάξτε και πείτε αν βλέπω καλά forthnet ΟΤΕ είναι ακριβότερες ή μου φαίνεται?
Super Moderators Thresh Δημοσ. 23 Ιουνίου 2008 Super Moderators Δημοσ. 23 Ιουνίου 2008 λένε ΕΩΣ 24mbit όπως και όλοι οι υπόλοιποι providers (και ο ΟΤΕ) από εκεί και πέρα το router συγχρονίζει ανάλογα με την απόσταση από το dslam, την ποιότητα του χαλκού και την κατάσταση της εσωτερικής καλωδίωσης του σπιτιού... μην το ψάχνεις έχουν δικηγόρους και είναι καλύμενοι από το συμβόλαιο για τέτοια θέματα ναι είναι πιο ακριβά αλλά για κλήσεις προς κινητά θα βάλει 60 λεπτά δωρεάν ομιλίας η Forthnet αργά ή γρήγορα
alexiou92 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2008 η wind έχει το ίδιο με 1 ώρα κινητά (μέσω tellas) ρε συ τι στο διάολο αν δεν τα πιάνεις αν το χειριστείς καλά κάπου θα το πιάσεις δικηγόρους έχουμε και μεις εγώ τουλάχιστον 2 ( μάνα και θείο) αλλά και άλλους φίλους και γνωστόυς θα με και γω σε λίγα χρόνια (ελπίζω) οπότε κάτι θα κάνουμε όλοι μαζί να σταματήσουμε την κοροϊδία
Super Moderators Thresh Δημοσ. 23 Ιουνίου 2008 Super Moderators Δημοσ. 23 Ιουνίου 2008 δεν υπάρχει κοροϊδία, έτσι λειτουργεί το adsl, o OTE/Forthnet/HOL/Tellas κτλπ κτλπ δεν μπορούν να κάνουν τπτ ΕΚΤΟΣ από το να βάζουν περισσότερα dslam για καλύτερη κάλυψη μιας περιοχής... ασφαλώς όμως για κάτι τέτοιο ο ΟΤΕ πρέπει να κάνει πρωτος την κίνηση και μετά θα ακολουθήσουν οι εναλλακτικοί πάροχοι
alexiou92 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2008 εγώ ξέρω ότι εμείς πληρώνουμε και αυτοί τα βγάζουν με το τσουβάλι χωρίς να μας δίνουν τίποτα
Super Moderators Thresh Δημοσ. 23 Ιουνίου 2008 Super Moderators Δημοσ. 23 Ιουνίου 2008 γιατί δεν σου παρέχουν τα kb/sec της ταχύτητας που συγχρονίζει το router σου? τι περίμενες να έχουν dslam σε κάθε τετράγωνο για να παίζουμε όλοι σε 24mbit?
alexiou92 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2008 στην Ευρώπη γιατί γίνετε αυτό και εδώ δεν μπορούμε? ψυχή εμείς δεν έχουμε? μόνο μ@λ@κες είμαστε?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.