dk Δημοσ. 13 Μαΐου 2008 Μέλος Δημοσ. 13 Μαΐου 2008 καλα φιλε smilefreeware ξεμπλεξα και με τις 2 κολοεταιρειες. Η μεν Forthnet μου εστειλε χαρτι οτι μου χρωστηαει τα παγια που εισεπρατε οσο καιρο δεν ειχα τηλ, η δε Teledome σταματησε να στελνει λογαριασμους μηδενησε αυτα που ελεγε οτι χρωσταω αλλα κουβεντα για τα 40 ευρω που χρωσταει. Βεβαια τρωει κυνηγι απο τους φορεις που την καταγγειλα κυριως το Συνηγορο. Εγω γυρισα ΟΤΕ θα βαλω και Connex και ας ειναι πιο ακριβο και πιο αργο, χαλασε η γραμμη πηρα το 134 και την αλλη μερα ολα οκ, αυτο θα πει εξυπηρετηση...αστε ρε παιδια να γλυτωνεις 10 ευρω το μηνα και να εχεις καθε ξεκολι να βγαινει στο helpdesk της καθε εταιρειας και να σου λεει μαλ...ες
Informati3 Δημοσ. 13 Μαΐου 2008 Δημοσ. 13 Μαΐου 2008 Τωρα που θα αναλαβει ο γερμαναρας και θα ζητησει τα χρωστουμενα πισω απο τα διαφορα μαγαζακια τυπου tellas και σια ε ρε γλεντια που θα γινουν θα κλεινουν η μια πισω απο την αλλη οι κωλοεταιριες θα τρεχεται ολοι στο οτε παλι και λογικα ο οτε θα παρει το αιμα του πισω με οτι αυτο συνεπαγεται κανετε οικονομιες γιατι δε σας βλεπω καλα Να 'σαι καλά! Ξεπατώθηκα στα γέλια! :lol::-D:-D Ελπίζω να μην κλείσουν οι υπόλοιποι, απλά να συμμορφωθούν γιατί ο ανταγωνισμός είναι απαραίτητος. Για να μην παρεξηγούμαστε, και εγώ ΟΤΕ (connex) έχω!
smilefreeware Δημοσ. 15 Μαΐου 2008 Δημοσ. 15 Μαΐου 2008 φίλε @dk, τα πράγματα είναι απλά. Είναι αρχή και δουλεύουν όλα στο περίπου, στο άρπαγμα πελατών και στη τύχη. Η κατάσταση είναι πολύ ρευστή. Σίγουρα θα φτιάξουν αλλά θέλει το χρόνο του. Εμένα πχ. η HOL δούλεψε σχεδόν άψογα. Στην γειτονιά μου φίλος πήρε Forthnet , επίσης όλα άψογα. Τι φταίει ? τα γνωστά. Βέβαια έχω και γω τις γκρίνιες μου με τη HOL. Πχ. είμαι κάτω από 1Km και πιάνω 11100/750 με όλα τα σχετικά νούμερα και γραφήματα ικανοποιητικά. Λες και θέλουν με το ζόρι να με κολλήσουν στο 12 και όχι στο 24 που πληρώνω.
poulinos Δημοσ. 15 Μαΐου 2008 Δημοσ. 15 Μαΐου 2008 αυτοι δεν κολανε πουθενα.η γραμμη κολαει.β.οσο και να φτιαξει η κατασταση ο οτε δεν 8α φτιαξει.εχω δει γραμμη 1,5 κμ να παιζει στα 4 mbit.το καλωδιο ξεσκισμενο.
smilefreeware Δημοσ. 15 Μαΐου 2008 Δημοσ. 15 Μαΐου 2008 αυτοι δεν κολανε πουθενα.η γραμμη κολαει.β.οσο και να φτιαξει η κατασταση ο οτε δεν 8α φτιαξει.εχω δει γραμμη 1,5 κμ να παιζει στα 4 mbit.το καλωδιο ξεσκισμενο. Πριν κάποια χρόνια άκουγα τους μεγαλύτερους από μένα και έλεγαν όταν έβλεπαν στραβά, Ε ρε μια χούντα θα μας σώσει. Αυτή την εποχή θα πω πχ. Γερμανικές διοικήσεις θα μας σώσουν.
nick#18 Δημοσ. 15 Μαΐου 2008 Δημοσ. 15 Μαΐου 2008 εγώ με την forthnet πάντως βρήκα την υγεια μου....ενεργοποιήθηκε ακριβώς την μέρα που μου είπαν χωρίς καθυστερήσεις και όλα δουλεύουν άψογα χωρίς κανένα πρόβλημα από την αρχή είμαι και 1678 μετρα από το dslam και πιάνω 20-22
poulinos Δημοσ. 15 Μαΐου 2008 Δημοσ. 15 Μαΐου 2008 εγώ με την forthnet πάντως βρήκα την υγεια μου....ενεργοποιήθηκε ακριβώς την μέρα που μου είπαν χωρίς καθυστερήσεις και όλα δουλεύουν άψογα χωρίς κανένα πρόβλημα από την αρχή είμαι και 1678 μετρα από το dslam και πιάνω 20-22απλα δυστυχως υπαρχουν και περιοχες που ειτε τα συνεργεια του οτε ειναι χαλια ειτε απο καλωδια ειναι χαλια.και εγω εχω πεσει σε καλο box ισως και σε καλο σημειο και το τηλεφωνο δεν εχει χαλασει ποτε εκτος απο 2 φορες που μου κοψαν τα καλωδια .παιζει κανονικα και παλια με οτε και τωρα με 2play
nick#18 Δημοσ. 15 Μαΐου 2008 Δημοσ. 15 Μαΐου 2008 ναι το ξερω....ενα παιδι τι να πει δηλαδη 4 mbps με το ζορι....αλλα του ειπαν οτι θα του αλαξουν καλωδια....για να δουμε
poulinos Δημοσ. 15 Μαΐου 2008 Δημοσ. 15 Μαΐου 2008 οτι θα του αλλαξουν καλωδιο δεν σημαινει τιποτα και εχω δει και χειροτερα.σε ιδιοκτυτο 2 mbps λογω αποστασης,β.να μην παιζει το adsl καθολου λογω 6 km αποστασης παρολο που ειχε αστικο κεντρο στην ιδια περιοχη απλα αυτος ηταν μακρια οπως και μικρη αποσταση αλλα χαλια χαλκο και επαιζαν ολοι χαλια εκει.και υπαρχουν μερικοι που παιζουν οριακα με 768 απο οτε.
LAKEDEMON Δημοσ. 22 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2008 Υπαρχουν και χειροτερα!!!!Εμενα μου ειπαν οτι φταιει το 20 ετιας κουτι<μεταλλικο>του οτε που ειναι εξω απο το σπιτι μου,διοτι ειναι λεει σκουριασμενο και δεν θα κανει καλη επαφη μεσα στις διακλαδωσεις!!!!Τους ζητησα αλλαγη αλλα τα ριχνουν στις πιστωσεισς που δεν εχουν!!!Τι να τους πω τωρα!!!!
poulinos Δημοσ. 22 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2008 πολλα μεταλλικα κουτια εχουν σκουρια γιατι το καλωδιο μπενει μεσα γυμνο δεν ειναι οπως με τις ρεκλετες που γδερνεται αυτοματα.ο οτε δεν προκειτε να τα αλλαξει ποτε αυτα.σε xtreme περιπτωσεις απλα ενωνει τα καλωδια χωρις να παρεβληθει το κουτι
dk Δημοσ. 22 Ιουνίου 2008 Μέλος Δημοσ. 22 Ιουνίου 2008 να γραψω και κατι καλο, λοιπον η forthnet αναγνωριζοντας το λαθος της μου εποστρεψε τα χρηματα που μου ειχε παρακρατησει μεσω πιστωτικης ετσι οικονονικα ειναι ενταξει, αλλο που δεν ειχα γραμμη για 2 1/2 μηνες η αλλη η κολοεταιρεια η teledome μου τα εφαγε τωρα στο ΟΤΕ πληρωνω παραπανω αλλα εχω την πιεση μου κανονικη γιατι και τηλ εχω και νετ
Erwdios Δημοσ. 22 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2008 τωρα στο ΟΤΕ πληρωνω παραπανω αλλα εχω την πιεση μου κανονικη γιατι και τηλ εχω και νετ Τυχερός είσαι γιατί εγώ με μία 4αρα έχς 2 αποσυνδέσεις per hour minimum. Και παραπάνω πληρώνω δηλαδή και την πιεσή μου δεν την έχω σε κανονικά επίπεδα. 27 Ιουνίου λήγει η 6μηνη με ΟΤΕ και σκεφτόμουν Forthnet, γιατί μου πρότεινε και ένας φίλος που έχει, αλλά με αυτά που διαβάζω, προτιμώ να έχω έστω τηλέφωνο. Τα πάντα τελικά στην Ελλάδα, είναι θέμα τύχης.
poulinos Δημοσ. 22 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2008 Τυχερός είσαι γιατί εγώ με μία 4αρα έχς 2 αποσυνδέσεις per hour minimum. Και παραπάνω πληρώνω δηλαδή και την πιεσή μου δεν την έχω σε κανονικά επίπεδα. 27 Ιουνίου λήγει η 6μηνη με ΟΤΕ και σκεφτόμουν Forthnet, γιατί μου πρότεινε και ένας φίλος που έχει, αλλά με αυτά που διαβάζω, προτιμώ να έχω έστω τηλέφωνο. Τα πάντα τελικά στην Ελλάδα, είναι θέμα τύχης. ειναι θεμα χαλκου.ζητα να σου χαμηλωσουν ταχυτητα τουλαχιστον μπας και παιξει πιο σταθερα να γραψω και κατι καλο, λοιπον η forthnet αναγνωριζοντας το λαθος της μου εποστρεψε τα χρηματα που μου ειχε παρακρατησει μεσω πιστωτικηςετσι οικονονικα ειναι ενταξει, αλλο που δεν ειχα γραμμη για 2 1/2 μηνες η αλλη η κολοεταιρεια η teledome μου τα εφαγε τωρα στο ΟΤΕ πληρωνω παραπανω αλλα εχω την πιεση μου κανονικη γιατι και τηλ εχω και νετ ζητα πιστωση για οσο δεν επαιξες.
Erwdios Δημοσ. 23 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2008 ειναι θεμα χαλκου.ζητα να σου χαμηλωσουν ταχυτητα τουλαχιστον μπας και παιξει πιο σταθερα Την είχα στο 1 mbps, την έκανα 24άρα και δεν δούλεψε ποτέ, την γύρισα σε 8άρα, δούλεψε για 3 μέρες και μετά συνέχεια discs και τελικά σταθεροποιήθηκα στην 4άρα η οποία και αυτή μετά από τον πρώτο μήνα άρχισε να κάνει νερά. Έχω SNR 18/Att 31,8 και θεωρώ απαράδεκτο, με αυτά τα χαρακτηριστικά, να μη μπορώ να κλειδώσω υγιώς, τουλάχιστον στα 4 mbps. Το χειρότερο βέβαια είναι η αδιαφορία. 4 φορές έχω δηλώσει βλάβη και καμία δεν με πήρε κανείς. Οπότε στην Ελλάδα του 2008 και της ευρυζωνικότητας οι επιλογές είναι 2: Μπρός γκρεμός και πίσω ρέμα...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.