Προς το περιεχόμενο

Forthnet ηθελα ας προσεχα

dk

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 149
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
  • Super Moderators
Δημοσ.
το μηνα 40 ευρω με το fpa μεσα στην τιμη και τα κινητα.

τα κινητά δεν είναι δωρεάν στο 2play...

Δημοσ.

εγώ πάλι στις 3 ιανουαρίου έστειλα αίτηση διακοπής στην φορθνετ μεσω εμαιλ, τους πηρα και τηλ και επιβεβαίωσαν οτι το παρέλαβαν.

Αυτό το μήνα μου ήρθε λογαριασμός να πληρώσω...

Τους πήρα τηλ και τελικά χάσαν το εμαιλ. Δεν κάναν διακοπή!

Τους είπα πως δεν πρόκειται να πληρώσω λογαριασμούς απο δικά τους λάθη!

Δημοσ.
τα κινητά δεν είναι δωρεάν στο 2play...

+ κινητα εννοω.οτι ειναι 40 ευρω μεσα το fpa + κινητα οτι καλεσεις τα πληρωνεις.

Δημοσ.
Είμαι φοιτητής στην Ξάνθη στην οποία το ιδιόκτητο της forthnet έχει έρθει περίπου στις 27/2.Έγω έχω μπει στο adsl economy, που υποτίθεται ότι όταν έρθει το ιδιόκτητο σου βάζουν 24αρα, από τον Νοέμβριο. 2 φίλοι μου έκαναν αίτηση για το ίδιο πρόγραμμα 14/3. Και σήμερα τους έβαλαν 24αρα. Το καλύτερο είναι ότι ο υπεύθυνος στην forthnet είπε ότι οι γραμμές θα μπουν με προτεραιότητα. Πήγα στο κατάστημα της forthnet και μου είπαν ότι όντως έχουν μπλέξει τα μπούτια τους με τις προτεραιότητες. Έλεος δηλαδή. Διάβαζα σε forum για την forthnet να λένε διάφορα και έλεγα ʽʼΕ σιγά, θα έτυχεʼʼ, όμως δεν έτυχε, απέτυχε. Η 24αρα μας έλειπε τρομάρα μας.:mad::mad::mad::mad:

Ζήτω το Ελλαδιστάν, ζήτω και η forthnet

μέχρι το Πάσχα θα έχεις περάσει στο ιδιόκτητο...υπομονή...

Οι φίλοι του Χατζατζάρη της forthnet στο site τους για το στάδιο που βρίσκεται η γραμμή έβαλαν πιθανή ημερομηνία ενεργοποίησης 29/4/2008(πάλι καλά που είναι 2008) δηλαδή μετά από 2 μήνες από τότε που ήρθε το ιδιόκτητο, μπράβο γρηγοράδα!!!

αυτό μου είπε και υπεύθυνος στη forthnet.Αλλά το θέμα δεν είναι οι 2 βδομάδες παραπάνω αναμονής. Δλδ εμάς τους παλιούς μας γράφουν???? Τι λένε δλδ??? Αυτά είναι παλιά καλά χαϊβάνια, ας γλυκάνουμε τώρα τα καινούργια να γίνουν και αυτοι και του χεριού μας. Αυτό δεν λέγεται σοβαρή εταιρία.Γιατί τα παρατράγουδα με την συγκεκριμένη δεν είναι και λίγα.

Υ.Γ. Χώρια την καζούρα που θα φάω απο τους φίλους μου

Υ.Γ. Όσο για την καζούρα δεν έγινε γιατί δεν είχαν ιντερνετ για 1 βδομάδα. Το έκανε το θαύμα της πάλι(ξέρουμε ποια).Ελπίζω να μην γίνει και σε μένα γιατί το καντήλι θα πέσει σύννεφο

Δημοσ.

λοιπον σε εμενα το fax στη Forthnet δεν δουλεψε ποτε οσες ρυθμισεις και να εκανα

Μου εστειλαν και τελος διακοπής 70 (ενω εφυγα γιατι με εχειν 2 1/2 μηνες χωρις τηλ και internet)

με πηρε τηλ καποιος κυριος απο την εταιρεια και μου ειπε οτι θα μηδενιστει το χρεος και θα επιστραφουν και τα χρηματα που πληρωσα και δεν ειχα υπηρεσιες περιπου 1 1/2 μηνες δηλ 60 ευρω. Αυτο εγινε πριν περιπου 20 μερες και ακομα τπτ.

Θα σας ενημερωσω για την εξελιξη. Εγω παντως δεν θα πληρωσω τπτ και θα παω δικαστικα αν δεν επιλυθει η εκκρεμοτητα. Οι απαταιωνες καποια στιγμη πρεπει να μπαινουν στην θεση τους

Δημοσ.
ο provider στελνει αιτηση μετα απο εκει και περα αν δεν κολλησει η αιτηση περιμενεις και σειρα απο τον οτε.

Το θέμα είναι ότι την αίτηση έπρεπε να την είχε στείλει ένα μήνα πριν.

• 4 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Γειά σου @dk με τη TELEDOME και τώρα με την 4net.

(Εγώ με τη TELEDOME ακόμη περιμένω)

Για τα fax ήθελα να σου πω.

Σtην HOL που είμαι δοκίμασα να στείλω fax για να πληρώνονται από κάρτα visa.

Τρία fax έστειλα και δεν μπόρεσαν να τα βρούν. Μου λένε ότι έχουν WebMail και ότι αν δεν τους πω ακριβώς την ώρα που το στέλνω δεν μπορούν να το βρούν.

Μήπως κάτι τέτοιο παίζει και στη 4net ?

Δημοσ.

ωραια λογικη.δεν μπορουμε να το βρουμε αν δεν πειτε ωρα?δεν μπαινουν στον κοπο να ανοιξουν ολα τα fax?

Δημοσ.
ωραια λογικη.δεν μπορουμε να το βρουμε αν δεν πειτε ωρα?δεν μπαινουν στον κοπο να ανοιξουν ολα τα fax?

Λένε ότι παίρνουν εκατομύρια fax / sec οπότε είναι δύσκολο. (δηλ πάνε όλα στα σκουπίδια)

Ασε που ένα από αυτά κατάφερε να το βρει αφού τον είχα στο τηλ. αρκετή ώρα,

ΑΛΛΑ αργότερα μου είπαν (κάποιος άλλος) ότι ναι μεν το βρήκε αλλά δεν το καταχώρησε.

Τελικά με ξαναπαίρνουν τηλ.

- κύριε τάδε χρωστάτε τόσα.

- Ρε παιδιά την πιστωτική που έστειλα με fax 3 φορές ?

- Αν μπορείτε ξαναστείλτετη

Και φυσικά απάντησα κατάλληλα (άντε και γ@μ.. μ@λ..) κλπ.

Λες πολλές φορές να μην πιέσεις προς το κακό του υπαλλήλου , αλλά ώρες-ώρες σε σαλτάρουν.

Δημοσ.

καλυτερα να πας απο εκει.οτι φτανουν πολλα fax σιγα μην ειναι και δισεκατομμυρια δεν ειναι δικαιολογια για να μην τα διαβαζουν λιγα λιγα και να βλεπουν τι 8ελει ο κα8ενας.

Δημοσ.

Τωρα που θα αναλαβει ο γερμαναρας και θα ζητησει τα χρωστουμενα πισω απο τα διαφορα μαγαζακια τυπου tellas και σια ε ρε γλεντια που θα γινουν θα κλεινουν η μια πισω απο την αλλη οι κωλοεταιριες θα τρεχεται ολοι στο οτε παλι και λογικα ο οτε θα παρει το αιμα του πισω με οτι αυτο συνεπαγεται κανετε οικονομιες γιατι δε σας βλεπω καλα

Δημοσ.
Τωρα που θα αναλαβει ο γερμαναρας και θα ζητησει τα χρωστουμενα πισω απο τα διαφορα μαγαζακια τυπου tellas και σια ε ρε γλεντια που θα γινουν θα κλεινουν η μια πισω απο την αλλη οι κωλοεταιριες θα τρεχεται ολοι στο οτε παλι και λογικα ο οτε θα παρει το αιμα του πισω με οτι αυτο συνεπαγεται κανετε οικονομιες γιατι δε σας βλεπω καλα

το αλλο με τον τοτο το ξερεις?σωστα τωρα που οι τεχνικοι του οτε θα φανε το αγγουρι και θα αναγκαστουν να δουλεψουν και οχι να τα ξυνουν και 8α φτιαχνονται οι βλαβες πιο γρηγορα θα φυγουν ακομα ποιο πολλα ατομα απο τον οτε.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...