Naskas Δημοσ. 3 Απριλίου 2008 Δημοσ. 3 Απριλίου 2008 Είμαι φοιτητής στην Ξάνθη στην οποία το ιδιόκτητο της forthnet έχει έρθει περίπου στις 27/2.Έγω έχω μπει στο adsl economy, που υποτίθεται ότι όταν έρθει το ιδιόκτητο σου βάζουν 24αρα, από τον Νοέμβριο. 2 φίλοι μου έκαναν αίτηση για το ίδιο πρόγραμμα 14/3. Και σήμερα τους έβαλαν 24αρα. Το καλύτερο είναι ότι ο υπεύθυνος στην forthnet είπε ότι οι γραμμές θα μπουν με προτεραιότητα. Πήγα στο κατάστημα της forthnet και μου είπαν ότι όντως έχουν μπλέξει τα μπούτια τους με τις προτεραιότητες. Έλεος δηλαδή. Διάβαζα σε forum για την forthnet να λένε διάφορα και έλεγα ʽʼΕ σιγά, θα έτυχεʼʼ, όμως δεν έτυχε, απέτυχε. Η 24αρα μας έλειπε τρομάρα μας.:mad::mad: Ζήτω το Ελλαδιστάν, ζήτω και η forthnet
Super Moderators Thresh Δημοσ. 3 Απριλίου 2008 Super Moderators Δημοσ. 3 Απριλίου 2008 μέχρι το Πάσχα θα έχεις περάσει στο ιδιόκτητο...υπομονή...
Naskas Δημοσ. 3 Απριλίου 2008 Δημοσ. 3 Απριλίου 2008 αυτό μου είπε και υπεύθυνος στη forthnet.Αλλά το θέμα δεν είναι οι 2 βδομάδες παραπάνω αναμονής. Δλδ εμάς τους παλιούς μας γράφουν???? Τι λένε δλδ??? Αυτά είναι παλιά καλά χαϊβάνια, ας γλυκάνουμε τώρα τα καινούργια να γίνουν και αυτοι και του χεριού μας. Αυτό δεν λέγεται σοβαρή εταιρία.Γιατί τα παρατράγουδα με την συγκεκριμένη δεν είναι και λίγα. Υ.Γ. Χώρια την καζούρα που θα φάω απο τους φίλους μου
Super Moderators Thresh Δημοσ. 3 Απριλίου 2008 Super Moderators Δημοσ. 3 Απριλίου 2008 Υ.Γ. Χώρια την καζούρα που θα φάω απο τους φίλους μου αυτό τα λέει όλα... e-penis ftw
rodos123 Δημοσ. 4 Απριλίου 2008 Δημοσ. 4 Απριλίου 2008 εγω θα γραψω μερικα πραγματα αν και υπαρχει αλλο τοπικ.τα σχολια δικα σας. Ρε poulinos μια παρακληση: Μια και εισαι και moderator:Καταλαβαινω το καημο σου για τον ΟΤΕ και την Forthnet,ομως απο τοτε που αποφασιστηκε να καταργηθουν τα greeklish θα ξεχασουμε τα Ελληνικα.Καλυτερα δεν θα ηταν να εγραφες πιο προσεκτικα τα αρθρα σου; Ας μην ειχες 19000+ posts,τουλαχιστον να μπορει καποιος να τα διαβαζει πιο ανετα ρε παιδι μου.Το ειπε και ο Μπαμπινιωτης αυτο,ο εγκεφαλος παθαινει συγχυση.
poulinos Δημοσ. 4 Απριλίου 2008 Δημοσ. 4 Απριλίου 2008 ο καημος μου ειναι απο την μια ο οτε και απο την αλλη ολοι οι αλλοι provider οχι συγκεκριμενα h forthnet.γιατι ειτε forthnet λεγεται ειτε vivodi ειτε hol ολες παιρνουν απο τα καλωδια του οτε.οπως εχω πει δεν υποστηριζω καποιον isp αλλα στο συνολο τους isp και δεν ανεφερομε συγκεκριμενα στην χ εταιρεια αλλα γραφω τα προβληματα του οτε και οχι τα υπερ της καθε ετερειας.
rodos123 Δημοσ. 4 Απριλίου 2008 Δημοσ. 4 Απριλίου 2008 Εγω δεν ειπα οτι εσυ ειπες οτι υποστηριζεις κανενα provider. O καθενας μας εχει το μυαλο και τη λογικη του και βγαζει τα συμπερασματα του. Εγω σου εκανα μια παρακληση μιας και εισαι και moderator οσον αφορα στην συνταξη και την ορθογραφια των κειμενων σου,εαν μπορεις.(Δηλαδη ρε παιδι μου δεν γινεται να γραψεις 3 γραμμες οπως πιο πανω και να μην βγαζουν ματι απο τα λαθη?)Εαν δεν μπορεις και δινεις περισσοτερη σημασια στην ποσοτητα παρα στην ποιοτητα της επικοινωνιας, καλη καρδια!
disqualified Δημοσ. 4 Απριλίου 2008 Δημοσ. 4 Απριλίου 2008 δεν ξερω ποιος φταιει για τα προβληματα αλλα οταν εχω διακοψει οχι μονο συνδεση αλλα το τηλεφωνο κανονικα, τουλαχιστον 4 μηνες στη forthnet ακομα με παιρνουν οι κοπελιτσες(3 φορες μετραω) μαλλον για να ανανεωσω συνδεση καθως με βλεπουν ως συνδρομητη τους, και ακομα να ανανεωσει καποιος αυτη τη γ.... βαση δεδομενων της. Ή οταν μελος της οικογενειας μου εχει κανει αιτηση και σε vivodi και σε forthnet για να εισηχθει στο ιδιοκτητο δικτυο μεσα στο δημο αθηναιων και κανενας τους δεν καταφερε να τους συνδεσει αλλα ουτε και να τους ενημερωσει τοτε παλι ποιος φταει? Υπαρχει ακομα δρομος να καλυψουν οι εναλλακτικοι ωστε να καταφερουν να πιασουν την βαση στην ποιοτητα εξυπηρετησης
afentiko7 Δημοσ. 4 Απριλίου 2008 Δημοσ. 4 Απριλίου 2008 Σε μένα έρχεται 30.Και την επόμενη βδομάδα κάνω αίτηση με σκοπό όμως να αναλάβει η forthnet την όλη διαδικασία ενεργοποίησης. Θα μείνω χωρίς σταθερό και χωρίς τηλέφωνο μέχρι τότε?
parsifal Δημοσ. 4 Απριλίου 2008 Δημοσ. 4 Απριλίου 2008 Θα μείνω χωρίς σταθερό και χωρίς τηλέφωνο μέχρι τότε? Όχι. Μόνο την ημερομηνία που θα σου ανακοινώσουν με SMS ότι θα γίνει η μεταφορά στο ιδιόκτητο θα έχεις ένα μικρό downtime. Κι αυτό κυρίως όσον αφορά την τηλεφωνία. Το Internet αποκαθίσταται τσακ-μπαμ...
poulinos Δημοσ. 4 Απριλίου 2008 Δημοσ. 4 Απριλίου 2008 υπο νορμαλ συνθηκες ιντερνετ και adsl κοβονται οση ωρα κανεις καποιοιος για να βγαλει 2 καλωδια και να τα βαλει αλλου.εισερχομενες κλησεις θα εχεις απο την στιγμη που θα ενεργοποιηθει η φορητοτητα.στην αρχη δηλαδη μονο 8α καλεις.
afentiko7 Δημοσ. 4 Απριλίου 2008 Δημοσ. 4 Απριλίου 2008 εισερχομενες κλησεις θα εχεις απο την στιγμη που θα ενεργοποιηθει η φορητοτητα.στην αρχη δηλαδη μονο 8α καλεις. Και πόσο καιρό θα παρει περίπου αυτό? Επίσης ο χρόνος θα είναι ίδιος και στα 2 πακέτα (2play και telephony) ?
afentiko7 Δημοσ. 9 Απριλίου 2008 Δημοσ. 9 Απριλίου 2008 Και να ρωτήσω ο λογαριασμός πως θα είναι? 40 ευρώ πάγιο+ΦΠΑ+κινητά? Τπτ άλλο?
poulinos Δημοσ. 9 Απριλίου 2008 Δημοσ. 9 Απριλίου 2008 το μηνα 40 ευρω με το fpa μεσα στην τιμη και τα κινητα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.