dk Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2008 επιτελους τηλ , με ειδοποιησαν απο τον ΟΤΕ οτι μεχρι τις 14.30 σημερα θα ειχα τηλ κοντεψα να παθω εμφραγμα απο τη χαρα μου, δεν το πιστευα και ξαφνικα στις 13.00 ερχεται το τηλεφωνο, ναι παιδια εχω τηλεφωνο εκει εφτασα με την forthnet το 2008 να πανηγυριζω που εχω σταθερο το οποιο εκτος απο το να το πληρωνω δουλευει. Ξεχασα να σας πω οτι αν και εστειλα το φαξ διακοπής χρεωσεων με επιστολη διαμαρτυριας και την ταυτοτητα και εχω πληρωσειμεχρι 21.1.08 (δεν εχω τηλ απο 15.12.07) μου εστειλαν να πληρωσω λογραριασμο μεχρι τελος Μαρτιου. Οταν τους πηρα τηλ μου ειπαν οτι το φαξ που εστειλα δεν φαινεται καλα και κοπηκε και να το ξαναστειλω (εμενα βγηκε αποδειξη οτι εφρασε κανονικα). Βεβαια θα παρουν τα αρ....α μου και μακαρι να με παρει τηλ κανενας απατεωνισκος δικηγορος να μου πει οτι χρωστα χρηματα ωστε να ξεκινησω την αγωγη που θελω,
dk Δημοσ. 1 Μαρτίου 2008 Μέλος Δημοσ. 1 Μαρτίου 2008 Συνεχεια Ξαναστελνω φαξ διακοπής (συγκεκριμενη φορμα) ταυτότητα και επιστολης διαμαρτυρίας. Παιρνω τηλ να δω αν εφτασε αν και εμενα μου εβγαζε οτι πηγε. Η τηλεφωνητρια μου λεει οτι και παλι κοπηκε μια σελίδα (η επιστολη διαμαρτυρίας) Υστερα απο δικη μου παρακληση εννοποιει τα 2 φαξ που εχουν και τις 3 σελίδες (ετσι μου ειπε) και τα προωθει στο αντιστοιχο τμημα, επίσης μου ζηταει να τα ξαναστειλω ολα για 3 φορα με email. Δηλαδη για να γινεις πελατης τους σε γλυφουν και σε παιρνουν συνεχεια τηλ για να φυγεις τραβας του Χριστου τα μαρτυρια. Επισης μου ειπε να μην πληρωσω το νεο λογαριασμο που μου στειλανε. Δεν ειχα βεβαια σκοπο. Τη Δευτερα θα στειλω το email, να δουμε τι θα γινει κατι μου λεει οτι η ιστορια εχει πολυ μελλον, παντως τηλ τωρα που γυρισα στον ΟΤΕ εχω αυτο ειναι το μονο θετικο της ιστορίας, με ειχε ξεσκισει να παιρνω συνεχεια απο κινητο
grdimis Δημοσ. 4 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2008 δυστυχως ειμαι Αθηνα, δεν εχει ανοιξει η Forthnet μαγαζακι εδω να εξαπατηση και Αθηναιους, μονο καρτνασια Ρε παιδια Η 4ΝΕΤ ειναι απατη?εκανα αιτηση πριν απο μια εβδομαδα και ακομη περιμενω.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 4 Μαρτίου 2008 Super Moderators Δημοσ. 4 Μαρτίου 2008 1 βδομάδα? περίμενε τουλάχιστον καμιά 20-30αρια εργάσιμες όπως όλοι μας...στο λέει και η ίδια η Forthnet εξάλλου
pasalimanos Δημοσ. 4 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2008 άγαπητέ φίλε καλησπέρα.... κακώς γιά μένα διέκοψες τήν forthnet, άλωστε και αύτή εξαρτάται από τόν ΟΤΕ... διότι νοικιάζει τίς γραμμές του.... Οί τεχνικοί του ΟΤΕ σου έκαναν προβοκάτσια.... Πιθανώς να ύπήρχε γενικό πρόβλημα τών γραμμών//!!! καληνύκτα...
Bougas Δημοσ. 4 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2008 Οί τεχνικοί του ΟΤΕ σου έκαναν προβοκάτσια.... τι στοιχεια εχεις αγαπητε? εκτος και αν λες λογια του αερα και εσυ....
Super Moderators Thresh Δημοσ. 4 Μαρτίου 2008 Super Moderators Δημοσ. 4 Μαρτίου 2008 προφανώς πάει με την λογική πως οι τεχνικοί του ΟΤΕ σπάνια (έως ΠΟΤΕ) παραδέχονται πως είναι δικό τους (δλδ του ΟΤΕ) το πρόβλημα...
liopyr Δημοσ. 4 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2008 τι στοιχεια εχεις αγαπητε? Τι σημασία έχει ωρέ Bouga, σκοπεύεις να του κάνεις μύνηση για συκοφαντική δυσφήμηση ?
P270 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2008 καλημερα σε ολους τότε να πάψουν να λένε ότι έχουν ιδιόκτητα δίκτυα για να ξέρουν και όση δεν έχουν τις πληροφορίες που έχουμε κάποιοι ότι βλάβη κα να γίνει θα πρέπει να την επισκευάσει ο ΟΤΕ φυσικά η διαφήμιση γίνεται μονό για να πιάσουν πελάτες και μετά για σας και επειδή κάποιοι θα πουν ότι εργάζομαι στον ΟΤΕ δεν έχω καμιά σχέση με τον ΟΤΕ και κανένα συμφέρων από αυτών
dk Δημοσ. 5 Μαρτίου 2008 Μέλος Δημοσ. 5 Μαρτίου 2008 ρε παιδια τι διαβαζω και φριτω; 1. Ο ΟΤΕ εχει να στειλει τεχνικους η forthnet νοικιαζει τεχνικό μαζι με αλλες εταιρειες 2. ο ΟΤΕ θα στειλει την αλλη μερα που θα δηλωσεις προβλημα η Forthnet εκανε 1 μηνα και με ειχαν ταραξει στα ψεματα 3. ο τεχνικος του ΟΤΕ θα ελεγξει ολα τα καλωδια ο τεννικος της Forthnet ελεγξε μεσα στο σπιτι και μου ειπε οτι ολα ειναι οκ και δεν ειχε κανενα διακιωμα για τα μετα το σπιτι καλωδια που ειναι ιδιοκτησια ΟΤΕ, και η βλαβη ειναι 690 μετρα απο το σπιτι 4. οταν γυρισα στον ΟΤΕ εχωντας μεινει 2 1/2 μηνες χωρις τηλ την ημερα και ωρα που μου ειπαν ειχα τηλ χωρις να ερθουν καθολου σπιτι, αρα που ηταν η βλαβη που ελεγε η Forthnet; Απλα οι τεχνικοι της ειναι ανικανοι να κανουν οτιδηποτε γιατι ειτε δεν εχουν εμπειρια, είτε δεν ξερω τι αλλο Αυτα τα ολιγα *Σημειωση: Οταν εφυγα απο τον ΟΤΕ και πηγα Forthnet o ΟΤΕ μου εστειλε επιστροφη για τα παγια που ειχα προπληρωσει, τωρα η Forthnet ενω δεν μου παρεχει καμια υπηρεσια απο 15.12.07, εχω πληρωσει παγια μεχρι 24.1.08 μου εστειλε λογαριασμο και για Φεβρουαριο, Μαρτιο το FAx διακοπης το εχω στειλει 2 φορες και ολο χαλασμενο ειναι το δικο τους και λαμβανουν μονο το μισο και θα δουμε τι αλλο θα με χρεωσουν Συγκρινετε παιδια και αποφασιστε
dk Δημοσ. 5 Μαρτίου 2008 Μέλος Δημοσ. 5 Μαρτίου 2008 και κατι ακομα δεν υποστηριζω τον ΟΤΕ ήμουν απο τους πρωτους που εφυγαν και πηγα στην Teledome σχεδον μολις βγηκαν οι ενναλακτικοι,η οποία Teledome αρχικα ήταν αψογη μετα τα παιξε και αφου την πατησα εκει εκανα και δευτερη μ...α και εβαλα Forthnet
dk Δημοσ. 15 Μαρτίου 2008 Μέλος Δημοσ. 15 Μαρτίου 2008 επειδη εδω πρεπει να γραφουμε και τα καλα εχουμε και λεμε με παιρνουν τηλ απο την Forthnet και μου λενε οτι δεν πειραζει που δεν πληρωσα Φεβρουαριο και Μαρτιο αφου εξαλλου δεν μου παρειχαν υπηρεσιες θα στειλουν αλλον ενα λογαριασμο με τα 70 ευρω το τελος διακοπής + αυτα που δεν πληρωσα. Μολις τον λαβω να παρω τηλ και να ζητησω τον κ. Διαμα.... δεν γραφω το πληρες ονομα του και αυτος θα μηδενισει το χρεος μου, επισης το διαστημ που εχω πληρωσει παγια χωρις να εχω τηλ θα μου επιστραφει σε τραπεζικο λογαριασμο που θα τους δωσω. Του ειπα οκ αφου δεν μπορουσαν να μου παρέχουν υπηρεσιες τουλαχιστον αν ειναι κυριοι στον επιλογο της συνεργασιας τους. Με διαβεβαιωσε οτι αυτο θα γινει. Αυτα λοιπόν και θα ενημερωσω και πάλι
vasso286 Δημοσ. 1 Απριλίου 2008 Δημοσ. 1 Απριλίου 2008 Πάντως αυτό μου το λένε κάθε μήνα εδώ και 5 μήνες από την απατεόν telecoms. Μην είσαι τόσο αισιόσοξος. Μάλιστα κάποιος υπάλληλος μου ορκίστηκε στα κόκκαλα της μάνας του (αν είναι δυναμόν!).
poulinos Δημοσ. 3 Απριλίου 2008 Δημοσ. 3 Απριλίου 2008 εγω θα γραψω μερικα πραγματα αν και υπαρχει αλλο τοπικ. οταν παιρνεις ενα πραγμα η μια υπηρεσια φροντιζεις μονος σου να εχεις μαθει τι δινει το πακετο.δεν μπορεις να φανταζεσι πραγματα οτι πχ το ιδιοκτυτο σημαινει καλωδιο της ετερειας οταν ενας νορμαλ ανθρωπος ξερει οτι αυτο ειναι πρακτικα αδυνατο.ειναι σαν οταν περνεις αμαξι να πεις ναι παει με 300 αλλα δεν παει στο χωμα. β.ο οτε ποτε δεν προκειτε να παραδεχτει λαθη αλλα παντα θα συνεχισει να πληρωνει προστιμο στην eeττ για ολα αυτα που δεν κανει σαν ετερεια οποτε μετα μην βγαινει και λεει για ολα φτεει ο οτε. c.οπως ειναι η κατασταση τα καλωδια ειναι του οτε και ελεγχονται απο αυτον. ο οτε δεν αφηνει να μπει χερι οποτε πολυ σωστα ο τεχνικος της καθε ετερειας σου λεει οτι δεν μπορει να ελεγξει ολο το καλωδιο περα απο την χρηση analyzer. ο οτε λογικο ειναι οτι δεν αφηνει κανεναν να παει στο καφαο και ουτε προκειτα να αφησει. δ.οταν ακους συνακροασεις 2 τινα υπαρχουν και τα 2 εχουν να κανουν με τα καλωδια το πρωτο τινο λεει οτι εχουν σκουριασει οι ρεκλετες και υπαρχουν συνακροασεις εντος του σπιτιου με ατομα του ιδιου του σπιτιου η βλακεια συνηθως στο καφαο οπου κατι ακουμπαει με κατι αλλο.σε ολα αυτα παλι ο οτε μπορει να βαλει χερι.καλως η κακως ο οτε εχει αναλαβει το χειροτερο κοματι του δικτυου που λεγεται καλωδιο.ποσοι απο εμας πχ δεν εχουμε τηλ οταν βρεχει επειδη το καλωδιο ποτιζει η οτιδηποτε αλλο.και το βασικο.οσα λεφτα και αν εχουνμε πληρωσει στον οτε για παγιο ο οτε δεν προκειται σε αμεσο χρονικο διαστημα να καταργησει τις παρακατω προιστορικες καταστασεισ που ειναι α.φερεσυχνα β.ξυλινες κολωνες γ.μεταλλικα box δ.πλαστικα box. ε.καλωδια οτε απο σπιτι σπιτι παραλληλα με τα καλωδια της deh. οσο θα επικρατει αυτο το τριτοκοσμικο στην ελλαδα ενω στο εξωτερικο πχ γαλλια απλα δεν βρισκεις καλωδιο δεν προκειτα να παμε μπροστα.απλα καταλαβενεις τοσα χρονια ολα τα λεφτα απο τα παγια τα οποια ειναι απλα τρισεκατομμυρια ευρω που εχουν παει και που εχουν παει? στις βιλλες καποιοων στις τσεπες καποιων. γιατι αν μια ιδιωτικη ετερεια επερνε τοσα λεφτα απο παγεια μαλλον 8α ειχε ριξει ηδη οπτικη ινα ενω ο οτε ακομα παιζει με μικροτερο παχος καλωδιο χαλκου ριγμενο απο το 1950 σε καποις περιοχες.αυτα πριν παω για υπνο.this is greece.και στην ελλαδα παντα τα μπαλωνουμε καιδεν λυνουμε προβλημα.καιδυστυχως στον οτε υπαρχει μια απλη λυση.ζησε για το σημερα.καντο να παιξει για σημερα και αυρθο βλεπουμε .δεν υπαρχουν μονιμες λυσεις .δεν γινετε να 8ελουμε γρηγορο ιντερνετ πχ στο περιστερι και σε ολο το περιστερι να υπαρχει ενα αστικο κεντρο.δεν γινετε να 8ες 24 mbit ιντερνετ και να περνεις απο το αστικο κεντρο της διπλα περιοχης.μενω βριλησσια περιοχη 1 χ 1 χιλιομετρο και πεφτοθμε σε 3 διαφορετικα αστικα κεντρα επειδη δεν υπαρχει αστικο κεντρο βριλισσιωνς.περνουμε απο πεντελη χαλανδρι και αγ.παρασκευη.τα σχολια δικα σας.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.