dk Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2008 πλακα κανω εξαλλου αν δεν το παρεις και στην πλακα θα παμε ολοι στη μητρωπολεως να κανουμε οτι λεει ο Silok αληθεια για δωστε δ/νση να παω απο εβδομαδα να τους πω κανα 2 γαλλικα
Silok Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2008 πλακα κανω εξαλλου αν δεν το παρεις και στην πλακα θα παμε ολοι στη μητρωπολεως να κανουμε οτι λεει ο Silokαληθεια για δωστε δ/νση να παω απο εβδομαδα να τους πω κανα 2 γαλλικα Άν είσαι Θεσσαλονίκη Μητροπόλεως 113.Κερνάω τη βενζίνη
Lemuria Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2008 Εμα ...τουαλχιστον στον ΟΤΕ ξερεις ποιος ειναι ο υπευθυνος....αυτα για οσους κατηγορουν τον ΟΤΕ...για ακριβεια....μιας και ακριβεια = σωστο service....ενω φτηνια = τρεχα να λυσεις το προβλημα μονος σου...
danaos Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2008 Είναι τουλάχιστον αστείο... Πριν από λίγο καιρό όλοι έβριζαν τον ΟΤΕ και έφευγαν και τώρα όλο και περισσότεροι επιστρέφουν στον ακριβό( ; ) ΟΤΕ. Εγώ δεν την πάτησα διότι είχα παρόμοια εμπειρία παλιότερα με dialup. Έφυγα έξω φρενών από την otenet, πήγα forthnet και πώς το γλίτωσα το επεισόδιο δεν έχω καταλάβει ακόμα... Η κατάσταση ήταν τρισχειρότερη... Κατάφερα και βρήκα ένα κολλητό στου οποίου την περιοχή η forthnet δεν είχε πρόβλημα, του πάσαρα τη σύνδεσή μου και επέστρεψα στην otenet. Από τότε σταθερά otenet. Κάλλιο πέντε και στο χέρι...
dk Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2008 δυστυχως ειμαι Αθηνα, δεν εχει ανοιξει η Forthnet μαγαζακι εδω να εξαπατηση και Αθηναιους, μονο καρτνασια
thes1os Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2008 Mας έχετε χαλάσει τελείως την "ζαχαρένια" (σε εμάς που μόλις κάναμε την αίτηση για double play) με όλα αυτά που περιγράφετε. Το θέμα αν αυτές είναι μεμονωμένες περιπτώσεις ή γενικός κανόνας. Επίσης σε περιπτώσεις που πρόκειται για ιδιόκτητο δίκτυο της Forthnet όπου οι δικαιολογίες "φταίει ο ΟΤΕ" δεν περνάνε, φαντάζομαι -χωρίς καμία ίδια πείρα- τα πράγματα θα είναι διαφορετικά προς το καλύτερο. Και στο κάτω κάτω, δεν μπορεί, νόμοι υπάρχουν. Όταν δεν έχεις αποδεδειγμένα την υπηρεσία, τότε δεν την πληρώνεις. Αυτό βέβαια δεν αναιρεί την ταλαιπωρία και τα προβλήματα (χωρίς τηλέφωνο - χωρίς ίντερνετ) αλλά δεν νομίζω ότι η μόνη ελπίδα που έχει ο καταναλωτής είναι να βγεί "και κερατάς και δαρμένος"...
dk Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2008 φιλε thisios δεν υπαρχει ιδιοκτητο δικτυο ειναι ολα μουφες, εσκαψε κανενας στη γειτονια σου να βαλει καφαο, μολις συμβει κατι σου λενε οτι απαγορευεταιαι δια νομου να ανοιξουν τα κουτια που ειναι ιδιοκτησια οτε, οπτε βλεπω τις διαφημησεις για ιδιοκτητο δικτυο μου ερχεται να σοασω την τηλεοραση, ετσι την πατησα και εγω
parsifal Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2008 «Ιδιόκτητο δίκτυο» δε σημαίνει να σκάψουν στη γειτονιά σου για να περάσουν εκ νέου χάλκινα καλώδια! Ποιος σου τα είπε αυτά;
Super Moderators Thresh Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2008 Super Moderators Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2008 φιλε thisios δεν υπαρχει ιδιοκτητο δικτυο ειναι ολα μουφες, εσκαψε κανενας στη γειτονια σου να βαλει καφαο, μολις συμβει κατι σου λενε οτι απαγορευεταιαι δια νομου να ανοιξουν τα κουτια που ειναι ιδιοκτησια οτε, οπτε βλεπω τις διαφημησεις για ιδιοκτητο δικτυο μου ερχεται να σοασω την τηλεοραση, ετσι την πατησα και εγω δεν είναι ιδιοκτησία του ΟΤΕ...είναι ιδιοκτησία του κράτους...απλά ο ΟΤΕ είναι ο διαχειριστής...
dk Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2008 τι σημαινει φιλε parsifal ιδιοκτησια 1. να παθαινεις βλαβη στο δικτυο σου και να περιμενεις τους τεχνικους αλλης εταιρειας να στο φτιαξουν; ή να το φτιαχνεις μονος σου με τους δικους σου τεχνικους; 2. να μην εχεις κανενα δικαιωμα να πλησιασεις το καφαο για να βρεις την βλαβη τοτε ιδιοκτησια μου ειναι και μια πορσε που ειναι παρκαρισμενη στη γωνια αλλα δεν εχω κλειδια δεν αντιδικω μαζι σου αλλα ειμαι αγανακτισμενος με την κολοεταιρεια που δεν εχω 2 μηνες τηλεφωνο στο ιδιοκτητο δικτυο της
567agdop Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2008 εγω παιδια εδω και 6 μηνες που ειμε στο ιδιοκτητο τους δεν εχω κανενα προβλημα με την τηλεφωνια.ενας φιλος μου που μενει στη βουλα εχει.μαλλον ειναι θεμα περιοχης....
parsifal Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2008 Αυτά που περιγράφεις δεν είναι Ελληνική αποκλειστικότητα. Το κόστος εκ νέου κάλυψης με νέο δισύρματο χάλκινο καλώδιο είναι δυσβάσταχτο ακόμη και για τις μεγαλύτερες από τις εταιρείες τηλεπικοινωνιών. Ιδιόκτητο δίκτυο με την έννοια που το εννοείς εσύ, μόνο σε πακέτα τύπου Wind ADSM κλπ (ή αργότερα WiMax, αν και όταν καταφτάσει). Εκεί ναι, αποκλειστική ευθύνη και δικαιοδοσία σε όλη την έκταση του δικτύου θα έχει η κάθε εταιρεία. Αλλά δε νομίζω να προτιμούσες κάτι τέτοιο σε αντικατάσταση του ενσύρματου Internet που λαμβάνεις (έστω και με τα προβλήματα που υπάρχουν)...
dk Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2008 αμ δε που δε λαμβανω parsifal αν λαμβανα δεν θα μιλαγα ξερεις τι ειναι να πληρωνω 80 το μηνα για 2play και να επικοινωνω με το κινητο για internet δεν μιλαω ασυρματο κλεψει κλεψει απο γειτονα εκει με καταντησε η forthnet
tvgohome Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2008 Πόσο μαζι σας ειμαι ρε παιδια.Και εγω κερατιάτικα πληρώνω για παω πίσω στον ΟΤΕ.Ασε που η forthnet θα μου κόψει εκτος απο το τηλέφωνο και το internet που έχω προπληρώσει....οι μπάσταρδοι!!
dk Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2008 καλα το μονο που τους ενδιαφερει ειναι η καταθεση καθε 2μηνου του ποσου των 80 ευρω χωρις να παρεχουν υπηρεσιες. Τελικα οι εταιριες σταθερης τηλεφωνιας ειναι το τρεχον σκανδαλο της χωρας (μετα το χρηματιστηριο, τις υποκλοπες...κλπ) για μαζικη κλοπη χρηματων. Για σκεφτειτε μεχρι να το παρουν ειδηση ολοι οι Ελληνες τι θα κονομισουν τα λαμογια
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.