Προς το περιεχόμενο

Forthnet ηθελα ας προσεχα

dk

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

o ote τοσο καιρο καταφερε και εφτιαξε ολο αυτο το δικτυο γιατι μας εγδερνε κανονικα.οποτε τωρα ο εναλακτικος ειναι δυσκολο με 40 ευρω να φτιαξει δικτυο.αν πληρωναμε 100 και 200 οπως στον οτε να δεις ποσο ευκολο φτιαχνεται νεο δικτυο.

• Απαντ. 149
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
δεν παίζει 2ο δίκτυο...τρελά έξοδα...

η μόνη που έπαιζε να κάνει κάτι ήταν η Tellas λόγω των έτοιμων στήλων της ΔΕΗ

Όχι μόνο στηλών αλλά και καλωδίων. Κάπου έιχα διαβάσει ότι είναι δυνατή (δε ξέρω μέχρι ποια κλίμακα) η χρήση των καλωδίων της ΔΕΗ για την μεταφορά data (φαντάζομαι με παρόμοιο τρόπο με τα homeplugs)

Δημοσ.

αν γινει ετσι την κατσαμε.με τριφασικα και τετοια αστα να πανε.απλα it will nevger work properly.που να κανει και σκαμπανεβασματα το ρευμα η να εχεις Ups:P

Δημοσ.

Παιδιά πρόσφατα μου ήρθε λογαριασμός απο την Forthnet στο 2play είμαι και γράφει κλήσεις προς αριθμούς 90(οχι 090 δεν ξέρω αν είναι το ίδιο...) Ξέρει κανείς τι παίζει με αυτό??

Δημοσ.

το 90 νομιζω ειναι 090.παρε ενα τηλ 801 100 1000 η 13831 το καινουριο να τους ρωτησεις.αν και οσο θυμαμε αυτα τα νουμερα ειναι κλεδωμενα και δεν μπορεις να τα καλεσεις ετσι και αλλιως.

Δημοσ.

καλημερα

Λοιπον οσον αφορα την φορτηνετ οποιοσ 8ελει μπορει να φυγει χωρισ να πληρωσει πεναλτυ .Στο συμβολαιο γραφει οτι η εταιρια μετα την συνδεση πρεπει να κανει ελεγχο τησ ταχυτητας downloading ka uploading και σε περιπτωση που δεν πιανει το μαχ (24 mbps), σας ρωτα αν ειστε ικανοποιημενοι και η αποδεχεστε την παρουσα ταχυτητα η σπαει το συμολαιο χωρις πεναλτυ.

Επειδη αυτος ο ελεγχος δεν γινετε, περνετε την εταιρια ,ζητατε να γινει ο ελεγχος οπως προβλεπετε απ το συμβολαιο , λετε οτι δεν ειστε ικανοποιημενος και το σπατε χωρις προβλημα

Δημοσ.

μωρε καλα κανω εγω και δεν φευγω απο τον οτε

σε οποιο φορουμ και να διαβασεις ολο παραπονα ακους για τις ιδιωτικες

θελουν πολυ δουλεια ακομα για να φτασουν σε ποιοτητα και εξυπηρετηση τον οτε και επειδη στον οτε το ξερουν αυτο εκμεταλλευονται καταστασεις

Δημοσ.

Eγω ειμαι στην FORTHNET 3 χρονια σχεδον.εδω και 3 μηνες ειμαι και στην υπηρεσια double play.Προσωπικα ΕΙΜΑΙ ΠΟΛΥ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΜΕΝΟΣ απο την εν λογω εταιρια.

Δημοσ.
καλημερα

Λοιπον οσον αφορα την φορτηνετ οποιοσ 8ελει μπορει να φυγει χωρισ να πληρωσει πεναλτυ .Στο συμβολαιο γραφει οτι η εταιρια μετα την συνδεση πρεπει να κανει ελεγχο τησ ταχυτητας downloading ka uploading και σε περιπτωση που δεν πιανει το μαχ (24 mbps), σας ρωτα αν ειστε ικανοποιημενοι και η αποδεχεστε την παρουσα ταχυτητα η σπαει το συμολαιο χωρις πεναλτυ.

Επειδη αυτος ο ελεγχος δεν γινετε, περνετε την εταιρια ,ζητατε να γινει ο ελεγχος οπως προβλεπετε απ το συμβολαιο , λετε οτι δεν ειστε ικανοποιημενος και το σπατε χωρις προβλημα

ειναι μεχρι 24 οχι 24.δεν γινετε ν απαιζουν ολοι 24

θελουν πολυ δουλεια ακομα για να φτασουν σε ποιοτητα και εξυπηρετηση τον οτε και επειδη στον οτε το ξερουν αυτο εκμεταλλευονται καταστασεις

λογικο ειναι αφοθ ο οτε δεν φτιαχνει τις βλαβες και δεν περναει καλα νεο καλωδιο.

Δημοσ.

ειναι λογικο οτι για να βελτιωθουν οι υπηρεσιες θα πρεπει να υπαρχει ανταγωνισμος

καλως ή κακως (κακως) ο οτε ειναι ο μονος που ειναι ενταξει σε αυτο

οποτε αναγκαστικα θα παραμενει η πρωτη επιλογη ειδικα για επιχειρησεις που δεν μπορουν να μεινουν ουτε μια ωρα χωρις τηλεφωνο ή ιντερνετ

μακαρι να βελτιωσουν ολοι οι εναλλακτικοι παροχοι τις υπηρεσιες τους γιατι ετσι εμεις θα βγουμε κερδισμενοι

Δημοσ.
ειναι μεχρι 24 οχι 24.δεν γινετε ν απαιζουν ολοι 24

σωστα, αλλα στο συμβολαιο γραφει οτι αν δεν εισε κανοποιημενος (εστω και με 23.9 που λεει ο λογος) μπορεις να το σπασεις χωρις πεναλτυ.

Αναφερομα σε αυτους που 8ελουν να σπασουν απο forthnet πριν συμπληρωσουν χρονο

• Super Moderators
Δημοσ.

το θέμα είναι πως σε ΟΠΟΙΟΝ ISP και να πας με την ίδια ταχύτητα θα συγχρονίζεις...άρα σε ποιον θα μείνεις? από όλους θα σπας συμβόλαιο επειδή δεν είσαι ικανοποιημένος?

Δημοσ.

Το θέμα είναι ότι ο OTE τα παίρνει χοντρά από τον κόσμο εδώ και χρόνια...Σκεφτείτε σε τί τιμές θα κοιμαινόταν το aDSL χωρίς την ύπαρξη των εναλλακτικών...

Αυτό και μόνο μου δίνει κίνητρο να τους υποστηρίζω...από την άλλη όλοι οι εναλλακτικοί είναι σε "αναπτισόμενη" φάση σχετικά,σε σχέση με το μεγάλο Δίκτυο του ΟΤΕ...γιαυτό πιστέυω ότι δικαιολογούνται τα προβληματα που έχουν ορισμένοι χρήστες (πιστεύω ότι η κατασταση θα βελτιωθεί δραματικά σε σύντομο χρονικό διάστημα)

Ίσως να μην είχα αυτήν την άποψη αν είχα μια επιχείρηση και οι υπηρεσίες αυτές ήταν αναγκαίες για την δουλειά μου,από την στιγμή όμως που είμαι οικιακός χρήστης...

Προσωπική άποψη είναι αυτήν παιδιά...

Φιλικά...

Δημοσ.

Και τι ήθελες δηλαδή να διαβάσεις στα fora? Ότι είναι γαμάτη η Forthnet και η κάθε Forthnet? Τα fora είναι για να λύνει τα προβλήματά του ο κάθε πικραμένος, όχι για να διαφημίζει εταιρείες. Για κάθε έναν με παράπονο υπάρχουν πολλοί παραπάνω από έναν που είναι ευχαριστημένος.

Δημοσ.
ειναι λογικο οτι για να βελτιωθουν οι υπηρεσιες θα πρεπει να υπαρχει ανταγωνισμος

καλως ή κακως (κακως) ο οτε ειναι ο μονος που ειναι ενταξει σε αυτο

οποτε αναγκαστικα θα παραμενει η πρωτη επιλογη ειδικα για επιχειρησεις που δεν μπορουν να μεινουν ουτε μια ωρα χωρις τηλεφωνο ή ιντερνετ

μακαρι να βελτιωσουν ολοι οι εναλλακτικοι παροχοι τις υπηρεσιες τους γιατι ετσι εμεις θα βγουμε κερδισμενοι

η ετερεια καλο θα ειναι να εχει μυαλο και να εχει τηλ οχι μονο οτε αλλα και εναλακτικους.ας καλει απο εναλακτικους και του οτε για περιπτωση αναγκης.

το θέμα είναι πως σε ΟΠΟΙΟΝ ISP και να πας με την ίδια ταχύτητα θα συγχρονίζεις...άρα σε ποιον θα μείνεις? από όλους θα σπας συμβόλαιο επειδή δεν είσαι ικανοποιημένος?

ειναι να μην πεσεις σε χαλια χαλκο

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...