dk Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2008 Παιδια το καλοκαρι μετα απο μια περιπετεια με την Teledome αποφασισα να παω στο ανεξαρτητο δικτυο της Forthnet βαζωντας το 2play και γνωριζοντας οτι θα πληρωνω κατι παραπανω απο οτι οι υπολοιποι αλλα ειχα ακουσει καλα λογια. Μετα λοιπον απο 10 μερες χωρις τηλ και νετ ηρθε η γραμμη. Ολα καλα μεχρι 15.12.2007. Απο εκει αργιζει το παραμυθι. Ξαφνικα η γραμμη τα παιξε. Τηλ στο 8001009000 σημερα το φτιαχνουμε αυριο το φτιαχνουμε εγω χωρις τηλ και νετ γυρισα στο μεσαιωνα. Ποτε ερχονταν η γραμμη για λιγες ωρες ποτε μπορουσα να καλεσω αλλα οταν με καλουσαν εδειχνει οτι ελειπα ενω ημουν στο σπιτι, το αποκορυφωνα να χτυπαει το τηλ στις 1 το βραδυ να σηκωνομαι και να ακουω να μιλανε ρωσιδες μεταξυ τους (δεν κανω πλακα). Μετα απο 100 τηλ κκαι βαλε το παραμυθι αλλαξε. Φταει ο ΟΤΕ γιατι εμεις δηλωνουμε βλαβη (αυτο εγινε στις 5.1.08 δηλ 20 μερες μετα) και αυτος δεν σας το φτιαχνει. Τι θα γινει παιδια. θα στειλουμε τεχνικό. Οντως γυρω στις 15.1 (1ος μηνας χωρις τηλ) ερχεται ενα παιδι ο οποιος ελεγχει τις βλαβες για ολες τις εταιρειες (εργολαβος δηλαδη) Ελεγχει το σπιτι ελεγχει το κουτι στην εισοδο της πολυκατοικιας και μου λεει οτι υπαρχει βλαβη 690 μετρα απο το σπιτι, αλλα να μην ανυσηχω σεδ 2-3 μερες ολα θα ειναι καλα. Αμ δε ουτε 3 ουτε 23 μερες φιλοι μου. Ερχονται απο τον ΟΤΕ και μου λενε οτι η Forthnet ειναι εταιρεια της απατης η γραμμη δεν εχει κανενα προβλημα και μου δινουν μαλιστα και το τλ της ΕΕΤΤ Παιρνω την Forthnet και τους λεω ειστε ψευτες (φταιει ο ΟΤΕ) ανικανοι (δεν μπορουν να φτιαξουν τη βλαβη) και κλεφτες διοτι εξακολουθω να πληρωνω 80 ευρω το 2μηνο. Στο αιτημα δε αναστολης μεχρι να φτιαχθει η γραμμη μου ειπαν οτι αυτα δεν γινονται και οτι θα αφαιρεθουν μετα (σιγα και μη) Ο δε υπαλληλος που το σηκωσε με λιγα λογια μου ειπε φιλε δε γυρνας στον ΟΤΕ. Α ξεχασα να σας πω οτι επειδη δεν εχω κλεισει χρονο θα πληρωσω και 70 ευρω προστιμο. Εκανα αιτηση λοιπον επιστροφης στον ΟΤΕ πριν 20 μερες. Ακομα περιμενω ακουγωντας Ρωσιδες και φυσικα πληρωνω την Forthnet, ας προσεχα
leukonas Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2008 Αν ήξερες ρώσικα ίσως να έβγαζες και κανένα γκομενάκι....χμ λίγο χούμορ κάνω.Πάντος εύχομαι να πάνε όλα καλά με τη γραμμή σου.Και εγώ περιμένω εδώ και 4 μήνες την 24άρα αλλά έχε χάρη που πλήρωσα για 1 χρόνο....μαμακια μου...ποτέ ξανά δεν πληρώνω για τόσο μεγάλο διάστημα....τεσ πα...
-WISE- Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2008 αυτα τα παιχνιδια φταιει ο ενας,οχι φταει ο αλλος ειναι τα πιο συνηθισμενα.αυτο εγινε και σε μενα αλλα ευτυχως μετα απο 2 βδομαδες και αφου κατσαδιασα αμφοτερους ηρθε το νετ και το τηλ.
Silok Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2008 αυτα τα παιχνιδια φταιει ο ενας,οχι φταει ο αλλος ειναι τα πιο συνηθισμενα.αυτο εγινε και σε μενα αλλα ευτυχως μετα απο 2 βδομαδες και αφου κατσαδιασα αμφοτερους ηρθε το νετ και το τηλ. Το θέμα είναι να μην σου φύγει γιατί απότι κατάλαβα μόνο μια φορά είναι άξιοι να στο φέρουν κι αν σου κάτσει καλά έκατσε.Αν σου φύγει φταίει ο Ερμής που είναι τ'ανάσκελα και διάφοροι άλλοι εκτός από την 4νετ.Σε φίλο μου που μιλούσε σε σταθερό με την Ρωσία που είναι από τα δωρεάν του τα χρέωσαν με την δικαιολογία ότι είναι κινητά.Εγώ έκανα την αίτηση 3 Οκτωβρίου κι ακόμη δεν με σύνδεσαν.Αλλά και να με συνδέσουν κατευθείαν γύρισμα στον οτε και δεν θα πάρουν φράγκο.Το τι διαβάζω κάθε μέρα και ακούω καλύτερα με περιστέρια να επικοινωνείς παρά με αυτούς.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2008 Super Moderators Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2008 Σε φίλο μου που μιλούσε σε σταθερό με την Ρωσία που είναι από τα δωρεάν του τα χρέωσαν με την δικαιολογία ότι είναι κινητά. edit: άκυρο...μλκια μου...στραβομάρα κτλπ κτλπ σε περίπτωση πάντως που ο άλλος είχε κάνει εκτροπή σε κινητό τρως την χρέωση κανονικά
Mystirios Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2008 ψιλο-offtopic σε περίπτωση πάντως που ο άλλος είχε κάνει εκτροπή σε κινητό τρως την χρέωση κανονικά εσύ χρεώνεσαι τη κλήση προς το σταθερό που καλείς , και το σταθερό που κάλεσες χρεώνεται κλήση προς κινητό...Τέτοιο σενάριο δε νομίζω να παίζει εκτος κι αν εξαιρείται η περίπτωση γιατί η κλήση είναι προς εξωτερικό(πολύ δύσκολο)
Super Moderators Thresh Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2008 Super Moderators Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2008 λάθος μου τότε γενικότερα...
dk Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2008 καταρχην φιλε silok για να φυγεις θελουν 70 ευρω οντως ισχυει οτι λες δηλ μια φορα σου ερχεται η γραμμη αν κατι συμβει τοτε καλυτερα μαθε ιδιανικα σηματα καπνου παντως εχω κραναρει με ολους αυτους τους απατεωνες που ιδρυουν μια εταιρεια για να κονομισουν-ειναι και στο χρηματιστηριο τρομαρα τους αν ζητησουν χρηματα εστω και 1 ευρω θα τους παω δικαστικα εκανα υπομονη με την κολο-Teledome με αυτους εξαντηθηκε ασε να ερθει πρωτα η γραμμη γιατι κανει σαν το πλοιο της αγαπης το τηλεφωνο η ξεφτιλα ειναι οτι για internet χρησιμοποιω καποιου γειτονα ασυρματο και για τηλ κινητο μιλαμε με την Forthnet γυρισα στο 1950 αν θελω να μιλησω πολυ ωρα στο περιπτερο
kfyros Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2008 Αν επικοινωνήσουν μαζί σου , μίλα τους ρώσικα. Τι διάολο τόσο καιρό που τα ακούς κάτι θα έχεις πιάσει Δεν ξέρω και πως λέγεται στα ρώσικα το "είστε μ@λ@κες και να πάτε να γ..:X". Το forthnet μάλλον όμως μεταφράζεται ŜĶÅŤą :lol: Μη με ρωτήσετε όμως πως προφέρεται!!!
MaTRiX57 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2008 Δε πειράζει φίλε αρκεί που δεν πληρώνεις ΠΑΓΙΟ!! Ε? Ε? Είδες που γλύτωσες απο τον ΟΤΕ ? Που σε βασάνιζε τοοοοσα χρόνια! ε?Ε?Ε?ΕΕΕ?? ΚΑΛΑ έκανες και πήγες στην ΦΟΛΝΕΤ ! ε? Ε? ΕΕΕΕ?? ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ!!!!
elena blue Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2008 μην κατηγορεις τον εαυτο σου για τη δικη τους ανεπαρκεια. ειδικα για την εταιρια που αναφερεις, φταιει εν πολλεις η πολυμετοχικη της συνθεση, τουτεστιν αντε βρες ποιος "κυβερνα"... αυτο σε συνδυασμο με την αθανατη βαλκανικη κουτοπονηρια δημιουργει προβληματα στους καταναλωτες. παντως μη στενοχωριεσαι, ο χρονος ειναι ο καλυτερος και ο πιο δικαιος τιμωρος. δε θα αργησει η μερα που θα μας εκλιπαρουν να γινουμε πελατες τους ωστε να επιβιωσουν...
Silok Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2008 καταρχην φιλε silok για να φυγεις θελουν 70 ευρωοντως ισχυει οτι λες δηλ μια φορα σου ερχεται η γραμμη αν κατι συμβει τοτε καλυτερα μαθε ιδιανικα σηματα καπνου παντως εχω κραναρει με ολους αυτους τους απατεωνες που ιδρυουν μια εταιρεια για να κονομισουν-ειναι και στο χρηματιστηριο τρομαρα τους αν ζητησουν χρηματα εστω και 1 ευρω θα τους παω δικαστικα εκανα υπομονη με την κολο-Teledome με αυτους εξαντηθηκε ασε να ερθει πρωτα η γραμμη γιατι κανει σαν το πλοιο της αγαπης το τηλεφωνο η ξεφτιλα ειναι οτι για internet χρησιμοποιω καποιου γειτονα ασυρματο και για τηλ κινητο μιλαμε με την Forthnet γυρισα στο 1950 αν θελω να μιλησω πολυ ωρα στο περιπτερο Εμ με αυτά που διαβάζουμε και ακούμε αυτό δεν συμβαίνει φίλε μου?Μόλις βγάλει πρόβλημα η γραμμή κάνεις τάμα για να στο λύσουν.Όσο για τα 70 ευρώ το ξέρω,αλλά έλα που εγώ στους δυόμιση μήνες αναμονής πήγα και έκανα αίτηση διακοπής(ζητούσα διακοπή της διαδικασίας αφού το ίδιο κολόχαρτο έχουν γαι όλα) και έτσι και κάνουν το λάθος και μου πάρουν την γραμμή θα έχουν να κάνουν με τον δικηγόρο μου.Φτάνει πια η κοροιδία.Αν δεν μπορούν να κάνου κάτι σωστά ας μην το κάνουν.Ποιός να μου τό λεγε ότι θα εξυμνούσα τον ΟΤΕ.Αλλά στον κόσμο των τυφλών βασιλεύει ο μονόφθαλμος.
freedubus Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2008 Ρε παιδιά τι καραγκιοζιλίκια ειναι αυτά που κάνουν; Δηλαδή που θα πάει αυτό το βιολί; δεν έχω καταλάβει... Κάθε μέρα ακούω όλο και πιο πολλά παράπονα. Όλοι αυτοί οι απατεώνες είναι κομήτες που δημιούργησε η έκρηξη του adsl στην Ελλάδα, θα κάνουν τις αρπαχτές τους ωραία και καλά με τα λεφτά του κοσμάκη και κάποια ωραία πρωία θα την κάνουν προς άγνωστη κατεύθυνση; Χωρίς καμία κύρωση;;
dk Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2008 καλα ρε σεις λεω το πονο μου και με πηρατε στο ψιλο ελα ομως που πισω εχει η αχλαδα την ουρα σε οσους φυγατε απο τον ΟΤΕ εγω γυριζω ελπιζω συντομα εσεις οταν θα τρεχετε και δεν θα φτανετε τα ξαναλεμε νεωτερα απο τη δικη μου περιπετεια απο εβδομαδα
Silok Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2008 καλα ρε σεις λεω το πονο μου και με πηρατε στο ψιλοελα ομως που πισω εχει η αχλαδα την ουρα σε οσους φυγατε απο τον ΟΤΕ εγω γυριζω ελπιζω συντομα εσεις οταν θα τρεχετε και δεν θα φτανετε τα ξαναλεμε νεωτερα απο τη δικη μου περιπετεια απο εβδομαδα Ποιός σε πήρε στο ψιλό ρε φιλαράκι?Κι εμείς αυτούς κράζουμε.Μαζί σου είμαστε και συμπάσχουμε γιατί λίγο πολύ τα ίδια τραβάμε ή πρόκειται να τραβήξουμε.Απλά βάζουμε και μια δόση πλακίτσας μέσα γιατί αν το πάρουμε τελείως στα σοβαρά θα πρέπει να τους το κάψουμε το μαγαζάκι στην Μητροπόλεως(χμμ τώρα που το καλοσκέφτομαι....)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.