Προς το περιεχόμενο

ΗΠΑ και Ρωσία είναι οι «υπερδυνάμεις» του spam

privateer

Προτεινόμενες αναρτήσεις

H Ρωσία έχει γίνει πλέον «υπερδύναμη» στην αποστολή ανεπιθύμητων διαφημιστικών email, καθώς έχει ανέβει στη δεύτερη θέση παγκοσμίως μετά τις ΗΠΑ, εκτιμά η εταιρεία ασφάλειας υπολογιστών Sophos. Στη θλιβερή δωδεκάδα περιλαμβάνονται επίσης η Τουρκία και η Ιταλία.

«Η χώρα ανέβηκε σαν σίφουνας στη δεύτερη θέση, παράγοντας το 8,3% του spam σε όλο τον κόσμο, ή ένα στα 12 ανεπιθύμητα μηνύματα που φτάνουν στα γραμματοκιβώτια» αναφέρει η τριμηνιαία έκθεση της εταιρείας.

Όπως αναμεταδίδει το Γαλλικό Πρακτορείο Ειδήσεων, το διάστημα Οκτώβριος-Δεκέμβριος 2007 οι ΗΠΑ παρέμεναν η υπερδύναμη του spam παράγοντας το 21% του λεγόμενου junk mail.

Η σημερινή κατάταξη είναι: ΗΠΑ (21%), Ρωσία (8,3%), Κίνα (4,2%), Βραζιλία (4,0%), Νότιος Κορέα (3,9%), Τουρκία (3,8%), Ιταλία (3,5%), Πολωνία (3,4%), Γερμανία (3,2%), Ισπανία (3,1%), Μεξικό (3,1%) και Βρετανία (2,5%).

Σε επίπεδο ηπείρων, πρώτη με διαφορά είναι η Ασία (32%), δεύτερη η Ευρώπη (27%) και τρίτη η Βόρειος Αμερική (26,55).

Source.png Πηγή: news.in.gr

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Αυτη ειναι μια μεγάλη αλήθεια αφού σε΄ολες τις σελίδες και ιδώις σε φόρουμ τα περισσότερα μηνύματα προέρχονται απο την γειτονική χώρτα που υποτιθεται μας συνδεουν δεσμους φιλιας. Αλλα αφηστε που οχι μονο σπαμαρουν αλλα και δημιουργουν μποτιλιαρισματα στο δικτυο..

Αντε βρε και εις ανώτερα να στέλνονται τόσα spam που να είναι μεγαλήτερο πρόβλημα από τους ιούς και της επαννεκινήσεις. Αλήθεια η Ελλάδα πως τα πάει, ας ελπίσουμε χάλια.

οκ αλλα μολις είδα βραζιλία , πολωνία και ειδικά τουρκία και μεξικό έπαθα...

Τι να πει κανείς...

Πάλι καλα εμεις δεν έχουμε τετοια φαινόμενα αν και αρκετα mailσ μου έρχονται...

φαντασου ποσα πανε στην Ρωσσια και την Αμερική...

Στο Ελλάντα έχουμε την.. προώθηση του spam.

Αν τολμήσεις και δώσεις το e-mail σου σε φίλο, γνωστό ή συνάδελφο, θα αρχίσεις να λαμβάνεις ότι σαχλαμάρα έχει λάβει αυτός,που του τα έκανε forward ο προηγούμενος,ο οποίος τα είχε πάρει...κλπ κλπ!

Αν τολμήσεις και δώσεις το e-mail σου σε φίλο, γνωστό ή συνάδελφο, θα αρχίσεις να λαμβάνεις ότι σαχλαμάρα έχει λάβει αυτός,που του τα έκανε forward ο προηγούμενος,ο οποίος τα είχε πάρει...κλπ κλπ!

Ακριβώς!

+1

Αλλα...

...τι θα πει το Ελλάντα???

Εφόσον μιλας σε φορουμ που γραφουν παρα πολλά άτομα, σε παρακαλώ να μιλας πιο όμορφα.

Προσωπικά εμένα αυτό το Ελλαντα με προσβάλει και προσβάλεις εμενα και όλους τους Έλληνες.

Ο οποιοσδήποτε λόγος σε εκανε να το γραψεις δεν μας ενδιαφέρει αλλά σε παρακαλώ να το γραφεις οσο λιγοτερα μπορεις αυτο το "Ελλαντα" γιατι είναι παρα πολύ άσχημο...

Αιντε...οι άλλοι λαοι καταντησαν να αγαπανε τον Ελληνικό λαο πιο πολύ απο εμάς...

Εγω δεν ξέρω καμια άλλη χώρα να κατηγορεί το έθνος της, ουτε την Τουρκία, ουτε την Βουλγαρία, ούτε την Αλβανια, ούτε την Ιταλία ουτε την Αγγλία ουτε καμια....

Σε παρακαλω να μιλας πιο όμορφα αλλη φορα για την χώρα μας:mad:

Ναι, τα chain-letters. Αν τους το εξηγήσεις όμως το καταλαβαίνουν. Δεν το βλέπουν ως κακό εν μέρη διότι δεν παίρνουν στα σοβαρά το e-mail σαν μέσο επικοινωνίας.

Ακριβώς!

+1

Αλλα...

...τι θα πει το Ελλάντα???

Εφόσον μιλας σε φορουμ που γραφουν παρα πολλά άτομα, σε παρακαλώ να μιλας πιο όμορφα.

Προσωπικά εμένα αυτό το Ελλαντα με προσβάλει και προσβάλεις εμενα και όλους τους Έλληνες.

Ο οποιοσδήποτε λόγος σε εκανε να το γραψεις δεν μας ενδιαφέρει αλλά σε παρακαλώ να το γραφεις οσο λιγοτερα μπορεις αυτο το "Ελλαντα" γιατι είναι παρα πολύ άσχημο...

Αιντε...οι άλλοι λαοι καταντησαν να αγαπανε τον Ελληνικό λαο πιο πολύ απο εμάς...

Εγω δεν ξέρω καμια άλλη χώρα να κατηγορεί το έθνος της, ουτε την Τουρκία, ουτε την Βουλγαρία, ούτε την Αλβανια, ούτε την Ιταλία ουτε την Αγγλία ουτε καμια....

Σε παρακαλω να μιλας πιο όμορφα αλλη φορα για την χώρα μας:mad:

Oκ στο Ελλαδιστάν τότε.Η μήπως προτιμάς Μπανανίσταν?:devil:

χαχα, δείξε μας το επίπεδο σου, πρεπει να είσαι πολύ πολιτισμένος.

Και για εσενα ισχυουν αυτα που είπα στον άλλον, τι να σου πω...

πραγματικά λυπάμαι ...

mariosCS σ'ευχαριστω για την υποστήριξη...

εδω που καταντίσαμε με κατι τετοια ατομα τι να πεις...

S.M.Greek +1

Προσωπικά και εγω θύγομαι γιατι είμαι και Έλλην και με τον να ειρωνεύεται κάποιος την χωρα μου είναι σαν να ειρωνεύεται εμένα, αλλα ο καθενας λέει οτι του επιτρέπει η παιδεία ο πολιτισμός και το επίπεδο του...

Υ.Γ.Εχω διαπιστώσει πως τα ποστς μου με greeklish τρώνε delete...

:lol: και ελεγα που είναι τα ποστς μου? οεο?:lol:

Οκ το πείρα το μάθημα μου τώρα Ελληνικά και μόνο!!:-D

Full στους ελληνάρες το Topic.Εσείς νομίζετε δείχνετε τον πολιτισμό σας τώρα ε?Μπράβο! Βάλτε κι ένα λάβαρο ακόμα γιατί ΜΟΝΟ η δικιά σας άποψη μετράει.Flamebaits..

S.M.Greek +1

Προσωπικά και εγω θύγομαι γιατι είμαι και Έλλην και με τον να ειρωνεύεται κάποιος την χωρα μου είναι σαν να ειρωνεύεται εμένα, αλλα ο καθενας λέει οτι του επιτρέπει η παιδεία ο πολιτισμός και το επίπεδο του...

Υ.Γ.Εχω διαπιστώσει πως τα ποστς μου με greeklish τρώνε delete...

:lol: και ελεγα που είναι τα ποστς μου? οεο?:lol:

Οκ το πείρα το μάθημα μου τώρα Ελληνικά και μόνο!!:-D

Από την μία καθαρεύουσα και από την άλλη γράφεις greeklish .ΚΚΤΗΧΒΑΙ.Α, μην ξεχάσω το "Ελλάδα" κ "Έλληνας" γράφονται μόνο με κεφαλαίο "Ε".Το "ελληνικά" γράφεται με με μικρό. :-)

Κοιτα, οτι εχει σχεση με την Ελλάδα το γραφω και Ε κεφαλαίο.Έτσι μ'αρέσει...

Απο κει και περα δεν ειναθ θέμα Ελληνάρες...

Το θέμα είναι οτι πρέπει σε καποια πραματα να είμαστε σωστοί και να μη προσβάλουμε την χώρα μας.Δικαίωμα σου ειναι να μην σου αρεσει η χωρα σου αν δεν σου αρέσει αλλα μη την ειρωνευεσε μπροστα σε άτομα που που σέβονται τον εαυτό τους και την πατρίδα τους.

Εγω δεν ειπα ποτε οτι ειμαι πολιτισμένος, αλλα ουτε ειρωνεύομαι ούτε τίποτα...

απλα σου έκανα μια παρατήρηση που όπως φαίνεται δεν την δέχεσαι , γιατι ήταν άκρος αντι αισθητικό και το ελλαδιστα και το ελλαντα, ωραία?

Και σου είπα οτι με το να ειρωνεύεσαι την πατριδα μου είναι σαν να ειρωνεύεσαι ολους τους Έλληνες και μαζι τους και εμένα, ασχετα με το ποιος ειναι ο λόγος που σε κάνει να αποκαλείς την Ελλάδα έτσι (δεν μας νοιάζε καθόλου). Δεν ειμαι φανατισμένος Ελληνάρας αλλα τιμώ το εθνος και την πατρίδα μου και όλους τους Έλληνες σε αντιθεση με εσένα...

Οπώτε το συμπέρασμα μπορεί να βγει εύκολα για το ποιος ειναι πολιτισμένος και ποιος όχι...

Επίσης νομίζω πως δεν υπάρχει νόημα να συνεχίσουμε αυτόν τον διάλογο έτσι????

Απλα να είσαι πιο ευγενικός την άλλη φορα εφόσον μιλας σε φορουμ που γραφουν πάρα πολλά άτομα...αυτο μονο....

Φιλικά

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...