kostassid Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2008 Start > Run > telnet towel.blinkenlights.nl επαθα την πλακα μου, για XP ή κλικ εδώ telnet://towel.blinkenlights.nl/
jim_p Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2008 Πολυ καλο!!! Και σε linux παιζει μια χαρα.
Obiwan88 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2008 Miso μισο ρε παιδια, γτ θα τρελαθω. Δλδ θελετε να μου πειτε πως είναι όλο το συγκεκριμμένο επεισόδιο STAR WARS, εκεί μεσα??? Πως,γιατι? Απο που κ ως που μεσα στα WINDOWS υπάρχει κατι τετοιο??? Ποιος το κανε??? ΟΥΑΟΥ!
without_name Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2008 χαχαχα καλο ...φαση ειχε μπορει κπ να μου εξηγησει πως συμβαινει αυτο?
kostassid Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2008 θα το κανω encode σε divx θα περασω ελληνικους υποτιτλους και θα το γραψω σε dvd...lol
poscaman Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2008 δεν βρισκονται ΜΕΣΑ στα windows.δημιουργειται μια νεα συνδεση (telnet) και μπαινουμε σε απομακρυσμενο υπολογιστη
Επισκέπτης Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2008 άμα θέλετε μπορείτε να μπείτε στο youtube και να γράψετε windows xp tricks έχει αρκετά κόλπα όπως πως να κάνετε τους φακέλους σας αόρατους
jim_p Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2008 Απλα συνδεεσε σε καποιο server με telnet, και αυτος ο server εχει προγραμματιστει να δειχνει ολο αυτο με το text-based star wars επισοδιο. Δεν ειναι τιποτα κακο, ουτε περιεργο. Και στο router μου to speedtouch βγαζει ενα κυβο οταν μπαινεις με telnet, αλλα καμια σχεση με αυτο που εκαναν οι τυποι.
washcloud Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2008 ..ε πες το ρε παιδί,και φοβήθηκα ότι πρέπει να πάω πάλι για φορμάτ... (..u must have seriously burst Obiwan88 's bubble however....)
poscaman Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2008 ..ε πες το ρε παιδί,και φοβήθηκα ότι πρέπει να πάω πάλι για φορμάτ...(..u must have seriously burst Obiwan88 's bubble however....) αυτος ο πανικος με το φορματ στα windows ειναι ολα τα λεφτα...:mrgreen::mrgreen:
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.