Προς το περιεχόμενο

Command and Conquer: Red Alert 3

privateer

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Τελικα απο οσους το αγορασαν, καμια ενημερωση για το activation? Ειναι αληθεια οτι μπορει το παιχνιδι να ενεργοποιηθει 3-5 φορες max?

Αν ναι μετα τι γινεται, παιζεις με το crack!?

• Απαντ. 259
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Μηπως ανακαλυψε κανεις καμια moda να το σταματησουμε καθε φορα που μπαινει στο παιχνιδι να ψαχνει για updates? εχει καταντησει μεγαλο σπασιμο και αργει και υπερβολικα!

Go to the Start menu and choose Run. Type the following in the Run dialog box:

1. For Windows NT and 2000: C:\winnt\system32\drivers\etc or

2. For Windows XP / VISTA: C:\windows\system32\drivers\etc

Click the OK button (This should open a window with several files in it.)

Find the file called ‘Hosts’ and double-click it. If prompted, specify that you would like to choose a program to open the file with from a list of programs.

Choose ‘Notepad’ from the list of available programs.

Start typing on a new line at the bottom of the file:

127.0.0.1 servserv.generals.ea.com

Close the Hosts file and save it when prompted.

Δημοσ.
Ρε παιδιά έχω ένα πρόβλημα,μετά από καποιες αποστολές με πετάει το game...Στους soviet το κάνει καπως σε προχωρημένη φάση,στους allies το κάνει στην 4η αποστολή...μόλις την τελειώνω με πετάει...έχει συμβεί σε κανέναν σας?

Μήπως εχεις βάλει υψηλή ανάλυση ?

Δημοσ.
Αρχικά καταχωρημένο από koumos Εμφάνιση Μηνύματος

Μηπως ανακαλυψε κανεις καμια moda να το σταματησουμε καθε φορα που μπαινει στο παιχνιδι να ψαχνει για updates? εχει καταντησει μεγαλο σπασιμο και αργει και υπερβολικα!

απλα δωσε στο firewall τις εντολες οταν βλεπει τα εκτελεσιμα του παιχνιδιου και του downloader να μην τα αφηνει να περασουν σε μενα δουλεψε

Δημοσ.
Οφείλεται στο crack,λογικά έχεις το crack τις reloaded έκδοσις,έχουνε βγάλει σχετικό fix.

ρε παλικαρι και εγω που εχω βαλει και την διορθωση...παλι με πεταει...

οχι μονο σε συγκεκριμενες αποστολες.

ακομα και σε scirtmish (ή οπως αλλιως γραφεται...)

και μαλιστα μεσα σε 5 λεπτα απο τη στιγμη που θα το ξεκινησω

εχεις ακουσει τπτ? γιατι εχω ψαξει παντου αλλα δεν μπορεσα να κανω τπτ

Δημοσ.
απλα δωσε στο firewall τις εντολες οταν βλεπει τα εκτελεσιμα του παιχνιδιου και του downloader να μην τα αφηνει να περασουν σε μενα δουλεψε

να σου πω την αληθεια δεν ξερω πως ακριβως θα το κανω αυτο...μηπως παιζει λιιιιγο help? εχω vista και χρησιμοποιω το firewall των windows και οχι καποιο αλλο.

επισης στις εξαιρεσεις του firewall δεν βρισκω το εκτελεσιμο του ra3.

Δημοσ.
να σου πω την αληθεια δεν ξερω πως ακριβως θα το κανω αυτο...μηπως παιζει λιιιιγο help? εχω vista και χρησιμοποιω το firewall των windows και οχι καποιο αλλο.

Αυτό που προτείνω στο post #182 το δοκίμασες; Αν το κάνεις, τότε δεν θα σ' ενδιαφέρουν τυχών ρυθμίσεις στο firewall.

Δημοσ.

το firewall των Vista δεν ξερω πως δουλευει αλλα μεσα απο ενα googleαρισμα βρηκα το εξης -->

http://www.howtogeek.com/howto/uncategorized/how-to-create-exceptions-in-windows-vista-firewall/

απλα εσυ θα βαλεις το προγραμμα με Add Programm που λεει και μετα βγαλε το "ν"(tick) απο διπλα του και νομιζω οτι θα εισαι οκ

Δημοσ.

http://www.fudzilla.com/index.php?option=com_content&task=view&id=10275&Itemid=1

We had a pretty good laugh this morning after seeing EA’s method to fix an issue that shouldn’t be an issue in the first place. Namely, something went wrong in the process of printing C&C: Red Alert manuals, so some users received a 19 character CD key, instead of the 20 character one.

Naturally, users complained so EA came up with a solution that would impress your average ape. They advised their users to do the following; are you ready, sit tight, this is going to blow your mind – GUESS! Exactly, since you have 19 characters, there is only one left, so you might as well try your options.

As practical (read cheap) as this solution is for EA, it certainly puts a bad face on their customer support. I mean, what’s the next money-saving solution: “Sir, your C&C: RE 3 lottery ticket is not a winner. But hey, at least you get to play again for only $49.99!”

More here

http://kotaku.com/5075297/eas-awesome-fix-for-missing-red-alert-3-cd-key-characters

LOLOLOLOLOLOLOLOLOL!

Δημοσ.

Εχει στηθει Public hamachi server για οσους εχουν το παιχνιδι και θελουν να παιξουν οnline, το hamachi μπορειτε να το βρειτε στο εξης Link http://www.filehippo.com/download_hamachi/

στοιχεια server

server : sol.gaming.red alert

password : lola

****ΠΡΟΣΟΧΗ****

ΜΗΝ ΠΕΡΑΣΕΤΕ ΚΑΝΕΝΑ PATCH ΓΙΑΤΙ ΑΛΛΙΩΣ ΔΕ ΘΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΠΑΙΞΕΤΕ

Δημοσ.
το firewall των Vista δεν ξερω πως δουλευει αλλα μεσα απο ενα googleαρισμα βρηκα το εξης -->

http://www.howtogeek.com/howto/uncategorized/how-to-create-exceptions-in-windows-vista-firewall/

απλα εσυ θα βαλεις το προγραμμα με Add Programm που λεει και μετα βγαλε το "ν"(tick) απο διπλα του και νομιζω οτι θα εισαι οκ

το κανα αλλα δυστυχως δεν βγηκε ακρη...συνεχιζει να ψαχνει και να βρισκει παντα το update αλλα τουλαχιστον πολυ πιο γρηγορα...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...