Επισκέπτης Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2008 Κι εγώ λυπούμαι βαθύτατα και θέλω να μεταφέρω εκ μέρους ολόκληρης της κυβερνήσεως τα βαθιά μου συλλυπητήρια για τους συγγενείς των θυμάτων, μαζί με την υπόσχεση ότι η πολιτεία δεν πρόκειται να τους ξεχάσει. Ελπίζω ο topic αποτέτοιος να βρήκε το κατάλληλο super-market και να έχει επιλύσει εν ειρήνη το πρόβλημά του.
nikos_e34 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2008 Kαλά αφού νομίζεις ότι κάνεις χιούμορ insomniak και μάλιστα όχι κακοπροέραιτο, είναι αλήθεια ότι εκτός από έμπειρος είμαι κι εγώ καλός χιουμορίστας.Εχθές μάλιστα που πέρναγα από το Joe Bar ήξερα ότι είσαι μέσα αλλά δεν είχα χρόνο να σταματήσω να χαιρετήσω. Είδα το μηχανάκι απ' έξω, δίπλα σ' ένα crypton. αλλα τελικα μπηκα με την παρεα μου σε αντικρυσα που επινες φραπε και φωναξα δυνατα ΜΕ ΘΥΜΑΣΑΙ ΡΕ ΠΟΥΣΤΗ!!!!>? καριολη γαμωτο!!
Jimmy_BlinD Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2008 ναι όντως παιδιά βρήκα άκρη..πήρα ένα πηλό της wella και φαίνεται να ναι καλό. Πάντως το μ@μήσατε το τόπικ ότι ανεμελιά του κατέβει του καθενός..
nikos_e34 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2008 και εγω να απευθυνω τα συλληπητηρια στους μοντερατορες αλλα χτες ηπια κατι τσιπουρα που ο μπαρμπας μου λεει οτι ειναι σοδεια "Αλ Καιντα¨ τραβας τζουρα και σκανε λεοφωρεια στο τελ αβιβ τραβας αλλη μια και πεφτουν οι πυργοι της αμερικης...το συνιστω!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.