Προς το περιεχόμενο

Ζελέ,Κερί ή Πηλό στα μαλλιά?

Jimmy_BlinD

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Κι εγώ λυπούμαι βαθύτατα και θέλω να μεταφέρω εκ μέρους ολόκληρης της κυβερνήσεως τα βαθιά μου συλλυπητήρια για τους συγγενείς των θυμάτων, μαζί με την υπόσχεση ότι η πολιτεία δεν πρόκειται να τους ξεχάσει. Ελπίζω ο topic αποτέτοιος να βρήκε το κατάλληλο super-market και να έχει επιλύσει εν ειρήνη το πρόβλημά του.

• Απαντ. 80
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Kαλά αφού νομίζεις ότι κάνεις χιούμορ insomniak και μάλιστα όχι κακοπροέραιτο, είναι αλήθεια ότι εκτός από έμπειρος είμαι κι εγώ καλός χιουμορίστας.

Εχθές μάλιστα που πέρναγα από το Joe Bar ήξερα ότι είσαι μέσα αλλά δεν είχα χρόνο να σταματήσω να χαιρετήσω. Είδα το μηχανάκι απ' έξω, δίπλα σ' ένα crypton.

wwoman.jpg

αλλα τελικα μπηκα με την παρεα μου σε αντικρυσα που επινες φραπε και φωναξα δυνατα

ΜΕ ΘΥΜΑΣΑΙ ΡΕ ΠΟΥΣΤΗ!!!!>?

καριολη γαμωτο!!

Δημοσ.

ναι όντως παιδιά βρήκα άκρη..πήρα ένα πηλό της wella και φαίνεται να ναι καλό. Πάντως το μ@μήσατε το τόπικ :-) ότι ανεμελιά του κατέβει του καθενός..

Δημοσ.

και εγω να απευθυνω τα συλληπητηρια στους μοντερατορες αλλα χτες ηπια κατι τσιπουρα που ο μπαρμπας μου λεει οτι ειναι σοδεια "Αλ Καιντα¨ τραβας τζουρα και σκανε λεοφωρεια στο τελ αβιβ :lol: τραβας αλλη μια και πεφτουν οι πυργοι της αμερικης...το συνιστω!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...