Προς το περιεχόμενο

Ζελέ,Κερί ή Πηλό στα μαλλιά?

Jimmy_BlinD

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 80
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Ταραχή για τις τρίχες του Αιγέα φαντάζομαι...

:-)και το "φυσικα λιγδιασμένο μαλλί" σου πάντως... Δεν πάει πίσω ! Είναι πολύ... συγκινητικό ! :P

Δημοσ.

Έλα να τελειώνουμε με τα τηλεγραφήματα γιατί θα καταντήσει το forum cosmopolitan στο τέλος. Όποιος δεν έχει να γράψει κάτι υπάρχει και το IRC.

Insomniak ήθελες συντόμως να μου πεις κάτι ή μήπως σιγοψιθυρίζεις δημοσίως;

Y.Γ

Εντάξει τα μικρά αγοράκια μπορεί και να μυρίζουνε castrol, εξάλλου καβάλα στο typhoon δεν θα μπορούσε να γίνει αλλιώς.

:)

Δημοσ.

Έλα ρε Aigea, χαλαρή συζήτηση κάνουμε. Δέχομαι το :) ως αναίρεση της πρότασης που μου απευθύνεται, αλλιώς είναι τουλάχιστον αποτυχημένη, ειδικά για χρήστες με την εμπειρία μας εδώ μέσα.

Δημοσ.

Kαλά αφού νομίζεις ότι κάνεις χιούμορ insomniak και μάλιστα όχι κακοπροέραιτο, είναι αλήθεια ότι εκτός από έμπειρος είμαι κι εγώ καλός χιουμορίστας.

Εχθές μάλιστα που πέρναγα από το Joe Bar ήξερα ότι είσαι μέσα αλλά δεν είχα χρόνο να σταματήσω να χαιρετήσω. Είδα το μηχανάκι απ' έξω, δίπλα σ' ένα crypton.

wwoman.jpg

Δημοσ.
Ταραχή για τις τρίχες του Αιγέα φαντάζομαι...
Έλα ρε Aigea, χαλαρή συζήτηση κάνουμε.
Επιμένεις όμως να προκαλείς...

....

:eek:

Δημοσ.

Πρέπει να επιστρέψει από τους γιατρούς χωρίς σύνορα ο dr. Helm21 να συνταγογραφήσει την κατάλληλη θεραπεία.

lol

H αλήθεια είναι insomniak ότι έδωσα παρουσία στο τόπικ γιατί είχε και σπάνιες γυναικείες παρουσίες. Τώρα αν εσύ θέλεις κουβέντα μάλλον βρήκες τον ακατάλληλο άνθρωπο.

Δημοσ.

Επειδή χάνεται η μπάλα, παίρνω πίσω, τα σχόλια που αναφέρεσαι, δεν τα διαγράφω μόνο και μόνο να μη φαίνονται ως ξεκάρφωτες οι απαντήσεις των υπόλοιπων, και δεν πρόκειται να αναφερθείς ξανά σε κάποιο από τα μελλοντικά μου σχόλια.

Ελπίζω ο topic starter να βρήκε την απάντηση στο ερώτημα του και απολογούμαι που είναι συνυπεύθυνος στον εκτροχιασμό του θέματος του./

Δημοσ.

μμμάλιστα.. αν πω οτι χρησιμοποιώ new wave ultimate effect styling steel gel θα είμαι πολύ σπάμερ???

Ρε Αιγαία σόρρυ κιόλα αλλά μια πλακίτσα έκανε το γκαζολίν, αγαπηθείτε μέρα που είναι το κερατάκι μου μέσα :-)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...