Επισκέπτης Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2008 Ευτυχισμένο το 1956 ... Και ποιος σε ρωτάει;
Επισκέπτης Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2008 Στον αντρικό κόσμο όταν θέλεις κάτι το παίρνεις φρου-φρου, οι διαπραγματεύσεις είναι περιττός χρόνος και μάτταιος κόπος. Αλλιώς καταλήγεις μπακουrator σε ορθάδικο με το κινητό στο χέρι να κάνεις "ματάκια" από μακρυά.
χάπι Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2008 Για να μπαίνουν τα πράγματα στη θέση τους φρου-φρου και χάπι, όπως ορίζει ο ρωμαϊκός κώδικας, από το λαιμό και κάτω δεν αξίζει να ξυρίσει κανείς ούτε μία τρίχα έστω και κατσαρή, και αυτό ακριβώς λέγεται "ισότητα" κατά την περίσταση. Επίσης θεωρείται ντροπή να προσπαθείς να χαρίσεις απόλαυση σε μία γυναίκα. Μόνο το αντίστροφο επιτρέπεται να συμβαίνει. αααααααααα ... μάααααααλιστα... Εντάξει λοιπόν ! Μείνετε στην ησυχία σας εσείς οι "Ρωμαίοι" τότε κι ας την ψάξουμε με καμμιά ξυρισμένη Βραζιλιάνα "αδερφή"... NOT gay ! (μονο λίγο παντρεμένος είναι κορίτσια)
Φρού-Φρού Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2008 Στον αντρικό κόσμο όταν θέλεις κάτι το παίρνεις φρου-φρου, οι διαπραγματεύσεις είναι περιττός χρόνος και μάτταιος κόπος. Αλλιώς καταλήγεις μπακουrator σε ορθάδικο με το κινητό στο χέρι να κάνεις "ματάκια" από μακρυά. διαπραγμάτευση η προσφορά ηδονής και ευχαρίστησης ???? χαπάκι λιποθυμώ και το κάνεις επίτηδες
χάπι Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2008 Στον αντρικό κόσμο όταν θέλεις κάτι το παίρνεις φρου-φρου, οι διαπραγματεύσεις είναι περιττός χρόνος και μάτταιος κόπος. Αλλιώς καταλήγεις μπακουrator σε ορθάδικο με το κινητό στο χέρι να κάνεις "ματάκια" από μακρυά. πσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσ.... Σιγά ρε Αιγαία κι ανατρίχιασε το χνουδάκι μας... Φρουτούδι για τον κοιμισμένο λες ! Εντάξει βρε καλό μου ! Πως κάνεις κι εσύ έτσι ????
Houston Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2008 Η αλήθεια είναι αδερφέ πως οι σημερινές γυναίκες έχουν πραγματικά πρόβλημα στην αναζήτηση. Δε το λένε ψέματα, τα επιχειρήματά τους είναι ατράνταχτα. Δεν βλέπουν και με πολύ καλό μάτι την αλλαγή των ρόλων, και ειδικά όταν μιλάμε για πιτσιρίκες (οι παλιότερες εντάξει, κάτι πρόλαβαν) μιλάμε για μεγάλη πείνα! Άρα όσο λιγότεροι είμαστε, τόσο καλύτερα για εμάς! (τους κομμάντο). Aigeas αν πεινάνε, καλά να πάθουν, γιατί 9/10 είναι μ@λακισμένες…νομίζουν ότι αν κάνουν τις δύσκολες θα κερδίσουν την εκτίμηση των αντρών. Καλά ρε δεν έχουν καταλάβει ότι οι εντάξει δεν παρακαλάν…
Επισκέπτης Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2008 Χάπι άμα αρέσεις στους ρωμαίους και δεν είσαι μπάζο ή καμιά κάμπια, θα σου κάνουν την χάρη. Αλλά εκ πείρας έχω σχηματίσει την άποψη ότι οι πιο ωραίες είναι και οι πιο προσιτές γκόμενες, οι υπόλοιπες λόγω των συνδρόμων που κουβαλάνε στο πίσω μέρος του εγκεφάλου δημιουργούν ένα σωρό ηλίθιες απαιτήσεις και προβλήματα και όλα αυτά πηγάζουν από την μόνιμη αίσθηση κατωτερότητας απέναντι στις άλλες γυναίκες που προσανατολίζεται από μία διάθεση μόνιμου μίσους. Πάραυτα ένα χρήσιμο στατιστικό λέει πως αν το 50% του συνόλου είναι δεσμευμένες, αν το 5% έχει περίοδο, αν το 5% δεν βλέπεται, αν στο 10% δεν αρέσουν οι τριχωτοί, και αν το υπόλοιπο 3% απλώς έχει ξυπνήσει στραβά, τότε πάμε σταθερά για το υπόλοιπο 25% Δηλαδή αν δεν είσαι τύπος που να διασκεδάζει με τις χυλόπιτες και γίνεσαι emo για χαζομάρες όπως οι γκόμενες, ή απλώς βαριέσαι να το κουράζεις, το επιλύεις εύκολα το θέμα με 50 euro. Με 200 ή 500 euro μπορείς να κάνεις και Σαββατοκύριακο με λίγη λαμπρότητα από τη δόξα της Πομπηϊας. Τόση αξία ακριβώς μπορεί να έχει και η απόλαυση και η ηδονή. Για τα υπόλοιπα έχουμε τις γυναίκες μας.
Toufas Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2008 χμμμ...δεν ειχαμε κανει την συζητηση αυτη ξανα πριν λιγο καιρο και συμφωνησαμε οτι εχω δικιο σε ολα?
Φρού-Φρού Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2008 χμμμ...δεν ειχαμε κανει την συζητηση αυτη ξανα πριν λιγο καιρο και συμφωνησαμε οτι εχω δικιο σε ολα? LOOOoOOOooOOOOL ναι κι εγώ έτσι θυμάμαι!!!
χάπι Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2008 Χάπι άμα αρέσεις στους ρωμαίους και δεν είσαι μπάζο ή καμιά κάμπια, θα σου κάνουν την χάρη. Σε Ρωμαίους αντίστροφα, αν ΔΕΝ είναι μπάζα, ή κάνας ουρακοτάγκος, ΑΛΛΑ σκέφτονται σα να είναι οι γυναίκες αντικείμενα, ΔΕΝ τους την κάνω ΕΓΩ τη χάρη ! Αλλά εκ πείρας .... Πείρα στις πουτάνες και στα μπάζα ? το επιλύεις εύκολα το θέμα με 50 euro. Με 200 ή 500 euro μπορείς να κάνεις και Σαββατοκύριακο με λίγη λαμπρότητα από τη δόξα της Πομπηϊας. Τόση αξία ακριβώς μπορεί να έχει και η απόλαυση και η ηδονή. Για τα υπόλοιπα έχουμε τις γυναίκες μας. Ό,τι πληρώσεις παίρνεις ! Εδώ συμφωνούμε !!!!
Επισκέπτης Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2008 Aυτό που δεν έχεις καταλάβει χάπι είναι πως υπάρχουν και άντρες που αδιαφορούν εντελώς για την γνώμη σου που αφορά αυτούς. Σημαντικότερη θεωρούν την γνώμη τους για τον ευατό τους. Πάντως σε όλες τις περιπτώσεις πληρώνουν έτσι κι αλλιώς. lol
Φρού-Φρού Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2008 Aυτό που δεν έχεις καταλάβει χάπι είναι πως υπάρχουν και άντρες που αδιαφορούν εντελώς για την γνώμη σου που αφορά αυτούς. Σημαντικότερη θεωρούν την γνώμη τους για τον ευατό τους. Πάντως σε όλες τις περιπτώσεις πληρώνουν έτσι κι αλλιώς. lol Αυτό που δεν έχεις καταλάβει Αιγαίας οτι αυτοί οι άνθρωποι (όλων των φύλων) είναι και οι πιο ενδιαφέροντες Καλές αγορές
insomniaK Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2008 Το μαλλί μου είναι φυσικά ζελεδιασμένο με διχρονίλα, ενώ η πεντάποντη τρίχα της πλάτης με φυσική λίγδα... (Για να είμαι εντός θέματος.) ~ 1/4 γκόμενες, ήδη με λιγουρεύεται. Έλα, φραγκοφόνικο, των 200ευρών, πιπίνι φανερώσου, να σου δείξω τι εστί βερίκοκο..! This is
1980 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2008 πλακα πλακα με 200 ευρω μου ειπανε για μια που μοιαζει με την τζενα την γνωστη τζενα αλλα θα πεσει παντοφλα μετα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.