Προς το περιεχόμενο

Ζελέ,Κερί ή Πηλό στα μαλλιά?

Jimmy_BlinD

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 80
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Ζελέ, κερί, κρέμα ενυδάτωσης, μάσκαρα....

Είναι μετά δυνατόν να πας στο στρατό και να μην αυτοκτονήσεις;

Δημοσ.
βοηθεια, μας την πεσαν οι κομμαντο...

υγ. εγω βαζω καμια φορα Garnier Silk & Shine :P

Η αλήθεια είναι αδερφέ πως οι σημερινές γυναίκες έχουν πραγματικά πρόβλημα στην αναζήτηση. Δε το λένε ψέματα, τα επιχειρήματά τους είναι ατράνταχτα. Δεν βλέπουν και με πολύ καλό μάτι την αλλαγή των ρόλων, και ειδικά όταν μιλάμε για πιτσιρίκες (οι παλιότερες εντάξει, κάτι πρόλαβαν) μιλάμε για μεγάλη πείνα!

Άρα όσο λιγότεροι είμαστε, τόσο καλύτερα για εμάς! (τους κομμάντο)

Με την ευχή μου δηλαδή, βάλε και γιαούρτι, βάλε και αγγουράκι, βάλε και Garnier και ότι άλλο θες.

:lol:

Εμείς θα εξακολουθούμε να κουρευόμαστε στον μπαρμπέρη που έχει και ωραία old spice.

Δημοσ.

Εμείς θα εξακολουθούμε να κουρευόμαστε στον μπαρμπέρη που έχει και ωραία old spice.

Μά'στα. Πέρσι πήγα κι εγώ σε μπαρμπέρη και μού 'φαγε μια ελιά που είχα στο σβέρκο και δεν είχε old spice. Συγκεκριμένα όταν τελείωσε μου είπε «Να βάλω κολόνια;»

Δεν τό 'πιασα ακριβώς αλλά συμφώνησα για να δω τη συνέχεια.

Ε και παίρνει μια χτένα με βαμβάκι και βγάζει ένα μπουκαλάκι ΜΥΡΤΩ (!) Αφού μου έβαλε λίγο στο μαλλί, μου έβαλε και λίγη στο σβέρκο, για να μη μολυνθεί η πληγή :lol:

Αυτό με την κολόνια στο μαλλί είναι standard procedure ή παραήταν old-school o μπαρμπέρης;

Δημοσ.

:lol:ΘΕΪΚΟ ΤΟΠΙΚ !!!

Λοιπόν βάλε 1 μέρος ζελέ, 1 μέρος κερί και 1 μέρος πηλό. Ανακάτεψέ τα καλά και πρόσθεσε 1 μέρος ούζο και 1 μέρος χυμό λεμόνι. Συνέχισε να ανακατεύεις... Μετά βάλτο στα μαλλιά σου και δε θα πετάει τρίχα ! :P

Σοβαρά : κι εγώ είμαι υπέρ του φυσικού. Πάντως ο καλός μου βάζει λίγο τζελ της Loreal, για να "τα κρατάει" λίγο.

Υ.Γ. Δεν κάνει το μαλλί τον άντρα και αντιστρόφως, το να μην χρησιμοποιείς καλλυντικά και να μην προσέχεις τον εαυτό σου ΔΕ σε κάνει περισσότερο άντρα....)

Δημοσ.
Εγώ λέω ότι έτσι λένε ένα συγκεκριμένο προϊόν(που δεν ξέρω ποιο) στη Χαλκίδα ή στην Κυπαρισσία :P

Τώρα για τα μαλλιά,δεν ξέρω ποιο είναι πιο υγιεινό.Απο κει και πέρα,είναι ανάλογα τι σου πάει πιο πολύ σε σχέση με το χρώμα και τον τύπο των μαλλιών σου(όχι,δεν είμαι κομμωτής).

Xaxaxaxa όχι βρε... υπάρχει αυτό που σας λέω, με αυτό έφτιαχνε ο παππούς μου το μαλλί όταν αλήτευε... :P Το έφτιαχναν τότε στα μπακάλικα μου είχε πει. Και btw ο παππούς μου μεγάλωσε στην Δάφνη :P οι παππούδες στην Κυπαρισσία δεν είχαν τέτοιες πολυτέλειες, το πολύ πολύ να τους έγλυφε το μαλί καμιά αγελάδα, εκεί να δεις πως κρατάει xaxaxax

Δημοσ.
Η αλήθεια είναι αδερφέ πως οι σημερινές γυναίκες έχουν πραγματικά πρόβλημα στην αναζήτηση. Δε το λένε ψέματα, τα επιχειρήματά τους είναι ατράνταχτα. Δεν βλέπουν και με πολύ καλό μάτι την αλλαγή των ρόλων, και ειδικά όταν μιλάμε για πιτσιρίκες (οι παλιότερες εντάξει, κάτι πρόλαβαν) μιλάμε για μεγάλη πείνα!

Άρα όσο λιγότεροι είμαστε, τόσο καλύτερα για εμάς! (τους κομμάντο)

Με την ευχή μου δηλαδή, βάλε και γιαούρτι, βάλε και αγγουράκι, βάλε και Garnier και ότι άλλο θες.

:lol:

μπα, ακόμα και με "αληθινούς άντρες" σαν και εσένα στην πιάτσα μπορώ να βρίσκω γυναίκες μην ανησυχείς...

όσο για αυτές που λες είναι συνήθως κάτι απαράδεκτες που δεν γυρίζουν να τις κοιτάξουν παρα μονο κάτι τύποι που κοιτάνε να βρούν κάνα κομμάτι κρέας να τον χώσουν έτσι απλά.

Αυτά περί παλιάς γενιάς κτλ. είναι μπούρδες

Δημοσ.

Άσχετο αλλά οι σημερινές γυναίκες έχουν "πρόβλημα" στο να βρούν άντρα γιατί είναι κατα 80% ηλίθιες και του σχοινιού και του παλουκιού. Οι άντρες ώς γνωστόν γουστάρουμε τις ξεκωλιάρες για να τις πηδάμε αλλά για κάτι σοβαρό θέλουμε γυναίκα από τις άλλες, τις "καλές".

Οπότε ας ξεκαβαλήσουν τα παλούκια και μετά να ψάξουν για άντρες να κάνουν οικογένεια, αν ψάχνουν για πήδουλο μάτσο οι άντρες....

Δημοσ.

Και αντίστοιχα το 80% είναι για τα μπάζα γιατί όλη μέρα ασχολούνται με την τελευταία μεταγραφή της ομαδάρας του, τι εξάτμιση θα βάλει για να βουίζει η γειτονία, και πως θα πηδήξει την γκόμενα του κολλητού του :)

Δημοσ.

Δεν είναι απαραιτήτως κακό να βάζουν οι άντρες Garnier, άσε που μπορεί να συντρέχουν και λόγοι υγείας. Το κακό είναι όταν δεν μπορούν να το κρατήσουν μυστικό. Αλλιώς μαζεύονται και συζητάνε μεταξύ τους τέτοια με καλλυντικά και άμα γίνει ο κόσμος έτσι θα πάω να ζητήσω άσυλο σε στρατόπεδο. Εντάξει να πούμε για καμιά κολόνια, για κανένα ξυραφάκι, αλλά άμα αρχίσουμε να μιλάμε για πούδρες θα πέσει κράξιμο.

Δημοσ.

απο κερί ξερει κανείς τι γίνεται? τι επιπτώσεις υπάρχουν? και ποιο είναι το αποτελεσματικότερο? (και γω του φυσικού είμαι αλλά όταν με πιάνει η τρέλα...:devil:)

Δημοσ.

εγώ μικρός έβαζα λεμόνι και ζάχαρη αλλά γίνονταν πολύ κόκκαλο!

επίσης κάπου άκουσα για σαπούνι, ότι χειρότερο για τα μαλλιά

Δημοσ.

νταξει ρε παιδια το να βαλεις μια ενυδατικη αμα ξεφλουδιζεις σαν το ερπετο δεν ειναι και θανασημο αμαρτημα σιγα.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...