Jimmy_BlinD Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2008 Χαιρετώ. σκεφτόμουν αν ήξερε κανεις ποιο είναι το πιο "υγιεινό" που θα μπορούσαμε να χρησιμοποιήσουμε για να φτιάξουμε κανα μαλλί της προκοπής χωρίς να δούμε καράφλα απο τα 25 μας. λέω με ένα νεο κούρεμα να χρησιμοποιήσω κανα νεο υλικό πάνω στα μαλλιά όσο το δυνατόν πιο ακίνδυνο και όσο το δυνατόν πιο αποτελεσματικό για να τα κρατάει σταθερά. Κυκλοφορούν τόσα και τόσα στην αγορά που δεν ξέρεις τι να εμπιστευτείς πλέον..για πείτε καμια γνώμη ή προσωπική εμπειρία
WizeMan Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2008 Θα πας στο μπακάλικο και θα ζητήσεις μπαζτέκα!
galil Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2008 Σίγουρα πάντως όχι ζελέ. Είναι το χειρότερο για τα μαλλιά. Το κερί είναι το καλύτερο νομίζω. Γιατί δεν το αφήνεις όμως το μαλλί ανέμελο;Είναι το καλύτερο look...
Chrisxxx Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2008 Αυτο που ειχε βαλει η Καμερον Ντιαζ στο Κατι τρεχει με τη μαιρη
1980 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2008 το ζελε καλης ποιοτητας που πουλανε στα κομμοτηρια ειναι μια χαρα για το μαλι σας.
freedubus Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2008 ο παππούς πάντως είναι 80 χρονών και έχει χαίτη πυκνή και μεταξένια και όταν τον ρωτάνε ποιο είναι το μυστικό του λέει λεμόνι, ζάχαρη και "αλουστιά" αλλά δεν ξέρω τι είναι αυτή η αλουστιά, μάλλον κάποια μυστηριώδης εξωτική ουσία...
-nick- Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2008 Ζελέ φλίππερ από τα πιο φτήνα για το καλύτερο κράτημα Το μαλλί δεν καραφλιάζει από το ζελέ ,απλά ίσως εξασθενούν οι τρίχες, αυτό είναι η παρηγορια όσων καραφλιάσαν πρόωρα
freedubus Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2008 ολοι οι ειδικοι περι τριχων που έχω ρωτήσει πάντως μου έχουν πει ότι αυτα τα σκευάσματα του hair styling δεν κανουν κακό ούτε προκαλουν τριχόπτωση, ΑΡΚΕΙ να τα ξεπλένεις να φεύγουν κάθε μέρα και να μην πέφτεις για ύπνο π.χ. με τη ζελεδούρα στο κεφάλι...αυτό είναι που εξασθενεί τις ρίζες.
Garnele Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2008 Θα πας στο μπακάλικο και θα ζητήσεις μπαζτέκα! τι είναι μπαζτέκα;
porco_rosso21 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2008 Λουσιμο,στεγνωμα,ενας υπνος μετα κ ενα ωραιο στρωμα λιγδας σχηματιζεται σιγα σιγα στο κεφαλι...φορας κ κανα κρανος αμα εχεις μηχανη για ν βγεις κ εχεις ενα τελειο ανεμελο λουκ με την μπιχλα να το κραταει σταθερο κ γυαλιστερο....περαν την πλακα,εγω δεν βαζω τπτ,δεν μπορω να κολλαει κτλ,αν εισαι κ σε ζεστο χωρο δλδ,τελειως αηδια γινεται...καααμιαα φορα,βαζω ενα hairspary της nivea,απειροελαχιστο,ισα ισα για ν στρωνει λιγο το μαλλι μου,που ειναι κατι σαν emo meets ψαλιδοχερη κ χρειαζεται υποχρεωτικα!αλλα παντα πολυ καλο ξεπλυμα μετα...
GiOrGoSk21 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2008 τι είναι μπαζτέκα; Εγώ λέω ότι έτσι λένε ένα συγκεκριμένο προϊόν(που δεν ξέρω ποιο) στη Χαλκίδα ή στην Κυπαρισσία Τώρα για τα μαλλιά,δεν ξέρω ποιο είναι πιο υγιεινό.Απο κει και πέρα,είναι ανάλογα τι σου πάει πιο πολύ σε σχέση με το χρώμα και τον τύπο των μαλλιών σου(όχι,δεν είμαι κομμωτής).
Garnele Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2008 Εγώ λέω ότι έτσι λένε ένα συγκεκριμένο προϊόν(που δεν ξέρω ποιο) στη Χαλκίδα ή στην Κυπαρισσία Τώρα για τα μαλλιά,δεν ξέρω ποιο είναι πιο υγιεινό.Απο κει και πέρα,είναι ανάλογα τι σου πάει πιο πολύ σε σχέση με το χρώμα και τον τύπο των μαλλιών σου(όχι,δεν είμαι κομμωτής). τζάμπα το λογκ ιν..
Missionary Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2008 Εγώ πάντως τα κάνα ράστα και έχω ησυχάσει από ζελέδες και κεριά χαχαχαχαχαχα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.