filippos!!! Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2008 Πρόκειται να φτίαξω μία εφαρμογή στην οποία θα υπάρχουν κάποιες 'οντοτητες' οι οποίες θα ανταλλάσουν πληροφορία μεταξύ τους (πχ μέσω socket, Corba). Επίσης θα πρέπει να συνοδεύεται από κάποιο στοιχειώδες γραφικό περιβάλλον. Ποία γλώσσα μου προτείνετε?
bokarinho Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2008 Θα συμφωνήσω με όσα σου απαντήσουν στο mirror programming forum του adslgr.com φίλε μου Φίλλιπε. Και η C σου κάνει, αν την ξέρεις.
filippos!!! Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2008 Σε ευχαριστώ κατ'αρχάς..στην C πως μπορώ να φτιάξω GUI?
gherudos Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2008 Σε ευχαριστώ κατ'αρχάς..στην C πως μπορώ να φτιάξω GUI? Visual C++
bokarinho Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2008 Καλώς, στον C++ Builder 2007 που χρησιμοποιώ βρίσκονται ενσωματωμένα κάποια components τα οποία υποστηρίζονται από την VCL η οποία είναι η μία βιβλιοθήκη οπτικού προγραμματισμού, που ονομάζονται indy components και είναι εξαιρετικά χρήσιμα στην κατασκευή GUI εφαρμογών. Με αυτά τα Indy.Sockets μπορείς να φτιάξεις ότι πραγματικά θελήσεις. Νομίζω όμως ότι ο DirectX θα έχει μία περισσότερο εμπεριστατωμένη απάντηση γιατί γνωρίζει περισσότερα πάνω στο θέμα. Κάποτε είχα φτιάξει ένα simple Email Client κάτι σαν το Outlook. Ω Θεέ μου, τι είπα τώρα, αρχίζω να μου θυμίζω κάποιον.... :rolleyes:
Γηρυόνης Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2008 Java, έχει πολλές βιβλιοθήκες για εύκολη δημιουργία GUI καθώς και αρκετές για προγραμαμτισμό δικτύων.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.