geo63 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2008 Αντιμετωπιζω το εξης προβλημα οταν ανοιγω το my computer και μετα αναζητηση για να βρω καποιο αρχειο εμφανιζεται αριστερα της οθονης το πλαισιο της αναζητησης κενο με μονο τον μαγο κατω δεξια παρακαλω τη βοηθεια σας αν ξερει κανεις φιλος τι φταιει
xania4ever Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2008 Μπορείς σε παρακαλώ να βάλεις ένα screenshot.Αν δεν ξέρεις πώς: (πάτα το κουμπάκι που λέεi PrtScn(print screen)πήγαινε στην ζωγραφική πάτα το συνδυασμό πλήκτρων ctrl+v και αποθήκευσε την ώς j peg.
geo63 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2008 Δοκιμασα αλλα τιποτα οταν παταμε αναζητηση για να βρουμε καποιο αρχειο δεν μας βγαζει οπως βλεπουμε αριστερα που μας ζητα να γραψουμε ονομα αρχειου και να ψαξει να το βρει μες στο pc και κατω δεξια σε αυτο το παραθυρο βγαινει μαγος σκυλακι κ.α αυτο εννοω ολως περιεργως ειναι κενο αυτο το τμημα δεν βγαζει τιποτα μονο τη φιγουρα του μαγου πιστευω να σε βοηθησα
geo63 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2008 και ξεχασα δεν εχει αυτο το γαλαζιο ανοιχτο τετραγωνο στη μεση οπως μου το δειχνεις
washcloud Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2008 τέλος πάντων,δοκίμασε να κατεβάσεις αυτό το αρχείο http://www.infdump.com/cgi-bin/testwrap/downloadcounts.cgi?rt=count&path=inffiles/S/SRCHASST.INF ,να κάνεις δεξί κλικ επάνω του και να επιλέξεις "install" ("εγκατάσταση" αν έχεις εληνικά Win) ,κάνε κι ενα restart κι έλα πες.. *άνοιξε το link με internet explorer....
geo63 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2008 φιλε τοκανα αλλα τιποτα μια απο τα ιδια
washcloud Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2008 ξέχασα να σου πω,το αρχείο αυτό,βρίσκεται ήδη (κανονικά) στο φάκελο windows/inf (είναι κρυφός,οπότε ενεργοποίησε την εμφάνιση κρυφών αρχείων/φακέλων απ το "επιλογές φακέλων"(πίνακας ελέγχου).Βρες το,διέγραψέ το,κάνε restart,και μετά βάλε στη θέση του το αρχείο που σου υπέδειξα,και μετά κάνε το "install"
geo63 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2008 τιποτα μια απο τα ιδια δεν πειραζει παντως ευχαριστω για τη βοηθεια
washcloud Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2008 για δοκίμασε να βάλεις το cd των windows,και μετά τα εξής: start,run,πληκτρολογείς sfc /scannow και πατάς enter και περιμένεις να ολοκληρωθεί η διαδικασία...
geo63 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2008 δυστυχως δεν το εχω μου τα εχουν βαλει σε ενα μαγαζι το οποιο εκλεισε γαμω την ατυχια μου
antipurple Δημοσ. 19 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2011 Εχω και εγω το ιδιο προβλημα...παταω αναζητηση και μου βγαζει το εξης...
nikomas50 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2011 Κατέβασε το Everything να δεις την υγειά σου για θέματα search: http://www.voidtools.com/download.php Είναι free.
antipurple Δημοσ. 20 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2011 Κατέβασε το Everything να δεις την υγειά σου για θέματα search: http://www.voidtools.com/download.php Είναι free. thanx
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.