ksaplostra Δημοσ. 3 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2008 Ρε παιδιά όλα καλά όλα ωραία αλλα...Εκείνο το καταραμένο gallactic map γιατί δεν ανοίγει?Μου πετάει μια μαύρη οθόνη με μια ταμπελίτσα widow και όταν πατάω 2 φορες δεξί κλικ με βγάζει κανονικά στο game..Δεν μπορώ να επιλέξω πλανήτη...Heeeeeeelp!!!
Super Moderators Thresh Δημοσ. 3 Ιουνίου 2008 Super Moderators Δημοσ. 3 Ιουνίου 2008 γιατί δεν έχεις το original και οι εκδόσεις που κυκλοφορούν στο "τσαμπέ" έχουν πρόβλημα με τον χάρτη...θα βγει fix σύντομα λογικά..
Voodooman Δημοσ. 3 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2008 ...τσαμπέ... Λάθος έκφραση, κλεμμένη είναι το σωστό.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 3 Ιουνίου 2008 Super Moderators Δημοσ. 3 Ιουνίου 2008 edited...happy now?
Super Moderators Snoob Δημοσ. 3 Ιουνίου 2008 Super Moderators Δημοσ. 3 Ιουνίου 2008 Κάτι τέτοιες στιγμές είναι που γίνεται κανείς θρήσκος* (*για να χρησιμοποιήσω στο "τσαμπέ" μια ατάκα του Αρκά).
ksaplostra Δημοσ. 3 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2008 Ναι η αλήθεια είναι πως είμαι κι εγώ ένας ελεεινός και τρισάθλιος κλέφτης και είμαι και πολύ περήφανος γιαυτο!!Πέραν τούτου,εντάξει ψιλοπαλεβετε το πράμα με το κολπάκι του console(όσον αφορά το galactic map)και το fix για τα save.
outlaw star Δημοσ. 3 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2008 Ναι η αλήθεια είναι πως είμαι κι εγώ ένας ελεεινός και τρισάθλιος κλέφτης και είμαι και πολύ περήφανος γιαυτο!!Πέραν τούτου,εντάξει ψιλοπαλεβετε το πράμα με το κολπάκι του console(όσον αφορά το galactic map)και το fix για τα save. ντροπή σου απαιτώ να γίνει διαγραφή του εν λόγω κυρίου μιας και είναι ο μοναδικός που δεν υποστηρίζει τις μεγάλες εταιρίες παιχνιδιών να κερδίσουν ακόμα περισσότερα:lol::lol:.όσο για το πρόβλημα που θα πάει τα διάφορα σαίνια θα βρούνε την άκρη στο τέλος προς όφελος όλων μας...
Super Moderators Snoob Δημοσ. 3 Ιουνίου 2008 Super Moderators Δημοσ. 3 Ιουνίου 2008 Ναι, ναι. Μποϊκοτάζ στα είδη πρώτης ανάγκης, και κυρίως στο Mass Effect που είναι είδος πρώτιστης ανάγκης. Μας πίνουν το αίμα οι μεγάλες εταιρίες. Και μαύρο στη ρουφιάνα τη Bioware που βγάζει φόλες και τις χρυσοπληρώνουμε, ενώ επιπλέον μας αναγκάζει μας να παίζουμε παιχνίδια-κράμβες...
chek2fire Δημοσ. 3 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2008 ντροπή σου απαιτώ να γίνει διαγραφή του εν λόγω κυρίου μιας και είναι ο μοναδικός που δεν υποστηρίζει τις μεγάλες εταιρίες παιχνιδιών να κερδίσουν ακόμα περισσότερα:lol::lol:.όσο για το πρόβλημα που θα πάει τα διάφορα σαίνια θα βρούνε την άκρη στο τέλος προς όφελος όλων μας... Καλά σε λίγο που θα σε πάνε με το ζόρι στις κονσόλες και θα δίνεις ένα ξεγυρισμένο 80αρι για τα παιχνίδια δεν το σκέφτεσε. Και θα το δίνεις γιατί θα φοβάσε να βάλει κάποιος χέρι στην πανάκριβη σου κονσόλα για να παίζει πειρατικά μην χάσεις και την εγγύηση.
outlaw star Δημοσ. 3 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2008 Καλά σε λίγο που θα σε πάνε με το ζόρι στις κονσόλες και θα δίνεις ένα ξεγυρισμένο 80αρι για τα παιχνίδια δεν το σκέφτεσε. Και θα το δίνεις γιατί θα φοβάσε να βάλει κάποιος χέρι στην πανάκριβη σου κονσόλα για να παίζει πειρατικά μην χάσεις και την εγγύηση. συγνώμη αλλά πιο πιθανό είναι να πεθάνουν πρώτα οι κονσόλες παρά το gaming στο pc:-)...τώρα όταν λες με το ζόρι θα με πάνε στις κονσόλες δε καταλαβαίνω τι εννοείς η ακριβή κονσόλα που κατέχω τώρα είναι ένα ps2 και δε σκοπεύω να ξαναγοράσω σύντομα τουλάχιστον...
momotis Δημοσ. 3 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2008 συγνώμη αλλά πιο πιθανό είναι να πεθάνουν πρώτα οι κονσόλες παρά το gaming στο pc:-)... +1. Δεν υπαρχει ποτε περιπτωση να υπερισχυσουν οι κονσολες εναντι των Pcz στο gaming. Mαλλον σιγα σιγα οι κονσολες γινονται..pc! Βτw το mass effect λιγο που το επαιξα μπορω να πω οτι ειναι αρκετα ενδιαφερον αν και το σταματησα μολις μπηκα στην 1η πολη και δε μπορουσα να κανω save game
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 3 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2008 ʼραγε διαβάζει κανεις τα προηγούμενα post η τυχαία απαντάτε? Είπαμε βγήκε fix για τα saves αλλα όχι για τον map...άμα θέλετε κάντε το μέσο console...
Super Moderators Thresh Δημοσ. 4 Ιουνίου 2008 Super Moderators Δημοσ. 4 Ιουνίου 2008 βγήκε και το fix για το map!
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 4 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2008 Μπα μούφα είναι...δεν λέω δουλεύει αλλα πρέπει να το κανεις κάθε φορα για το map..proper is really close by...
MixalisX Δημοσ. 5 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2008 Μπα μούφα είναι...δεν λέω δουλεύει αλλα πρέπει να το κανεις κάθε φορα για το map..proper is really close by... λοιπόν παίδες, μετά από αρκετό ψάξιμο και το λούκι που έφαγα και εγώ με τα savegames την galaxy map μπορώ να σας ανακοινώσω υπεύθυνα και δοκιμασμένα ότι λύθηκε το ''πρόβλημα''. Για ευνόητους λόγους και για να μήν ξαναφάω μπαν απλά σας λέω ότι είναι ένα και μοναδικό .exe και ότι κυκλοφόρεί απο χθές. Για όσους ενδιαφέρονται ας αρχίσουν το ψάξιμο....
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα