Προς το περιεχόμενο

Mass Effect

privateer

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Super Moderators
Δημοσ.

Υποκρισία είναι ούτως ή άλλως το θέμα. Αυτό ήθελα να πω από την αρχή. Το "θείος" δεν προστατεύει από τίποτε το site, ΑΝ υποθέσουμε ότι το site νοιάζεται να φυλαχτεί. Και μπορεί κάποιοι να θεωρούν δεδομένο πως στο internet κυκλοφορούν σπασμένα τα πάντα σε χρόνο μηδέν, όμως η αναφορά και μόνο (θα το βρείτε εδώ ή εκεί, ας πούμε, βγήκε σπασμένο στο τάδε μέρος) συνιστά πληροφορία. Στον κανονισμό αναφέρθηκα, όπως διατυπώνεται.

Τα θέματα που αναφέρεις δεν τα ξέρω (η τελευταία κονσόλα που είχα ήταν ένα Atari με cartridges σαν πακέτα τσιγάρων...) και μπήκα να δω τι συζητιέται για να έχω άποψη. Ομοίως και τα κινητά. Προφανώς για να τα αναφέρεις αυτά τα θέματα θα συζητιούνται με τρέλα. Το site του Hal είναι και ό,τι θέλει κάνει. Αν αυτός νομίζει ότι καλύπτεται, εμένα μου περισσεύει. Πάντως, το τσιπάρισμα εγώ για παράνομο το ήξερα (ακύρωση εγγύησης κτλ). Αν υπάρχουν τέτοια θέματα και κυλάνε ανεμπόδιστα, τι να πω...

• Απαντ. 289
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
Ωραίο το παιχνίδι αλλά το combat system πολύ αλλόκοτο.

Εξ'επαφής με το πολυβόλο και οι μισές σφαίρες να βαράνε όπου να βαρανε τα δίπλα βράχια.

κανε καννα level-up ρε παππουκα.. rpg ειναι :-D

Δημοσ.

Φίλε snoob αν και τα περισσότερα από όσα γράφεις είναι πιστεύω καλοπροαίρετα, αδυνατώ να καταλάβω που αποσκοπείς. Αν είναι η προστασία του site τότε οι νόμοι είναι σαφής. Απαγορεύονται τα links ή οι οδηγίες για να βρει κάποιος πειρατικό υλικό (το τι γίνετε στα pm είναι άλλου παπά ευαγγέλιο). Το να απαγορέψεις σε κάποιο όμως να πει την κλασσική κοτσάνα (Rlsd) ή να βγάλει screenshots είναι τουλάχιστο ΔΕΣΠΟΤΙΚΟ (το αν αναφερθεί το όνομα του θείου είναι για μένα γκρίζα ζώνη καθώς συνιστά πληροφορία μεν, δεν δίνει απευθείας υλικό δε). Επίσης αν αποσκοπείς στην προστασία του game από την πειρατεία γενικότερα τότε τα επιχειρήματα σου θα έπρεπε να ξεκινάνε από το θέμα της παιδείας και νοοτροπίας του καταναλωτή και όχι από την στείρα καταγγελία και απαγόρευση, γιατί καλώς ή κακώς google is your friend και όποιος θέλει θα την κατεβάσει την "τσίτα". Όπως είπε πολύ σωστά ο Thresh το να κατεβάσει κάποιος ένα game δεν είναι παράνομο αν (θα) το έχει στην ιδιοκτησία του.

• Super Moderators
Δημοσ.
Όπως είπε πολύ σωστά ο Thresh το να κατεβάσει κάποιος ένα game δεν είναι παράνομο αν (θα) το έχει στην ιδιοκτησία του.

who me? when? :o

μάλλον ο p3tran το είπε

Δημοσ.

Για μένα είναι υποκρισία να μην μιλάμε για πειρατεία μια και το μεγαλύτερο ποσοστό παίζει τα game με αυτόν τον τρόπο. Από την άλλη είναι φοβερή βλακεία να πέρνουμε μόνο πειρατικά game. Στο τέλος θα μας αναγκάσουν να ξεχάσουμε τα pc για gaming και να μας ρίξουν στις άθλιες κονσόλες. Δεν λέω να πέρνει κάποιος συνέχεια original τα game αυτό είναι και ασύμφορο οικονομικά. Λέω ότι να αγοράζει αυτά που του αρέσουν. Το λέω και για λόγους συλλεκτικούς. Ακόμα έχω στην συλλογή μου το πρώτο monkey island καθώς και όλη την σειρά larry από το 1 και δεν το έχω μετανιώσει που τα είχα πάρει original..

• Super Moderators
Δημοσ.
wait for real proper or just buy it.

για το 2ο είναι ακόμα αδύνατο...Ευρώπη βγαίνει 6 Ιουνίου :P

Δημοσ.

Τρελά προβλήματα αναφέρουν πάντως στα official fora του παιχνιδιού και προφανώς δεν αναφέρομαι στις pirate εκδόσεις.

Δημοσ.
κανε καννα level-up ρε παππουκα.. rpg ειναι :-D

Ναι αλλά είμαι στην αρχή ο κακομοίρης.

Κανονικά θα'πρεπε να είναι πιο εύκολη η στόχευση και απλά να είναι αδύναμα τα όπλα στην αρχή,και αργότερα να βελτιώνονται και τα δυο.

Δημοσ.

Έκανα την εγκατάσταση στις 10 ή ώρα εχθές και είπα να παίξω και λίγο, να δω πώς ρολάρει το παιχνίδι.Ε, όταν ξανακοίταξα το ρολόι ήταν 12.30!

Αμέσως πήγα και το παρήγγειλα. Μου θύμησε παλιά παιχνίδια, έχει μία απίστευτη ποιότητα.

Και σιγά τα λεφτά, 38 ευρώ έχει στο play!

edit:Τώρα που άρχισαν οι μάχες όμως, κάτι δεν μου πάει καλά. Μου φαίνονται πολύ σύνθετες, ατσούμπαλες και γρήγορες. Ένα παιχνίδι τέτοιου είδους μου φαίνεται πως θα θα έπρεπε να έχει πιο σοφιστικέ combat system. Ίσως να το συνηθίσω παρακάτω, θα δούμε.

Δημοσ.

ειναι πιο σοφιστικε απ'οσο φανταζεσαι.

παντως παιδια, ειλικρινα παιζει καλυτερα στο 360. οχι τεχνικα, αλλα σαν game.

με τα κωλοκουμπα και τον ποντικα δεν γινεται δουλεια.

αργοτερα θα δοκιμασω με το 360 joypad, και θα σας πω.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...