Super Moderators Snoob Δημοσ. 30 Μαΐου 2008 Super Moderators Δημοσ. 30 Μαΐου 2008 Για μένα το θέμα είναι απλό: κάποια παιχνίδια, εφόσον κρίνω ότι αξίζουν, οφείλω να τα αγοράζω, εφόσον τα οικονομικά μου το αντέχουν. Αν, πάλι, δεν το αντέχουν, δεν τα αγοράζω. Πάντως, δεν τα κλέβω. Αν, πάλι, θεωρώ ότι ο τρόπος με τον οποίο πάνε οι δημιουργοί-παραγωγοί του παιχνιδιού να υπερασπίσουν τις πωλήσεις τους είναι λάθος (ηθικά-εμπορικά απαράδεκτο κτλ) εξίσου πολύ απλά δεν αγοράζω το προϊόν τους για να βάλουν μυαλό. Αν βάλουν. Κι αν δε βάλουν, αυτοί χάνουν, όχι εγώ. Δε θα παίξω το Mass Effect; Ω, θεοί, η ζωή μου έχασε το νόημά της... Με το να το κλέψω, πιθανότερο είναι να τους ωθήσω σε ακόμη πιο ακραία μέτρα που τελικά εμένα θα βλάψουν (βλ. μείωση τίτλων σε pc, πρωτεραιότητα στις κονσόλες κτλ). Να κλέψω κάτι επειδή α)δεν αντέχω μια βδομάδα παραπάνω αναμονής ή β)δε μου αρέσει ο περιορισμός στα install θεωρώ ότι δεν προσφέρει τίποτε. Θα πρότεινα, πάντως, είτε να απαγορευτεί κάθε αναφορά σε πηγή κλεμμένου προϊόντος, είτε να ρωτάμε ανοιχτά και χωρίς περιστροφές πού βρίσκεται το κλεψιμέικο. Αυτά τα "χαριτωμένα" με τους θείους κτλ. δεν καταλαβαίνω σε τι εξυπηρετούν, αν υποθέσουμε ότι το site θέλει να φυλαχτεί από τυχόν κατηγορίες.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 30 Μαΐου 2008 Super Moderators Δημοσ. 30 Μαΐου 2008 Το παιχνιδι αξιζει παντως?? exi απαιτησεις?? τα requirements δώθηκαν μερικά posts πριν
Super Moderators Thresh Δημοσ. 30 Μαΐου 2008 Super Moderators Δημοσ. 30 Μαΐου 2008 Θα πρότεινα, πάντως, είτε να απαγορευτεί κάθε αναφορά σε πηγή κλεμμένου προϊόντος, είτε να ρωτάμε ανοιχτά και χωρίς περιστροφές πού βρίσκεται το κλεψιμέικο. Αυτά τα "χαριτωμένα" με τους θείους κτλ. δεν καταλαβαίνω σε τι εξυπηρετούν, αν υποθέσουμε ότι το site θέλει να φυλαχτεί από τυχόν κατηγορίες. επίσης και η βοήθεια για chipάρισμα κονσόλας, σπάσιμο ασύρματου δικτύου update firmware για να σπάσει προστασία κινητού/κονσόλας κτλπ κτλπ...
Material_Defender_1032 Δημοσ. 30 Μαΐου 2008 Δημοσ. 30 Μαΐου 2008 Τα σπάει το παίγνιο. Προσκυνώ Bioware για ακόμα μια φορά.
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 31 Μαΐου 2008 Δημοσ. 31 Μαΐου 2008 Ναι όντως πολύ καλο για μια ώρα που έπαιξα...πολύ KOTOR θυμίζει και αυτό είναι καλο! Το ότι έχει cover system είναι όλα τα λεφτά!
p3tran Δημοσ. 31 Μαΐου 2008 Δημοσ. 31 Μαΐου 2008 Αυτά τα "χαριτωμένα" με τους θείους κτλ. δεν καταλαβαίνω σε τι εξυπηρετούν, αν υποθέσουμε ότι το site θέλει να φυλαχτεί από τυχόν κατηγορίες. γιατι δεν τα καταλαβαινεις? και τα προσχηματα τηρουνται, και οποιος θελει ενημερωνεται. και αν ειμαστε για 1 λεπτο λιγο σοβαροι, το οτι καποιος εχει προσβαση σε αρχεια μεσω internet ή αλλο τροπο, δεν του καταργει το δικαιωμα να αγοραζει, και το αναποδο. παιξτε το παιχνιδι και αγοραστε το, και βαλτε το στο ραφι με τα καλυτερα games.
Super Moderators Snoob Δημοσ. 31 Μαΐου 2008 Super Moderators Δημοσ. 31 Μαΐου 2008 Τι να κάνουμε, δεν τα καταλαβαίνω. Τα "προσχήματα" είναι της πλάκας και, το ξαναλέω, αν τυχόν διατυπωθεί κατηγορία προς το site ότι ανέχεται ανταλλαγή πληροφοριών για διανομή προϊόντος κλοπής το "πρόσχημα" δεν το σώζει. Και, τέλος πάντων, εγώ πουθενά δε λέω ότι είναι μονόδρομος να απαγορεύσει το site τους θείους. Προτείνω, εναλλακτικά, να μας δώσει το δικαίωμα να γράφουμε φόρα-παρτίδα "πού θα το βρω σπασμένο το χ πράγμα" ζητάω, εφόσον κρίνει ότι ο "θείος" δεν πειράζει, αφού ένα και το αυτό είναι. Να μην κρυβόμαστε πίσω από το δάχτυλό μας, κοινώς. Και για να είμαστε, πράγματι, 1 λεπτό λίγο σοβαροί, ας δεχτούμε κάποια στιγμή πως αυτός που το βρίσκει σπασμένο το παιχνίδι και το κατεβάζει, είναι κλεπταποδόχος. Άσχετα με το αν θα "πάει να το αγοράσει" μετά ή τις δικαιολογίες που προτάσει για το ότι γίνεται κλεπταποδόχος.
p3tran Δημοσ. 31 Μαΐου 2008 Δημοσ. 31 Μαΐου 2008 off topic ε οχι φιλε μου, δεν εχουμε και videogames-χουντα! και φυσικα, υπαρχει τεραστια διαφορα αναμεσα σε μια λακωνικη αοριστη/πλαγια αναφορα, και την παραπομπη με link κατευθειαν στο περιεχομενο. ειλικρινα δεν διακρινεις την διαφορα?
Super Moderators Snoob Δημοσ. 31 Μαΐου 2008 Super Moderators Δημοσ. 31 Μαΐου 2008 Όχι, ειλικρινά δε διακρίνω τη διαφορά, μάλλον επειδή οι κανονισμοί του forum δεν κάνουν καμία διάκριση μεταξύ της παραπομπής σε link και της παράθεσης πληροφοριών για την με οποιονδήποτε τρόπο απόκτηση παράνομου υλικού. Αυτολεξεί: * "Να μην δημοσιεύουν συνδέσμους ή πληροφορίες για την απόκτηση, με οποιονδήποτε τρόπο, παράνομου υλικού ή υλικού που προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικής ιδιοκτησίας." Το πού θα το βρω κλεμμένο (άσχετο αν μου δίνει κάποιος το ακριβές link) απαγορεύεται εξίσου με το να μου πασάρει φόρα παρτίδα το σύνδεσμο. Όλα τα άλλα είναι για να τα κρύβουμε πίσω από spoiler. Έτσι, οι χαριτωμενιές περί χούντας θα μείνουν ασχολίαστες, γιατί δεν έχω όρεξη για smilies πρωινιάτικα. Αρκετά το κουράσαμε. Η παρατήρησή μου είχε στόχο να δείξει την υποκρισία με την οποία αντιμετωπίζουμε το θέμα με τις αστειότητες περί "θείων".
chek2fire Δημοσ. 31 Μαΐου 2008 Δημοσ. 31 Μαΐου 2008 Εγώ θα περιμένω να έρθει στην Ελλάδα να το αγοράσω. Τον θείο μου τον έχω χεσμένο...
Super Moderators Thresh Δημοσ. 31 Μαΐου 2008 Super Moderators Δημοσ. 31 Μαΐου 2008 Snoob κάποιο σχόλιο πάνω στο post #78?
p3tran Δημοσ. 31 Μαΐου 2008 Δημοσ. 31 Μαΐου 2008 offtopic 2 sorry, αλλα την υποκρισια που λες, εγω προσωπικα την βλεπω μαζεμενη στα γραπτα σου! εκτος κι αν εισαι της F.A.S.T, οποτε βγαζεις το ψωμακι σου απο τετοιες κουβεντες, και τοτε ειναι σεβαστο. ομως αν ανακαλυψες οτι μπορει κανεις να βρει πραγματα στο ιντερνετ, διαβαζοντας χτες το insomnia, τοτε κανε μια δωρεα στα παιδια που το αξιζουν, αφου σου ανοιξανε τα μεχρι προτινος θεοκλειστα ματια σου.. p.s. ο λογος που χρησιμοποιω spoiler tags, ειναι μονο επειδη -σε αντιθεση με σενα- σκεφτομαι λιγο και σε ποιο θεμα γραφω, και ποιο το αντικειμενο του...
pappous_soulis Δημοσ. 31 Μαΐου 2008 Δημοσ. 31 Μαΐου 2008 Ωραίο το παιχνίδι αλλά το combat system πολύ αλλόκοτο. Εξ'επαφής με το πολυβόλο και οι μισές σφαίρες να βαράνε όπου να βαρανε τα δίπλα βράχια.
Super Moderators Snoob Δημοσ. 31 Μαΐου 2008 Super Moderators Δημοσ. 31 Μαΐου 2008 @ petran Δεν καταλαβαίνω γιατί αυτά που γράφεις τώρα και τα κρύβεις με spoiler είναι περισσότερο offtopic από προηγούμενη προτροπή στο μήνυμα 73, ας πούμε, που τα άφησες ακάλυπτα. Όψιμες ευαισθησίες. Κατά τα άλλα, εγώ σου εξήγησα ότι βάσει κανονισμών δεν υπάρχει καμία "τεράστια διαφορά". Αυτά, καλή συνέχεια.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 31 Μαΐου 2008 Super Moderators Δημοσ. 31 Μαΐου 2008 εγώ να υποθέσω, πως από την στιγμή που δεν σχολιάζεις αυτά που είπα στο post #78, ότι με γράφεις ή ότι διαφωνείς? γιατί αν είναι να αφήνουμε αυτά και να απαγορεύουμε αυτά που λες είναι τελείως υποκρισία...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα