kostacurtas Δημοσ. 27 Μαΐου 2008 Δημοσ. 27 Μαΐου 2008 Mass Effect - First Review VideoGamer PC Zone Eurogamer
Super Moderators Thresh Δημοσ. 30 Μαΐου 2008 Super Moderators Δημοσ. 30 Μαΐου 2008 δεν έχει σπάσει ακόμα νομίζω
Super Moderators Thresh Δημοσ. 30 Μαΐου 2008 Super Moderators Δημοσ. 30 Μαΐου 2008 βγήκε από τους Detonation...7.19gb
chill Δημοσ. 30 Μαΐου 2008 Δημοσ. 30 Μαΐου 2008 βγήκε από τους Detonation...7.19gb Βγήκε και από τον κλασσικό θείο Reloaded !!!! ΕΙΜΑΙ ΕΝΑ ΧΑΡΟΥΜΕΝΟ ΑΝΙΨΆΚΙ ΤΩΡΑ \0/
chek2fire Δημοσ. 30 Μαΐου 2008 Δημοσ. 30 Μαΐου 2008 Πάρτε και κανα original reeee!! Σε λίγο για τα pc θα βγαίνει μόνο πασιέντζα.
chill Δημοσ. 30 Μαΐου 2008 Δημοσ. 30 Μαΐου 2008 Το είχα παραγγείλει από την πρώτη σχεδόν ημέρα που έγινε διαθέσιμο στο play.com. Μετά τις μαλακίες περί activation το ακύρωσα και δεν το παρήγγειλα πάλι όταν το άλλαξαν. Κάποια στιγμή θα το πάρω αλλά ο μήνας που μπαίνει έχει έξοδα, με το mgs4 και το civ revo
mits@kos Δημοσ. 30 Μαΐου 2008 Δημοσ. 30 Μαΐου 2008 Καλά σας λέει ρε ο chek2fire. Άμα δεν παίρνει κανείς ούτε τα παιχνίδια της Bioware αυθεντικά (και είναι και RPGας), τότε wtf?? Άμα δε γουστάρετε να πληρώνετε για games μην παίζετε. Έλεος πια ρε καρμίρηδες, δίνετε τα υπερποσά για τούμπανα μηχανήματα και μετά τσιγκουνεύεστε ένα game.. Και στην τελική μην παίρνετε 25 παιχνίδια το χρόνο, πάρτε 5 και καλά... Τι να πω ρε φούστη πια... ΣΕΒΑΣΜΟ ΣΤΗ BIOWARE ΡΕ. 1
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 30 Μαΐου 2008 Moderators Δημοσ. 30 Μαΐου 2008 Σεβασμό στην Bioware indeed. Τα παιχνίδια που αξίζουν, πρέπει να τα παίρνουμε αυθεντικά. Σεβασμό στο χουντικό security με τα λιγοστά installs όμως, ΟΧΙ.
mits@kos Δημοσ. 30 Μαΐου 2008 Δημοσ. 30 Μαΐου 2008 +10000 για αντίδραση στο χουντικό secuROM, αλλά η λύση σε αυτό δεν είναι ο εκάστοτε "θείος"... Από αυτόν και το συγγενολόι του προήλθε το secuROM καταρχάς. Κι έπειτα, τα limited installs δεν είναι πραγματικότητα, το μόνο που θα χρειάζεται το παιχνίδι είναι ένα CD Key Validation κατά την εγκατάσταση, ή τουλάχιστον έτσι έχω διαβάσει στον ειδικό τύπο μετά τις τελευταίες εξελίξεις και τις αντιδράσεις των fans. Επίσης, θα μου επιτρέψεις να πω πως τα παιχνίδια που αξίζουν είναι και τα μόνα που πρέπει να παίρνουμε. Πάνω από 4-5 τέτοια το χρόνο δε βγαίνουν έτσι κι αλλιώς...
p3tran Δημοσ. 30 Μαΐου 2008 Δημοσ. 30 Μαΐου 2008 παρτε το original, γιατι μετα παλι θα γκρινιαζετε που θα βγει μια σεζον μετα στα pc. elevator loading times still too long wtf? να ενας λογος να το δω με τα ματια μου. unfukin'believable
Tzimmys Δημοσ. 30 Μαΐου 2008 Δημοσ. 30 Μαΐου 2008 Καλά σας λέει ρε ο chek2fire. Άμα δεν παίρνει κανείς ούτε τα παιχνίδια της Bioware αυθεντικά (και είναι και RPGας), τότε wtf?? Άμα δε γουστάρετε να πληρώνετε για games μην παίζετε. Έλεος πια ρε καρμίρηδες, δίνετε τα υπερποσά για τούμπανα μηχανήματα και μετά τσιγκουνεύεστε ένα game.. Και στην τελική μην παίρνετε 25 παιχνίδια το χρόνο, πάρτε 5 και καλά... Τι να πω ρε φούστη πια... ΣΕΒΑΣΜΟ ΣΤΗ BIOWARE ΡΕ. Για coolare....
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα