Προς το περιεχόμενο

Mass Effect

privateer

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
βγήκε από τους Detonation...7.19gb

Βγήκε και από τον κλασσικό θείο Reloaded :)!!!!

ΕΙΜΑΙ ΕΝΑ ΧΑΡΟΥΜΕΝΟ ΑΝΙΨΆΚΙ ΤΩΡΑ \0/

Δημοσ.

Το είχα παραγγείλει από την πρώτη σχεδόν ημέρα που έγινε διαθέσιμο στο play.com. Μετά τις μαλακίες περί activation το ακύρωσα και δεν το παρήγγειλα πάλι όταν το άλλαξαν. Κάποια στιγμή θα το πάρω αλλά ο μήνας που μπαίνει έχει έξοδα, με το mgs4 και το civ revo :)

Δημοσ.

Καλά σας λέει ρε ο chek2fire. Άμα δεν παίρνει κανείς ούτε τα παιχνίδια της Bioware αυθεντικά (και είναι και RPGας), τότε wtf?? Άμα δε γουστάρετε να πληρώνετε για games μην παίζετε. Έλεος πια ρε καρμίρηδες, δίνετε τα υπερποσά για τούμπανα μηχανήματα και μετά τσιγκουνεύεστε ένα game.. Και στην τελική μην παίρνετε 25 παιχνίδια το χρόνο, πάρτε 5 και καλά... Τι να πω ρε φούστη πια...

ΣΕΒΑΣΜΟ ΣΤΗ BIOWARE ΡΕ.

• Like 1
  • Moderators
Δημοσ.

Σεβασμό στην Bioware indeed. Τα παιχνίδια που αξίζουν, πρέπει να τα παίρνουμε αυθεντικά.

Σεβασμό στο χουντικό security με τα λιγοστά installs όμως, ΟΧΙ.

Δημοσ.

+10000 για αντίδραση στο χουντικό secuROM, αλλά η λύση σε αυτό δεν είναι ο εκάστοτε "θείος"... Από αυτόν και το συγγενολόι του προήλθε το secuROM καταρχάς. Κι έπειτα, τα limited installs δεν είναι πραγματικότητα, το μόνο που θα χρειάζεται το παιχνίδι είναι ένα CD Key Validation κατά την εγκατάσταση, ή τουλάχιστον έτσι έχω διαβάσει στον ειδικό τύπο μετά τις τελευταίες εξελίξεις και τις αντιδράσεις των fans.

Επίσης, θα μου επιτρέψεις να πω πως τα παιχνίδια που αξίζουν είναι και τα μόνα που πρέπει να παίρνουμε. Πάνω από 4-5 τέτοια το χρόνο δε βγαίνουν έτσι κι αλλιώς...

Δημοσ.

παρτε το original, γιατι μετα παλι θα γκρινιαζετε που θα βγει μια σεζον μετα στα pc.

elevator loading times still too long

wtf? να ενας λογος να το δω με τα ματια μου. unfukin'believable

Δημοσ.
Καλά σας λέει ρε ο chek2fire. Άμα δεν παίρνει κανείς ούτε τα παιχνίδια της Bioware αυθεντικά (και είναι και RPGας), τότε wtf?? Άμα δε γουστάρετε να πληρώνετε για games μην παίζετε. Έλεος πια ρε καρμίρηδες, δίνετε τα υπερποσά για τούμπανα μηχανήματα και μετά τσιγκουνεύεστε ένα game.. Και στην τελική μην παίρνετε 25 παιχνίδια το χρόνο, πάρτε 5 και καλά... Τι να πω ρε φούστη πια...

ΣΕΒΑΣΜΟ ΣΤΗ BIOWARE ΡΕ.

Για coolare....

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...