Προς το περιεχόμενο

Mass Effect

privateer

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Για τον Illusive Man λέμε;

Όχι ρε συ, για το ένα μιλάμε εδώ. (Υπήρχε ο illusive man στο πρώτο? Νομίζω Όχι)

Για τον Sovereign μιλάω, ειδικά το σημείο που σου απευθύνεται για πρώτη φορά και μαθαίνεις τι πραγματικά είναι θα μου μείνει αξέχαστη)

Όχι ρε συ, για το ένα μιλάμε εδώ. (Υπήρχε ο illusive man στο πρώτο? Νομίζω Όχι)

Για τον Sovereign μιλάω, ειδικά το σημείο που σου απευθύνεται για πρώτη φορά και μαθαίνεις τι πραγματικά είναι θα μου μείνει αξέχαστο)

• Like 1
  • Moderators
Δημοσ.

Boing, λάθος μου, ξεχάστηκα ότι μιλάμε για το 1...

Ναι, ήταν καλό όταν το "σκάφος" του Saren άρχισε να μας μιλάει και μας έδειξε ότι είναι μέλος μιας αρχαίας "φυλής" που κάνει πλύση εγκεφάλου σε όλους, χωρίς να το καταλαβαίνουν. And they want to destroy you. :P

• Like 1
Δημοσ.

Μόλις το έκανα uninstall..δύσκολα παίζετε πλέον..πόνεσαν τα μάτια μου με τις διαθέσιμες αναλύσεις που έχει..

Έκανα τρομερή υπομονή όσο έπαιζα,κατα τα άλλα ΥΠΕΡΟΧΟ παιχνίδι!

(πάω στο 2 τώρα)

Αυτό, MEUITM  το δοκίμασες? Αν και θέλει λίγο χρόνο να το προσθέσεις μετά παίζεται άνετα!

Επίσης πιστεύω είναι κρίμα να μην παίξεις το πρώτο και απο άποψη ότι ήταν πολύ καλό και οτι θα μπορείς να μεταφέρεις το save σου με όλες τις επιλογές στο 2.

• Like 2
Δημοσ.

Αυτό, MEUITM  το δοκίμασες? Αν και θέλει λίγο χρόνο να το προσθέσεις μετά παίζεται άνετα!

Επίσης πιστεύω είναι κρίμα να μην παίξεις το πρώτο και απο άποψη ότι ήταν πολύ καλό και οτι θα μπορείς να μεταφέρεις το save σου με όλες τις επιλογές στο 2.

όχι δεν ήξερα ότι παίζουν mods..

το έβγαλα όμως..

συμφωνω ότι ήταν ένα έπος! όμως τα ματιά μου με πόνεσαν σε σημείο να φτάσω να χω πονοκεφάλους..

Το χα τερματίσει παλιότερα. μονο το 3 δεν έχω παίξει ποτέ!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...