Προς το περιεχόμενο

Mass Effect

privateer

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ωραία τα συγκριτικά και απολύτως λογικά, αλλά μάλλον θα είναι μεγάλη απογοήτευση αν το παιχνίδι κινείται προς το action. Πάντως για περισσότερες πληροφορίες, δείτε και αυτό:

http://www.adventuregamers.com/forums/showthread.php?t=10980

από κάποιους που είναι αρκετά κολλημένοι με το rpg στοιχείο του θέματος

• Super Moderators
Δημοσ.

έλα ρε mimisdutch τι περίμενες δλδ...έδω το Oblivion ήταν πιο πολύ action παρά rpg εξαιτίας των κονσολών

παρόλα αυτά και τα 2 είναι απίστευτα παιχνίδια

Δημοσ.

βαρέθηκα με αυτές τις συγκρίσεις.Είναι δυνατόν να έχει χειρότερα graphs στο pc?Στις photo μονο η φωτεινότητα είναι καλύτερη που ffs ρυθμίζεται.Ξεκολλάτε με τις ανούσιες σύγκρισης.ʼμα έχεις xbox το παίρνεις.Εάν όχι περιμένεις.Εγώ δεν το περνώ γιατί με κουράζει το aim με το χειριστήριο.

Δημοσ.
από την στιγμή που υπάρχει πρώτα στο xbox360 παίζεται μια χαρά και εκεί...

αν έχεις 360 και δεν το έχεις αρχίσει ακόμα απλά ντροπή σου :P

Ενταξει ειναι και θεμα χρονου φιλε μου...ενα τετοιο παιχνιδι αμα το ξεκινησεις πρεπει να του αφιερωσεις πολλες ωρες.;)

Δημοσ.
έλα ρε mimisdutch τι περίμενες δλδ...έδω το Oblivion ήταν πιο πολύ action παρά rpg εξαιτίας των κονσολών

Δεν διαφωνώ και τα 2 απίστευτα φαίνονται, αλλά ποιό από τα 2 είναι καλύτερο από το Morrowind (γνώμη μου πάντα); Καλά η αλήθεια είναι ότι δεν περιμένω και τίποτα πλέον, αλλά Bioware είναι αυτή και έγινε γνωστή με D&D παιχνίδια, άμα τo γυρίσει στις εύκολες λύσεις, ε τότε καλύτερα να το ξαναρίξουμε στο Wizardry και στα Beholder.

Δημοσ.

Γιατί το oblivion ήταν περισσότερο action σε σχέση πχ με το morrowind? Καταρχήν και τα δύο υπήρχαν και στις κονσόλες, όπως υπήρχαν και τα Kotor. Συμφωνώ πάντως με το τελευταίο.

Επίσης για το αν είναι πιο action το Mass Effect από το Kotor, εξαρτάται πως θα το παίξεις.Μπορείς να χρησιμοποιείς αρκετά το pause (όπως και στο kotor με την διαφορά ότι ελέγχεις άμεσα μόνο τον Shepard) και τα biotic abilities, και μπορείς και να το παίξεις σχεδόν σαν fps.

Ωραια...και τωρα τι κανουμε;

Περιμενουμε μεχρι τον Μαιο να το παιξουμε στον κομπιουτορα ή το ξεκιναμε αμεσα στο ΧΒΟΧ360;

Υ.Γ

Ειμαι και εγω της γνωμης οτι μονο στο PC μπορεις να παιξεις σωστα ενα RPG...

Άλλος ένας μύθος. Έχω βαρεθεί να το λέω, τα rpgs παίζονται μια χαρά στις κονσόλες. Δεν χρειάζεσαι mouse για να κάνεις navigate σε ένα menu και να διαλέξεις items, υπάρχουν τρόποι.

Παρόλα αυτά, αφού δεν το έπαιξες μέχρι τώρα περίμενε να το παίξεις στο pc γιατί στο 360 έχει κάποια pop-up issues (εμένα δεν με χαλάσαν ούτε στο ελάχιστο) που φαντάζομαι θα έχουν φτιαχτεί.

• Super Moderators
Δημοσ.

πάντως το Morrowind ήταν σίγουρα πιο πολύ RPG από το Oblivion...

anyway δεν είναι το θέμα αυτό...γούστα είναι έτσι και αλλιώς

Δημοσ.

ΕΡΧΕΤΑΙ ΣΤΙΣ 6 ΜΑΪΟΥ ΤΟ MASS EFFECT ΓΙΑ PC

Edmonton, Alberta, Canada (26 Φεβρουαρίου, 2008) – Η BioWare™, μέλος της Electronic Arts Inc. (NASDAQ: ERTS), ανακοίνωσε ότι το βραβευμένο space epic Mass Effect™ θα κυκλοφορήσει για PC στις 6 Μαΐου του 2008 στην Β. Αμερική. Σχεδιασμένο για PC, το Mass Effect προσκαλεί τους παίκτες να πάρουν το ρόλο του Commander Shepard καθώς ξεκινούν το ταξίδι στην περιπέτεια με σκοπό να σώσουν τον γαλαξία από μια επικείμενη καταστροφή. Σχεδιασμένο για ηρωισμό, δύσκολες αποφάσεις και ένα διάστημα γεμάτο με μοναδικά και πολύχρωμα πλάσματα, το Mass Effect προσφέρει ένα πραγματικά πιστικό και ανταγωνιστικό σενάριο.

To Mass Effect διαθέτει τα παρακάτω χαρακτηριστικά:

• Run & Gun Έλεγχος – Οι παίκτες μπορούν να ορίσουν ειδικές κινήσεις στα ʽhot keysʼ επιτρέποντας έτσι να παίξουν το Mass Effect με περισσότερη αφoσίωση στη δράση.

• Υψηλής ανάλυσης γραφικά – Το Mass Effect χαρακτηρίζεται από τα υψηλής ευκρίνειας σχεδιασμό, χαρακτήρες και παεριβάλλον.

• Πλήρως προσαρμόσιμος χειρισμός – Οι παίκτες του PC μπορούν να προσαρμόσουν το χειρισμό όπως αυτοί επιθυμούν.

• Νέα mini-games.

• Νέα inventory screen GUI και λειτουργικότητα – Το ενισχυμένο inventory system κάνει πιο εύκολη τη συλλογή και την διαχείριση του οπλισμού από τους παίκτες.

Το Mass Effect που κυκλοφόρησε αρχικά για το Xbox 360™ videogame and entertainment system, έλαβε σημαντική αναγνώριση σε όλο τον κόσμο με περισσότερα από 70 βραβεία συμπεριλαμβανομένων των Console Game of the Year και Role-Playing Game of the Year. Το Mass Effect αναδείχθηκε Παιχνίδι της Χρονιάς το 2007 από τους New York Times και έχει λάβει 5 Elan Canadian Awards για την Electronic and Animated Arts. Συνδυάζοντας ισχυρή πλοκή με έντονες μάχες, το Mass Effect προκαλεί τον παίκτη να λάβει δύσκολες αποφάσεις που μπορούν να αλλάξουν την πορεία των γεγονότων σημαντικά. Ένα καινοτόμο σύστημα συνομιλίας επιτρέπει την αληθοφανή αλληλεπίδραση με μερικούς από τους πιο ρεαλιστικούς ψηφιακούς ηθοποιούς, το σπικάζ των οποίων γίνεται από ηθοποιούς του Hollywood όπως Seth Green, Marina Sirtis, Lance Henriksen και Keith David. Το Mass Effect για το PC δεν έχει εκτιμηθεί ακόμα από το Entertainment Software Rating Board ή το PEGI.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...