Προς το περιεχόμενο

Mass Effect

privateer

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 289
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Keybinds.

Νομίζω το X είναι το default; Δεν θυμάμαι.

με το q βγαινεις και με το e μπαινεις

ευχαριστώ παίδες... 4 φορές πήγα να δω τα κουμπιά και δεν το είδα...:mrgreen:

Δημοσ.

το f ναι..

είμαι ένας μικρός Μαγγελάνος πια :P .10 ώρες έχω συμπληρώσει..Πολύ όμορφο παιχνίδι και πολύ μεγάλο!Μου αρέσει..Το πάω και κάπως γρήγορα,γιατί μετά έχει σειρά το ME2 ^_^

• 1 χρόνο αργότερα...
Δημοσ.

Ξανάβαλα το Mass Effect στο pc μου μετά από χρόνια και αρκετές ενδοιάμεσες αναβαθμίσεις στο πισί μου,και κατάλαβα πως τελικά ο υπολογιστής μου είναι πολύ γρήγορος για να παίξει το Mass Effect.

Καταρχάς αμέσως μετά το install με το που πήγαινα να τρέξω το παιχνίδι,αμέσως κράσαρε,γιατί από ότι έμαθα δεν δούλευε κανονικά σε Windows 7 και χρειαζόταν πατσάρισμα.

Το δεύτερο που με παραξένεψε ήταν ότι δεν υπήρχε η επιλογή in-game για ανάλυση 1080p. Η μεγαλύτερη ανάλυση που έχουν είναι 1366x768. Τελικά το έλυσα και αυτό με ρυθμίσεις εκτός του παιχνιδιού.

Τέλος,το παιχνίδι ξεσκίστηκε στο tearing,το οποίο συμβαίνει όταν το frame rate είναι ανώτερο από το ρυθμό ανανέωσης Hz της οθόνης και η οθόνη μπερδεύεται και δεν ξέρει ποιο frame να απεικονίσει. Τι v-sync,τι ρύθμιση για μέγιστο frame rate τα 60fps έβαλα στο ini,αυτό εκεί,να βγάζει 60+ και να μπερδεύει την οθόνη μου.

:mellow:

Δημοσ.

Σε 3770k CPU, 670gtx VGA, win 7 64 μέσα στο 13 που το είχα τερματίσει ακόμα μια φορά, δεν συνάντησα κανένα πρόβλημα. (Steam version)

• 1 χρόνο αργότερα...
Δημοσ.

ξεκίνησα το mass effect πριν απο μερικές μέρες και σήμερα που μπήκα να ξαναπαίξω μου βγάζει μόνο επιλογή για new carrier. Πως  μπορώ να κάνω load το save που ειχα κανει ?  (για steam)

• 1 χρόνο αργότερα...
Δημοσ.

Μόλις το έκανα uninstall..δύσκολα παίζετε πλέον..πόνεσαν τα μάτια μου με τις διαθέσιμες αναλύσεις που έχει..

Έκανα τρομερή υπομονή όσο έπαιζα,κατα τα άλλα ΥΠΕΡΟΧΟ παιχνίδι!

(πάω στο 2 τώρα)

Δημοσ.

Μόλις το έκανα uninstall..δύσκολα παίζετε πλέον..πόνεσαν τα μάτια μου με τις διαθέσιμες αναλύσεις που έχει..

Έκανα τρομερή υπομονή όσο έπαιζα,κατα τα άλλα ΥΠΕΡΟΧΟ παιχνίδι!

(πάω στο 2 τώρα)

Προσωπικά και ότι αφορά το main story, είναι το καλύτερο mass effect by far. Βασικά τα αλλά 2 ήταν άθλια και μόνο τα companion arc άξιζαν.Είχε και ένα από τα καλύτερα twist που προσωπικά, δεν περίμενα με τίποτα, κάτι που το έκανε ακόμα καλύτερο.

Αν με κάποιο μαγικό τρόπο Δεν έχεις μάθει ακόμα τι παίζεται στο ME3, αξίζει να ασχοληθείς με το πρώτο τουλάχιστον για το story.

Δημοσ.

Ποιο twist;

Όταν μαθαίνεις ποιος είναι ο πραγματικός villain.

Προσωπικά δεν το είχα ψιλιαστεί καθόλου παρόλο που μετά από τόσα βιβλία, παιχνίδια, ταινίες είμαι ποια υποψιασμένος

• Moderators
Δημοσ.

Όταν μαθαίνεις ποιος είναι ο πραγματικός villain.

Προσωπικά δεν το είχα ψιλιαστεί καθόλου παρόλο που μετά από τόσα βιβλία, παιχνίδια, ταινίες είμαι ποια υποψιασμένος

Για τον Illusive Man λέμε;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...