Super Moderators Snoob Δημοσ. 26 Αυγούστου 2009 Super Moderators Δημοσ. 26 Αυγούστου 2009 Ξεκίνησα πριν κάποιες ημέρες (πριν το patch 1.02) να ξαναπαίζω το Mass Effect. Ανέκαθεν είχα πρόβλημα με τον ήχο (έχω δύο απλά ηχεία της Creative και onboard κάρτα ήχου από ένα motherboard Gigabyt, σειρά Ν650SLI): από τις τρεις παραμέτρους του ήχου (voices, sound effects, music) τα ηχητικά εφέ "πνίγουν" τελείως τις φωνές μέσω hardware audio (ακόμη και στο 1/100 να είναι ο ήχος, ακούγεται σε πλήρη ένταση). Σε software audio η κατάσταση είναι σαφώς καλύτερη, αλλά μερικές φορές "πηδάει" μερικές λέξεις. Η κατάσταση και μετά το patch δεν άλλαξε. Κατά τα λοιπά, το παιχνίδι έπαιζε και παίζει (μετά το patch 1.02 και τα 2 πακέτα DLC) άψογα από άποψη γραφικών και σταθερότητας. Από drivers η μητρική είναι ενημερωμένη πλήρως, όμως το πρόβλημα δε λύνεται. Σε άλλα παιχνίδια ο ήχος ακόμη και με αυτά τα αισχρά ηχεία παίζει άψογα. Κάποια ιδέα για το τι μπορεί να φταίει;
ikaruga24 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2009 Δεν εισαι ο μονος. Ο ηχος εχει σιγουρα προβλημα απο το παιχνιδι το ιδιο και δεν εχει να κανει με τους οδηγους της motherboard η καρτας ηχου (εχω μια X-fi xtreme gamer) και ειτε το γυρναω στον ηχο της motherboard ειτε στην X-fi ειναι το ιδιο. Δεν εκατσα να το ψαξω παραπανω αλλα το ιδιο συμβαινει και στα PC φιλων μου. Σιγουρα ειναι το ιδιο το παιχνιδι.
wgibson Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2010 παρακαλω πολυ οποιος μπορει να με βοηθησει θα ηθελα saves για mass effect 1 lvl 50 soldier paragon full talents assault rifles,combat armor, assault training, fitness,shock trooper,charm,spectre training τερματισμενα sniper rilfes τερματισμενο μειον 1 κουτακι intimidate 2 κουτακια επισης ο χαρακτηρας μου εχει οπλα spectre μονο αν θελετε πληροφοριες για τον εξοπλισμο μου, μου το λετε τι επαθα!!!! πηγα να φορτωσω τα παλια saves για να παιξω τα addon και ειδα οτι εχω μονο το τελευταιο autosave, ετσι δεν μπορω να γυρισω normandy να κανω τις αποστολες παρακαλω οποιος μπορει ας γραψει σας τριπλο ευχαριστω!!!!!
dante14023 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2010 ειπα και εγω να ξαναπαιξω το mass effect για να περασω στο 2ο μετα.... αλλα καθως κανω εγκατασταση, βαζω και το cd key και μου λεει installation canceled, try again running setup... (καπως ετσι...). το παιχνιδι αυθεντικο.... δοκιμασα και με σπασμενο με iso μηπως ειναι προβλημα του dvd, αλλα βγαζει το ιδιο μνμ... την προηγουμενη φορα που το ειχα εγκαταστησει επαιζε κανονικα εκτος απο το bug του galaxy map.... η μονη διαφορα ειναι οτι τοτε ειχα xp 32bit και τωρα windows 7 64bit.... δοκιμασα και με το uac απενεργοποιημενο... εψαξα Google και τα λοιπα αλλα απαντηση δεν βρηκα στο προβλημα, το οποιο φαινεται το εχουν αρκετοι... μαλιστα και στο mass effect 2... καμια ιδεα/λυση κανεις?? παρομοιο προβλημα ειχα και με το dragon age, αλλα καταφερα μετα απο 3-4 reinstall να το εγκαταστησω κανονικα.... εκεινο μου εβγαζε error κατα την εγκατασταση... απλως το επισημαινω λογω ιδιας εταιριας...
sleepy_head Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2010 δεν σου λέει το λόγο που έγινε cancel η εγκατάσταση?
dante14023 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2010 δεν σου λέει το λόγο που έγινε cancel η εγκατάσταση? οχι... για την ακριβεια γραφει: "Installation canceled the installation of Mass Effect has been canceled. To run the installer again, please run setup." αυτο.... τιποτε αλλο... ξανατρεχω το setup και ξαναβγαζει αυτο το μνμ μετα την οθονη εισαγωγης του cd key... επισης να προσθεσω οτι την πρωτη φορα που το δοκιμασα η εγκατασταση ειχε ξεκινησει αλλα μου εβγαλε error κατα την διαρκεια αυτης και ετσι σταματησε. μετα οσες φορες και να προσπαθησω βγαζει αυτο το μνμ.... εψαξα registry κτλ για τυχον υπολειματα της αποτυχημενης εγκαταστης αλλα δεν βρηκα κατι..
DeSaad Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2010 Σχεδόν τα ίδια κι εγώ. Ξεκίνησα να το εγκαταστήσω, αλλά στο 1/3 της εγκατάστασης συνειδητοποίησα ότι το έκανα install σε λάθος δίσκο. Πατάω το Cancel, με ρωτάει αν είμαι σίγουρος, πατάω ναι. Πάω να το εγκαταστήσω σωστά, ζητάει κωδικό, τον δίνω, και βγάζει επόμενο παράθυρο που λέει Τhe installation of Mass Effect has been canceled. To run the installer again, please run setup Με CCleaner και Revo Uninstaller τελευταίες εκδόσεις και δε βρίσκει τίποτα που να αναγνωριζω ότι ανήκει στη Bioware ή στο παιχνίδι το ίδιο. Καμία βοήθεια γειτόνοι;;; ---------- Προσθήκη στις 23:07 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 23:07 ---------- ΧΑΧΑΧΑ! Εμφανίζω τη λύση σα ξεχωριστό κείμενο για να μη μπερδευτεί κανείς: -Πας στο Setup μεσα στο δισκάκι και κάνεις με δεξί κλίκ > Run as Administrator -Προχωράς στο Setup μέχρι εκεί που βγαίνει το παράθυρο και ζητάει κωδικό -Alt-Ctrl-Del, ανοίγεις Task Manager -πας στα Processes, βρίσκεις το process που λέει για το CD code confirmation η κάτι αντίστοιχο -End Process -πας πίσω στο παράθυρο εγκατάστασης και έχει προχωρήσει στο επόμενο παράθυρο. -Συνεχίζεις την εγκατάσταση. -GREAT SUCCESS !!!
aslanG7 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2012 Μολις το τερματισα τι να πω επικο!!!!!Τετια παιχνιδια μονο αγορα για να βγενουν και αλλα παρομοια
ex3Lmei Δημοσ. 4 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2012 Μολις το τερματισα τι να πω επικο!!!!!Τετια παιχνιδια μονο αγορα για να βγενουν και αλλα παρομοια παίξε και το 2 αν δε το εχεις παιξει...
aslanG7 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2012 παίξε και το 2 αν δε το εχεις παιξει... Το 2 το αγορασα πριν μια εβδομαδα για το ps3 και μολις πεση και η τιμη απο το 3 θα το αγορασω και αυτο τετια παιχνιδια εινα must
xtrmsnpr Δημοσ. 7 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2012 Μια χαζούλικη ερώτηση... το ξεκίνησα το παιχνίδι..αλλά έκανα δικό μου Shepard ...να παίξω καλύτερα με τον κανονικό;;
Tobajara Δημοσ. 7 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2012 Δεν έχει καμία διαφορά, απλά αν έφτιαξες Soldier και ο έτοιμος Shepard σου φαίνεται τόοοσο μουράκλα ξανάρχισέ το. Προσωπικά δε βλέπω το λόγο.
xtrmsnpr Δημοσ. 7 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2012 Δεν έχει καμία διαφορά, απλά αν έφτιαξες Soldier και ο έτοιμος Shepard σου φαίνεται τόοοσο μουράκλα ξανάρχισέ το. Προσωπικά δε βλέπω το λόγο. infiltrator έφτιαξα Βασικά την κοπέλα που έφτιαξα την έκανα και πολύ άσχημη,και δεν μου αρέσει ..ts all about φικι-φικι.. έχει ωραία αγόρια για να ρίξω στην συνέχεια :-D ;;
xtrmsnpr Δημοσ. 10 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2012 προσγειώθηκα σε έναν πλανήτη..και δεν μπορώ να βγώ από το m35 mako,γίνεται να βγω;;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα