Προς το περιεχόμενο

Mass Effect

privateer

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Super Moderators
Δημοσ.
Γνώμη μου δεν είναι πρόβλημα της κάρτας. Το mass effect γίνετε σε μερικά σημεία αρκετά βαρύ game. Θα σου πρότεινα να κρατήσεις την καρτα και να βάλεις κανά πιο δυνατό επεξεργαστή όπως τον 8600

αυτό παίζει να είναι ακόμα χειρότερη κίνηση...

ας overclockάρει λίγο τον Q8300, σιγά...

• Απαντ. 289
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

σε τι ανάλυση παίζεις?διότι αν πχ το έχεις το παιχνίδι σε 1280χ1024 δε νομίζω να είναι πρόβλημα της κάρτας μιας και σε τέτοια ανάλυση η 9800gt είναι το ίδιο γρήγορη αν όχι λίγο γρηγορότερη...τώρα αν μιλάς για μεγάλη ανάλυση σίγουρα η 8800gtx είναι καλύτερη αν και δε γνωρίζω αν είναι τόσο πολύ καλύτερη ώστε να δεις τέτοια διαφορά..όπως είπε ο thresh δοκίμασε να ανεβάσεις τον επεξεργαστή αλλά και την κάρτα γραφικών(ακόμη πιο εύκολο)..

Δημοσ.

Ευχαριστώ και πάλι για τις απαντήσεις.

Νομίζω πως παίζω σε 1280χ1024 αν δεν κάνω λάθος αλλά νομίζω πως και τότε εκανε μικρά κολληματάκια, το λεγόμενο stuttering.

Θα το κοιτάξω, σκέφτομαι να αλλάξω κάρτα γραφικών στο τέλος του μήνα ή στα μέσα του επόμενου, και να αγοράσω την GTX280. Πως θα ναι με αυτη? Θα κολλάει το συστημα λογω επεξεργαστή η θα ναι μια χαρά?

• Super Moderators
Δημοσ.

GTX280 για ανάλυση 1280χ1024? δεν αξίζει και με μια 4850 512mb καλά θα είσαι...

άσε που δεν αξίζει να δώσεις τόσα λεφτά επειδή κολάει ένα game που δεν είσαι σίγουρος αν φταίει και το hardware...

ίσως να χρειάζεσαι extra ram...ίσως να είναι drivers...ίσως να θέλει patch το game...το έχεις original btw?

Δημοσ.
GTX280 για ανάλυση 1280χ1024? δεν αξίζει και με μια 4850 512mb καλά θα είσαι...

άσε που δεν αξίζει να δώσεις τόσα λεφτά επειδή κολάει ένα game που δεν είσαι σίγουρος αν φταίει και το hardware...

ίσως να χρειάζεσαι extra ram...ίσως να είναι drivers...ίσως να θέλει patch το game...το έχεις original btw?

Ναι, ειναι original, το game ειναι patched full, drivers υπάρχουν σε ολα οι τελευταίοι.

Extra ram ηταν μια σκέψη, μιας και το υποπτευόμουν αλλα δεν ξέρω. Εχω 2030 mb αλλα νομίζω το οριο στα Windows XP ειναι 3.2?

Mπορείς να μου δώσεις ενα link για την 4850?

• Super Moderators
Δημοσ.

http://www.lge.com/products/model/detail/l1982u.jhtml

Αυτή εδω εχω.

Βλέπω ομως οτι και η 4850 εχει μνημη 512. τι αλλάζει με την μνήμη της 9800 που ειναι και πάλι 512?

• Super Moderators
Δημοσ.

η 4850 είναι αρκετά καλύτερη από την 9800GT...

αλλά εγώ υποψιάζομαι ότι δεν είναι θέμα κάρτας γραφικών...

Δημοσ.

Δεν θυμάμαι τώρα, θα το τσεκάρω το βράδυ και θα ενημερώσω.

Αν και δεν νομίζω. δεν εχει επιλογές για ΑΑ απ'οτι θυμάμαι.

Στο configuration utility πριν αρχισει το παιχνίδι, εχω βάλει widescreen 16:9, particle effects high, texture detail high, filtering mode linear, VSync on.

Tο περίεργο ειναι ομως φιλε οτι ακόμα και σε ανάλυση 800x600 που το βαλα γιατι ειχα παλαβώσει, ακόμα και σε χαμηλές ρυθμίσεις κολλούσε. . Εκει ειναι που λεω νταξ.. κατι παιζει μαλλον με το παιχνίδι.

• Super Moderators
Δημοσ.

τι να σου πω...

ψάξε στα forums της Bioware μπας και λένε τπτ

το Control Panel της Nvidia το έχεις ελέγξει για τις ρυθμίσεις εκεί?

Δημοσ.

Μπορώ να το κοιτάξω, αλλα χρειάζομαι βοήθεια.

Αν μπορείς να μου συστήσεις κάποιες επιλογές θα μουν ευγνώμων.

Κάτσε να σου πω τι παίζει με τις επιλογές.

screen resolution = 1280x1024

Screen refresh rate = 60 Hertz

Color quality = Highest 32 bit

Κοιτα τωρα.

Performance & Quality settings

Image settings

''Quality''

εχει τις εξης επιλογες εκτος απο την απο πανω.

''High performance, performance, high quality''

anisotropic filtering = off.

(Kάντε κατι με την λειτουργία ελεγχου greeklish, μου βγάζει τα αγγλικα ως γρικλις)

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...