chek2fire Δημοσ. 1 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2008 Μόλις το τέλειωσα το addon. Για όσους έχουν τελειώσει το game μπορούν να παίξουν από κάποιο προηγούμενο save και να δοκιμάσουν το νέο quest. Πάντως δεν είναι και τίποτα ιδιαίτερο. Ενα side quest είναι που η διάρκεια του δεν ξεπερνάει την μιάμιση ώρα και χωρίς να είναι τίποτα εντυπωσιακό. Φένετε και ότι έχει γίνει καθαρά port από τις κονσόλες γιατί τα pixel του Terranova βγάζουν μάτια..
wgibson Δημοσ. 1 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2008 παιδες οσο αφορα το gameplay με τι κλασση ξεκινασατε και τι συνδυασμους biotics ή οπλων κανετε? ευχαριστω
chek2fire Δημοσ. 1 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2008 Εγώ ξενίνησα και το τελείωσα δλδ σαν vanguard. Kαλός συνδιασμός που έχει γιατί έχει και μερικά χρήσιμα biotics. Είχα μαζί μου παντα μια βιοτικό και έναν soldier.
mitsos24 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2008 Βρε παιδια με το που εβαλα το addon απεκτησα προβλημα με τον ήχο, όταν πυροβολω μονο. Κανει διακεκομένο ήχο δηλαδη. Το έχει κανείς άλλος αυτο το πρόβλημα? Ξερετε κάτι?
chek2fire Δημοσ. 14 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2008 Το τελευταίο patch το έχεις περάσει? Κάτι έλεγε ότι διόρθωνε κάποια προβλήματα που υπήρχαν με τον ήχο.
mitsos24 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2008 Το τελευταίο patch το έχεις περάσει? Κάτι έλεγε ότι διόρθωνε κάποια προβλήματα που υπήρχαν με τον ήχο. OK με το patch ολα ενταξει! Ευχαριστω για την ιδεα
DARKNUT Δημοσ. 19 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2008 Παιδια το add-on δουλευει με το crack και αδειλωτο?
sstav Δημοσ. 28 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2008 Παίδες σε όσους τελείωσαν το παιχνίδι ....μπορείτε να σηκώσετε σε rapidshare τα saved games/profiles από το τέλος. Χρειάζεται, λένε, να τελειώσεις μια φορά το game ώστε να πάρεις κάποια achievements και με βάση αυτά που εχεις ξεκλειδώσει να ξεκινήσεις το παιχνίδι σε υψηλότερο επίπεδο δυσκολίας (πάνω από Veteran) και με ξεκλείδωτα skills στον κεντρικό χαρακτήρα ώστε να τον διαμορφώσεις όπως θέλεις....Μπορεις δηλαδή να ξεκινήσεις ως soldier και να τον διαμορφώσεις με αdept skills (lift, warp) και να εκμεταλευτείς το heavy armor των soldier. Επίσης, έτσι ο χαρακτήρας φθανει Lv60 αφπύ παίρνεις υψηλότερο ποσοστό XP points....THANX
ODNA Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2009 Καλησπέρα σας και Καλή χρονιά Αντιμετωπίζω πρόβλημα με ένα παιχνίδι στο pc. Το mass effect της Bioware. Τα βάζω όλα στο high μιας και το τραβάει άνετα το pc υποτίθεται γιατί τα minimum requirements είναι Multiple Core 2.0 η ταχύτερο και θέλει το λιγότερο 1.0 ram που εγώ έχω 2 και κάτι. κάρτα γραφικών θέλει το λιγότερο με 256 mb που εγω έχω με 512 αν δεν κάνω λάθος και ειναι και παρα πολύ καλή (9800gt) και αντιμετωπίζω ''κολλήματα' σαν μικρές ανάπαυλες κάθε λίγα δευτερόλεπτα (δεν ειναι στανταρ τα δευτερολεπτα αυτα. μπορει και να τρεχει ανετα για 10 δευτερα και μετα να αποφασισει να κολλησει λιγο αλλα μετα να τα πηγαινει και καλα) όταν τρέχω με τον χαρακτήρα του παιχνιδιού σα να ζορίζεται το παιχνίδι να αποδώσει. θυμάμαι ότι με το προηγούμενο pc δεν είχα τέτοια προβλήματα και με την 8800 gtx έπαιζε παρα πολύ καλά, με μονο πρόβλημα κάτι crash που είχε αλλα δεν ζοριζόταν καθόλου. έβαλα και ένα patch που είχε στο site της εταιρίας, έψαξα μήπως επρεπε να κατεβάσω drivers για την κάρτα, όλα ήταν εντάξει και συγχρονισμενα αλλα τίποτα δεν βοηθησε, το πρόβλημα δεν λυθηκε. άλλαξα τις ρυθμίσεις και τα έβαλα όλα σε low settings (πράγμα που το θεωρώ απαράδεκτο με τέτοιο pc) και ακόμα και τότε είχε αυτά τα κολληματάκια όταν έτρεχα λες και κάτι παίζει με την κάρτα η το pc γενικά. Έπαιξα γενικά με οποιαδήποτε ρύθμιση υπήρχε στο configuration του παιχνιδιού για να δω αν προκαλεί κάτι το πρόβλημα αλλα δεν βοηθούσε τίποτα. δεν έχω δοκιμάσει και παρα πολλά παιχνίδια στο pc για να δω τι γίνεται σε αλλα για να δούμε αν είναι γενικό problem. είναι εκνευριστικό να βλέπω ότι ΜΠΟΡΕΙ η κάρτα να αποδώσει τα γραφικά γιατί ακόμα και σε full ανάλυση τα γραφικά είναι μια χαρά στο Ultra high και στο high και απλά κάθε 5 η και 10 second να έχει κολληματάκια λες και ζορίζεται. και ποσο μάλλον όταν αυτό ΔΕΝ το έκανε σε μια 8800 gtx που είναι κατώτερη της 9800 gt. μέσα στα νεύρα μου έψαξα και στο net να βρω άλλους που ίσως να έχουν το πρόβλημα αλλα δεν βοηθησε τιποτα. άλλοι έλεγαν ότι ίσως να φτάει ο cpu, άλλοι ότι ίσως να μην φτάνει η ram. η ram αποκλείεται να φταίει γιατί ίδια ram είχα και στο άλλο pc. cpu δεν έχω ιδέα και δεν νομίζω γιατί είναι καλός. και δεν κολλάει μονο όταν τρέχω ας πούμε, αλλα κολλάει και σε σκηνές με διαλογους κλπ. σα να προσπαθεί να κάνει κάτι και να τα χάνει στην πορεία. Και το περιεργο ειναι οτι στο Crysis ας πουμε μου ετρεχε μια χαρα στο ανωτατο setting που μπορεις να βαλεις χωρις dx10, εκτος απο το σημειο στο τελος που γινεται τρελή μάχη, αλλα ακομα και κει την παλευε ανετα εκτος απο πολυ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ σημεια. my pc CPU: Intel Core Quad 8300 2500Mhz Motherboard: δεν θυμάμαι Graphics Card: Nvidia Geforce 9800 GT Sound Card: Soundblaster X-Fi RAM: 2030 MB OS: Windows XP SP3 Ίσως η προσθήκη ram να βοηθούσε (που δεν νομίζω) αλλα αν δεν βοηθήσει δεν ξέρω τι μπορεί να γίνει.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2009 Super Moderators Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2009 http://www.insomnia.gr/forum/showthread.php?t=238394&highlight=Mass+Effect υπάρχει topic για το Mass Effect...
ODNA Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2009 http://www.insomnia.gr/forum/showthread.php?t=238394&highlight=Mass+Effect υπάρχει topic για το Mass Effect... Ευχαριστώ για το notice, αλλα θα ήθελα συγκεκριμένη βοήθεια αν γίνεται..
polonos1313 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2009 (επεξεργασμένο) Καλησπέρα σας και Καλή χρονιά Αντιμετωπίζω πρόβλημα με ένα παιχνίδι στο pc. Το mass effect της Bioware. Τα βάζω όλα στο high μιας και το τραβάει άνετα το pc υποτίθεται γιατί τα minimum requirements είναι Multiple Core 2.0 η ταχύτερο και θέλει το λιγότερο 1.0 ram που εγώ έχω 2 και κάτι. κάρτα γραφικών θέλει το λιγότερο με 256 mb που εγω έχω με 512 αν δεν κάνω λάθος και ειναι και παρα πολύ καλή (9800gt) και αντιμετωπίζω ''κολλήματα' σαν μικρές ανάπαυλες κάθε λίγα δευτερόλεπτα (δεν ειναι στανταρ τα δευτερολεπτα αυτα. μπορει και να τρεχει ανετα για 10 δευτερα και μετα να αποφασισει να κολλησει λιγο αλλα μετα να τα πηγαινει και καλα) όταν τρέχω με τον χαρακτήρα του παιχνιδιού σα να ζορίζεται το παιχνίδι να αποδώσει. θυμάμαι ότι με το προηγούμενο pc δεν είχα τέτοια προβλήματα και με την 8800 gtx έπαιζε παρα πολύ καλά, με μονο πρόβλημα κάτι crash που είχε αλλα δεν ζοριζόταν καθόλου. έβαλα και ένα patch που είχε στο site της εταιρίας, έψαξα μήπως επρεπε να κατεβάσω drivers για την κάρτα, όλα ήταν εντάξει και συγχρονισμενα αλλα τίποτα δεν βοηθησε, το πρόβλημα δεν λυθηκε. άλλαξα τις ρυθμίσεις και τα έβαλα όλα σε low settings (πράγμα που το θεωρώ απαράδεκτο με τέτοιο pc) και ακόμα και τότε είχε αυτά τα κολληματάκια όταν έτρεχα λες και κάτι παίζει με την κάρτα η το pc γενικά. Έπαιξα γενικά με οποιαδήποτε ρύθμιση υπήρχε στο configuration του παιχνιδιού για να δω αν προκαλεί κάτι το πρόβλημα αλλα δεν βοηθούσε τίποτα. δεν έχω δοκιμάσει και παρα πολλά παιχνίδια στο pc για να δω τι γίνεται σε αλλα για να δούμε αν είναι γενικό problem. είναι εκνευριστικό να βλέπω ότι ΜΠΟΡΕΙ η κάρτα να αποδώσει τα γραφικά γιατί ακόμα και σε full ανάλυση τα γραφικά είναι μια χαρά στο Ultra high και στο high και απλά κάθε 5 η και 10 second να έχει κολληματάκια λες και ζορίζεται. και ποσο μάλλον όταν αυτό ΔΕΝ το έκανε σε μια 8800 gtx που είναι κατώτερη της 9800 gt. μέσα στα νεύρα μου έψαξα και στο net να βρω άλλους που ίσως να έχουν το πρόβλημα αλλα δεν βοηθησε τιποτα. άλλοι έλεγαν ότι ίσως να φτάει ο cpu, άλλοι ότι ίσως να μην φτάνει η ram. η ram αποκλείεται να φταίει γιατί ίδια ram είχα και στο άλλο pc. cpu δεν έχω ιδέα και δεν νομίζω γιατί είναι καλός. και δεν κολλάει μονο όταν τρέχω ας πούμε, αλλα κολλάει και σε σκηνές με διαλογους κλπ. σα να προσπαθεί να κάνει κάτι και να τα χάνει στην πορεία. Και το περιεργο ειναι οτι στο Crysis ας πουμε μου ετρεχε μια χαρα στο ανωτατο setting που μπορεις να βαλεις χωρις dx10, εκτος απο το σημειο στο τελος που γινεται τρελή μάχη, αλλα ακομα και κει την παλευε ανετα εκτος απο πολυ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ σημεια. my pc CPU: Intel Core Quad 8300 2500Mhz Motherboard: δεν θυμάμαι Graphics Card: Nvidia Geforce 9800 GT Sound Card: Soundblaster X-Fi RAM: 2030 MB OS: Windows XP SP3 Ίσως η προσθήκη ram να βοηθούσε (που δεν νομίζω) αλλα αν δεν βοηθήσει δεν ξέρω τι μπορεί να γίνει. H 8800 GTX 768mb δεν πιστεύω σε καμία περίπτωση να ειναι κατώτερη απο την 9800 GT 512.Πιστεύω ισχύει το ακριβώς αντίθετο....... Δες το και εδώ αν θέλεις http://neoseeker.com/Articles/Hardware/Reviews/xfx9800gtx/12.html http://neoseeker.com/Articles/Hardware/Reviews/xfx9800gtx/6.html Επεξ/σία 4 Ιανουαρίου 2009 από polonos1313
john2gr Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2009 Όπως σωστά λέει ο polonos, η 8800GTX είναι γρηγορότερη από την 9800GT. Μου φαίνεται ότι έχεις stuttering από αυτά που λες και σε αυτό ενδέχεται να ευθύνονται τα 512MB της GPU σου. Προφανώς γεμίζει γρήγορα η vRam και γίνεται μεταφορά αρχείων
ODNA Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2009 Άρα η μόνη ελπίδα ειναι η αγορά νεας κάρτας ε? Αχ... κάηκα. Βλακεία αγορά έκανα.
chek2fire Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2009 Γνώμη μου δεν είναι πρόβλημα της κάρτας. Το mass effect γίνετε σε μερικά σημεία αρκετά βαρύ game. Θα σου πρότεινα να κρατήσεις την καρτα και να βάλεις κανά πιο δυνατό επεξεργαστή όπως τον 8600
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα