Προς το περιεχόμενο

Mass Effect

privateer

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Super Moderators
Δημοσ.

To Witcher ήταν άνετα καλύτερο τελικά. Μπράβο στους Πολωνούς...

Συμφωνώ. Βρήκα τα δύο ΚοΤΟR (ακόμη και το σφαγμένο δεύτερο) αρκετά πιο σύνθετα.

• Απαντ. 289
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Πολυ καλο το game και ακρως ενδιαφερον σεναριο.

Δε το βαρεθηκα ουτε μια φορα.

Αν και πολλες sidequest δεν τις ολοκληρωσα,το ολο πλαισιο οπου εσυ

διαλεγεις τι θα επακολουθησει αναλογως τις απαντησεις ειναι αυτο που

κανει τη διαφορα!

Η τελικη μαχη και το ending scene πολυ καλο,σαν ταινια.

Ελπιζω να υπαρξει και συνεχεια.

Δημοσ.

Πλάκα έχει το παιχνιδάκι. Μου άρεσε το σενάριο, τα cinematics και γενικά αυτός ο διαστημικός κόσμος. Σε ταξιδεύει πραγματικά. Από την άλλη ήταν σύντομο, τα quests δεν λέγανε και πολλά ΚΑΙ ειδικά τα subquests που κάνεις με το όχημά σου σε διάφορους πλανήτες. Το action κομμάτι δανείζεται στοιχεία από το gears of war κάτι που μόνο αρνητικό το θεωρώ. Ευτυχώς οι μάχες σώζονται από τα biotics.

Δημοσ.
Πλάκα έχει το παιχνιδάκι. Μου άρεσε το σενάριο, τα cinematics και γενικά αυτός ο διαστημικός κόσμος. Σε ταξιδεύει πραγματικά. Από την άλλη ήταν σύντομο, τα quests δεν λέγανε και πολλά ΚΑΙ ειδικά τα subquests που κάνεις με το όχημά σου σε διάφορους πλανήτες. Το action κομμάτι δανείζεται στοιχεία από το gears of war κάτι που μόνο αρνητικό το θεωρώ. Ευτυχώς οι μάχες σώζονται από τα biotics.

Συμφωνώ απόλυτα σε όλα. Σαν παιχνίδι αυτό καθεαυτό δεν μου είπε και πολλά. Αυτό που πάνω από όλα με εκνεύρισε ήταν πάλι τα διλλήματα και το σύστημα ηθικής του παιχνιδιού. Λίγα ήταν τα πραγματικά ηθικά διλλήματα που κλήθηκα να απαντήσω, οι περισσότερα διλήμματα ήταν άσπρο-μαύρο. Πολύ λίγες φορές (δύο ή τρεις αν θυμάμαι) ζορίστηκα πραματικά ποιά απόφαση να πάρω. με είχαν κάνει να περιμένω πολύ περισσότερα πράγματα σε αυτόν τον τομέα.

Αλλά αυτό θα μου μείνει από το παιχνίδι, το ταξίδι. Η καταπληκτική μουσική, η απίστευτη θέα σε ορισμένα σημεία, η απεικόνιση του γαλαξία στον χάρτη, η τεράστια ποικιλία πλανητών (άλλοι με ατμόσφαιρα, άλλοι με πολλούς ορατούς ήλιους, άλλοι με τεράστιους πλανήτες δίπλα τους...). Για αυτά και μόνο αξίζει να το παίξει κανείς.

Δημοσ.

Αν το ΜΕ για PC δεν είχε τα φριχτά και game breaking bugs που είχε, και αν είxε εξαλειφθεί το όλο τμήμα της χαζοεξερεύνησης στα Uncharted, και αν το MAKO δεν την έχει δει pathfinder^n WOW look at me climbing at 270 degrees, και αν οι μάχες αφου 30ρήσεις και πάρεις ton spectre εξοπλισμό (και στο hardcore μιλάμε!) δεν ήταν τόσο εύκολες και επαναλαμβανόμενες, τότε θα είχε αφήσει εποχή. ΟΚ πολλά απο αυτά που ανέφερα δεν είναι απαραίτητα όπως η οδήγηση και η εξερεύνηση, αλλά δεν παυούν να καταστρέφουν το gameplay. Το να ψάχνεις loot,minerals κτλ. πέφτοντας σε μια χαράδρα και κάνοντας 10 λεπτά να ξαναβγείς ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΕΙ όλη την διάθεση. Και όχι το return to Normandy δεν είναι λύση γιατί θα φας άλλα 10 λεπτά ανούσιας ο θεός να την κάνει οδήγηση με το MAKO και με αμφίβολα αποτελέσματα στο τέλος. Αυτό που ταιριάζει τελικά στο ΜΕ είναι το σύνθημα για την Εθνική Ελλάδος "Όσο μας πληγώνεις, τόσο μας κ@vlWνεις!"

Δημοσ.

Ρε παιδιά, μια απορία, τώρα που είδα τα sceenshots του john2gr. Αν επιλέξεις ως χαρακτήρα γυναίκα, έχουμε love story και αν, με ποιούς;

• Super Moderators
Δημοσ.
Ρε παιδιά, μια απορία, τώρα που είδα τα sceenshots του john2gr. Αν επιλέξεις ως χαρακτήρα γυναίκα, έχουμε love story και αν, με ποιούς;

Φαντάζομαι (δεν έχω δει την ιστορία με γυναικείο χαρακτήρα) ότι οι επιλογές θα είναι μεταξύ του Kaidan Alenko ή της (του) Liara T'Soni (διαβάστε λίγο Ursula Le Guin, Left Hand of Darkness, ας πούμε, για μια πολύ ενδιαφέρουσα -και παλαιότερη- αντιμετώπιση του θέματος)

• Moderators
Δημοσ.

Btw, δεν ξέρω αν ρωτήθηκε ήδη (έκανα μικρό google search αλλά δεν βρήκα κάτι). Το AI με το σήμα από τα gambling machines στο Flux (Citadel) που απειλεί με αυτοκαταστροφή, δεν έχει τον ίδιο voice actor με τον HK-47;

Δημοσ.

Άα τώρα που το θυμήθηκα (δεν ξέρω αν αναφέρθηκε πιο πριν) Ένα σπαστικό με το παιχνίδι είναι και οι ανελκυστήρες που παίρνουν πολύ ώρα. Η πιο σωστή υπόθεση είναι ότι το φτιάξανε έτσι για να δίνουν χρόνο να κάνει loading την επόμενη περιοχή. Στο PC μου πάντος δεν είδα να δουλεύει ο σκληρός μέσα στους ανελκυστήρες αλλά μάλλον είναι κάτι που βόλευε το XBOX.

Να και κάτι κακό που κληρονομεί το παιχνίδι από την κονσόλα όντας port.

Δημοσ.

Πολύ μπλα μπλά το game άλλά έχει φοβερή υπόθεση και είναι αρκετά δύσκολο μέχρι να το σηνηθισεις. Μόλις το άρχισα και το προχώρησα και μπορώ να πω ότι είναι εθιστικότατο.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...