mandipl Δημοσ. 14 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2008 καλα ρε voodooman εισαι πολυ ευαισθητη ψυχη τελικα .... εγω τους καθαρισα . Ουτε για δειγμα Korgan στο γαλαξια λεμε .
kanenas3 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2008 Αυτό είναι το καλό με το παιχνίδι. Ανάλογα με τις απαντήσεις ακολουθείς και άλλη πορεία οπότε μπορείς να το ξαναπέξεις χωρίς να κάνεις τα ίδια ;-)
Voodooman Δημοσ. 14 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2008 καλα ρε voodooman εισαι πολυ ευαισθητη ψυχη τελικα .... εγω τους καθαρισα . Ουτε για δειγμα Korgan στο γαλαξια λεμε . Αυτό είναι το καταπληκτικό με το παιχνίδι, κανείς δεν μπορεί να σε κατηγορήσει για αυτό που έκανες. Βάζει πάρα πολύ πετυχημένα ηθικά διλήμματα, δεν είναι σαν τα ξενέρωτα ψευτοδιλήμματα που έχουν τα περισσότερα RPGs. Τέτοιοι που είναι και αυτοί...
cbr600RR Δημοσ. 15 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2008 να ρωτησω ρε παιδια ειπα να το βαλω το παιχνιδακι να το δω και εγω μιας και εχω ακουσει ενα σωρο γιαυτο.. εγκατασταση κανονικα... μπαινω στο game , διαλεγω τον χαρακτηρα μου και παταω Start εμφανιζεται η οθονη με το σκαφος στο διαστημα και το LOADING απο κατω.. ξαφνικα το animated sequence του σκαφους παγωνει.. οσο και να το αφησω δεν κανει τπτ.. μετα απο δοκιμες παρατηρησα οτι αν πατησω διαφορα πληκτρα του πληκτρολογιου ξαναρχιζει το animation του σκαφους και μετα απο λιγο μπαινει και ξεκιναει το game.. ειναι κανα γνωστο bug η πρεπει να διορθωσω τπτ στο pc? επισης κατα την διαρκεια του παιχνιδιου, μερικες φορες κατα την διαρκεια των animated σκηνων τρωει καποια μικροκοληματα το video 5-10 δευτερολεπτα και μετα συνεχιζει κανονικα... ... καμια ιδεα? συστημα: 9800gtx , 2gb, amd x2 3800+
S2Katana Δημοσ. 15 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2008 Eμένα βρε παιδιά, μόλις πατάω να τρέξει το .exe, freezάρει το σύστημα.Το έχει κανείς άλλος αυτό?
Galis Δημοσ. 15 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2008 και εμενα δειχνει το λογοτυπο μολις παταω exe αλλα αμα πατησω space μπαινει
cbr600RR Δημοσ. 15 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2008 ρε μας δουλευουν μου φαινεται.. παιχνιδι νεας τεχνολογιας και κουραφεξαλα.. οσο ωραιο μπορει να ειναι ΤΟΣΟ ΠΙΟ ΠΟΛΛΑ BUGS ΕΧΕΙ.. μονο ενα patch θα μας σωσει.. αν ειναι δυνατον να κολαει στην loading screen και κρατωντας πατημενο το ΕΝΤΕΡ να ξεκολαει (!!!) .. ΕΝΑ PATCH ΓΡΗΓΟΡΑΑΑΑΑ :rolleyes::-(
cbr600RR Δημοσ. 15 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2008 και εμενα δειχνει το λογοτυπο μολις παταω exe αλλα αμα πατησω space μπαινει Galis εχω παρει την εκφραση και την σταση του dr House που εχεις στο avatar σου :rolleyes:
Super Moderators Thresh Δημοσ. 15 Ιουνίου 2008 Super Moderators Δημοσ. 15 Ιουνίου 2008 όλοι "original" το έχουμε φαντάζομαι και κράζουμε τα bugs eh?
cbr600RR Δημοσ. 15 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2008 όλοι "original" το έχουμε φαντάζομαι και κράζουμε τα bugs eh? εγω οριτζιναλ το εχω απο πλαισιο.. και δευτερα το παω να το δωσω να παρω καναα αλλο παιχνιδακι.. και να φανταστεις οτι ειναι το 3ο original game που περνω στα 17 χρονια ως χρηστης.. και μετα ξαναπειτε μου να πληρωνω original παιχνιδι για να βγαζουν οι developers καλυτερα παιχνιδια μπλα μπλα μπλα.. τα λεφτα ξερουν να μας τρωνε και μας εχουν και beta testers χωρις να το ξερουμε ..
kanenas3 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2008 εγω οριτζιναλ το εχω απο πλαισιο.. και δευτερα το παω να το δωσω να παρω καναα αλλο παιχνιδακι.. και να φανταστεις οτι ειναι το 3ο original game που περνω στα 17 χρονια ως χρηστης.. και μετα ξαναπειτε μου να πληρωνω original παιχνιδι για να βγαζουν οι developers καλυτερα παιχνιδια μπλα μπλα μπλα.. τα λεφτα ξερουν να μας τρωνε και μας εχουν και beta testers χωρις να το ξερουμε .. Δυστυχώς πλέον όλα τα παιχνίδια είναι γεμάτα bugs και η ευκολία που προσφέρεται στις εταιρίες να προσφέρουν patches μέσω ίντερνετ μάλλον γυρίζει μπούμεραγκ. Το ρεκόρ νομίζω το έχει η Bioware με τα Neverwinter Nights...απλά άπειρα patches!
Voodooman Δημοσ. 15 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2008 ρε μας δουλευουν μου φαινεται.. παιχνιδι νεας τεχνολογιας και κουραφεξαλα.. οσο ωραιο μπορει να ειναι ΤΟΣΟ ΠΙΟ ΠΟΛΛΑ BUGS ΕΧΕΙ.. μονο ενα patch θα μας σωσει.. αν ειναι δυνατον να κολαει στην loading screen και κρατωντας πατημενο το ΕΝΤΕΡ να ξεκολαει (!!!) .. ΕΝΑ PATCH ΓΡΗΓΟΡΑΑΑΑΑ :rolleyes::-( Πες μου σε παρακαλώ 3 bugs που έχεις συναντήσει, γιατί εγώ ακόμη δεν είχα ούτε μισό πρόβλημα.
S2Katana Δημοσ. 15 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2008 και εμενα δειχνει το λογοτυπο μολις παταω exe αλλα αμα πατησω space μπαινει Mάλιστα, θα το δοκιμάσω.Σε ευχαριστώ!
Ogami Itto Δημοσ. 25 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2008 Καλό ήταν τελικά.Πολύ καλή και η ιστορία, καλοδουλεμένη όπως συνηθίζει η Bioware εξάλλου. Βέβαια η κεντρική αποστολή ήταν πολύ μικρή ενώ οι side quests δεν σε κράταγαν γιατί όσες αφορούσαν την εξερεύνηση των πλανητών ήταν βαρετές και επαναλαμβανόμενες. ΥΓ To Witcher ήταν άνετα καλύτερο τελικά. Μπράβο στους Πολωνούς...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα